Witam wieczorową porą
My dziś do meblowego pojechaliśmy kupić Mai regalik biblioteczkę no i potem mój M cały wieczór ją składał.
Maja wróciła z przedszkola cała zasmarkana, kurcze tylko tydzień pochodziła, czy już teraz ciągle tak będzie:-
-
-(
tak zwykle bywa jak inne dzieci sa zaniedbywane przez rodzicow i chodza z katarem lub kaszlem do przedszkola u nas w przedszkolu gdzie chodzi od znajomej corka mamy sie zgadaly i dziecko ktore cos juz atakuje badz zaczyna zle wygladac nie puszaja do przedszkola zeby nie zarazac inne dzieci

a moze Majce nic nei bedzie ;-)
Witam!
Dawno mnie tu nie było wybaczcie!

Ale ostatnio jakoś humor nie dopisuje i ogólnie wieczorem jestem tak padnięta że idę spać rowno z dziećmi

a przez dzień to nie bardzo jest czas bo Krzyś na rano Ania na popołudnie i jakoś z niczym wyrobić się nie mogę
Pozdrawiam i obiecuję częsciej zaglądać
no witaj czesciej staraj sie zagladac
Hej czarownico!
A mój wstał dzis pierwszy do małej-rano i siedział z nią w jej pokoiku, żebym mogła odespać. Później poleciał na zakupy, pomył okna, wysprzatał kuchnię i zrobił obiad, pomógł mi z praniem, przespał się 2 h i bawił się z mała, prawie cały dzień nic nie robiłam.
Ale fajnie, przepraszam, że nie wchodziłam na bb, ale żeby czar nie prysł wolałam trzymac się z dala od kompa, żeby nie bylo, że on haruje a ja tu siedze, hihi.
Ty a Tobie nie za dobrze jest

wymien sie na jeden dzien

nie no tak poza tym to super ze mialas taka labe
szkoda ze nie iwdze fotki:-(
mojej niocnik sie zawsze odznacza:-)
moze miec od kakao.nie dawaj mu z tydzien nic co ma kako a potem przez kilka dni i zobaczysz
a mu jutro na spotkanie integracyjne do stadniny koni

mala tez biore bo p pozno wroci,pewnie gdzies kolo 10 a my o 11 wypad.niech sie przespi troche.oczywoscie aby sie pogoda nie popsula.
pewnie jeszcze jakies ognisko bedzie
jak to nie widzisz fotki - nie usuwalam jej

hehe tylko nie ujedz go za bardzo

moja kuzynka dostala dla m w prezenciemaszynke do golenia z gillette + pianke do golenia i pisalo tam cos w stylu" zeby dotyk taty byl milszy... " no cos takiego

chyba ze Twoj dostanie cos innego bo zas cos wymysla
witam wieczorowa pora

ja wlasnie sie wyleguje z misiakiem
zaliczylam dzis kawke i centrum nic mi sie nie podobalo w sklepach ;/
Aaa na obiadek byla ogorkowa I farbuje sobie wloski bo mam juz masakryczne ;/
teraz po raz 100000000 ogladamy Matrixa
ja amtrixa nie lubie

:-)
Super filmik no i dobrze ze z Olkiem lepiej dużo zdrówka dla niego
Ale sliczna
Raczej to uczulenie Martynka takie miała na całym ciele takie czerwone i suche ona sie po tym strasznie drapała nawet byłam z tym u lekarza przepisała nam maśc robioną i zeszło a nie zmieniłaś mu proszku albo mydła
nie zmienialam mu mydla bo zawsze ma te same
hello
ja z M wcinamy sniadanko- Pati zaraz jedzie na wycieczke na cały dzien- musiałam mu pełno prowiantu naszykować bo wraca dopiero o 20

to chata wolna - nie szalejcie tam za bardzo

No to jestem druga:-)
Leze jeszcze w pizamie pod kolderka i jestem mega spiaca
Zimno mam w chacie cos mi sie stalo z piecem i nie moglam go odpalic

Tzn jak odkrecalam ciepla wode to sie wlaczal ale jak przestawilam tez na grzanie to wogole mi sie kaloryfery nie nagrzewaly

Dzisiaj rano ma facet przyjechac i zobaczyc bo wczoraj wieczorem zadzwonilam.Mam nadzieje ze zdaze sie ubrac do tego czasu i troszke ogarnac:-);-)
Na dworze fatalnie

heh i jak zdazylas sie ubrac...
a moglas sie przyszykowac ... no co... sexi koszulka hehe i facet juz by sie podjaral ... no chyba ze jakis staruszek to nie

ja tez bym odpuscila...
ja daje jeszcze Sewkowi czas na odstawianie nocnych pampkow
TO STRASZNE ALE NIESTETY PRAWDZIWE . PRZEŻYWAŁAM TO Z PIERWSZYM DZIECKIEM MIMO, ŻE WRÓCIŁAM DO PRACY GDY CÓRKA SKOŃCZYŁA ROK. W GRUDNIU SPODZIEWAM SIĘ DRUGIEGO POTOMKA I JUŻ TERAZ WAŁKUJĘ MĘŻA O TO JAKĄ CIĘŻKĄ I PEŁNĄ WYŻECZEŃ PRACĄ JEST "SIEDZENIE" W DOMU Z DZIEĆMI. NIESTETY W POLSCE CIĄGLE NAJPOPULARNIEJSZY JEST TATA "ŚPIĄCY OD ŚCIANY"
. TAKI TATA STARA SIĘ COŚ ROBIĆ ALE NAJCZĘŚCIEJ ODDAJE NAM PIERWSZEŃSTWO, CZY TO W NOCY WŁAŚNIE ŚPIĄC OD ŚCIANY CZY UDAJĄC ,ŻE NIE SŁYSZY ITP. Z FACETAMI JUŻ TAK JEST I JEDYNA RADA TO MÓWIĆ WPROST W CZYM MA NAM POMÓC I NIE PROSIĆ O TO TYLKO WYDAĆ POLECENIE I POWTARZAĆ CIĄGLE ,ŻE TO W INTENCJI NAWIĄZANIA SIĘ WIĘZI Z DZIECKIEM. BO TO PRAWDA !!! MOIM NAJLEPSZYM POSUNIĘCIEM BYŁO ZNALEZIENIE CZYNNOŚCI KTÓRĄ ROBIŁ TYLKO MĄŻ LUB ROBILIŚMY TO RAZEM. I TAK MÓJ MĄŻ KTÓRY CZESTO PRACUJE W DELEGACJI ,JAK TYLKO BYŁ W DOMU CODZIENNIE ZABIERAŁ DZIECKO NA SPACER JA WTEDY NIC NIE ROBIŁAM POPROSTU LEŻAŁAM ODSYPIAŁAM ALBO SPOKOJNIE KORZYSTAŁAM Z ŁAZIENKI...
witaj
witam wszystkie mamuski :-)
zimno ale zaczeli u nas grzac

zdązyłam byc w sklepie byłam z Gabi bo starszaki zabrały sie wczoraj do mojej mamy amąz w pracy do 18

kupłam nogi z kurczaka i zamarynowałam i zamierzam upiec bedzie na poniedzialek jak znalazł bo jutro jedziemy do rodziców męza bo nas zaprosili

a w poniedziałek jestem na kursie do 15 to mąz bedzie mial co zjesc i Gabi

fajnie na tym kursie myslalm ze bedzie gorzej
milego weekendu :-)
u nas tez zimnica
fajnie ze podoba Ci sie na kursie :-)
Dziewczyny ja na moment...
Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "
Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...
Sorki, musiałam to napisać...
zauwazylam to.....
no ja siedze i narazie jeszcze lebruje bo chlopcy spia - mnie sie sprzatac nie chce, tylko na spacerze bylam z mlodym
obiad mam gotowy wiec wszystko jest
dobra koniec tego dobrego trza juz isc....
papa