reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH powiedz mi jak Ty usunęłaś z listy osoby sledzące jak pisałaś,patrzyłam i tam nigdzie nie ma opcji usuń w tym śledziku.bo to mnie wkurza coraz bardziej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wchodzisz w znajomi, śledzę i przy każdej osobie jest taki znaczek, że mozesz kliknać, nie śledź :tak: Niestety każdego trzeba osobno z listy usunąć, ale się opłaca :tak:

MH a wiesz ze my w tym samym dniu zarejestrowałysmy sie na BB

Ha, no proszę nie wiedziałam:-), to chyba przeznaczenie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc wszystkim mamuskom. Ja wpadlam sie tylko przywitac, bo dopiero wrocilam ze szkoly, padam na mordke i totalnie wogole. Dziecka prawie nie widzialam, rano, bo teraz juz spi. Ide do wanny i spac jutro powtorka.
Milego wieczorka.

Uffffff jestem padnięta, robimy z M panele- jjuż mnie kręgosłup kolana i wszystko boli:eek::-D
Ale juz koncówka teraz- listwy zrobimy w poniedziałek bo nie chcemy juz wiercic dzisiaj o tej godzinie bo nad nami małe dziecko śpi:tak::tak:

jutro M pomaluje kaloryfer i rurke z kaloryfera, w poniedziałęk zrobimy te listwy, M umyje okna, babcia mi przyniesie firanki, zawiesimy ładnie- lampki też już robimy w poniedziałek i w sumie chyba wogóle wsystko już wponiedziałek zrobimy:shocked2::shocked2::-D:-D Ale fajnie będzie:-D

Jak będę miała wszystko już całkowicie gotowe to wrzuce fotke:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny ja na moment...

Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "

Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...

Sorki, musiałam to napisać...
no też mnie to drażni....
i zapomnialam jakos o tym napisać diewczynom żeby sie nie dały:eek:

tak zwykle bywa jak inne dzieci sa zaniedbywane przez rodzicow i chodza z katarem lub kaszlem do przedszkola u nas w przedszkolu gdzie chodzi od znajomej corka mamy sie zgadaly i dziecko ktore cos juz atakuje badz zaczyna zle wygladac nie puszaja do przedszkola zeby nie zarazac inne dzieci :tak:
a moze Majce nic nei bedzie ;-)

no witaj czesciej staraj sie zagladac

Ty a Tobie nie za dobrze jest :sorry:
wymien sie na jeden dzien :-p:-p:-p
nie no tak poza tym to super ze mialas taka labe :tak:

jak to nie widzisz fotki - nie usuwalam jej:no:
hehe tylko nie ujedz go za bardzo :-p:-p:-p:-p

moja kuzynka dostala dla m w prezenciemaszynke do golenia z gillette + pianke do golenia i pisalo tam cos w stylu" zeby dotyk taty byl milszy... " no cos takiego :sorry: chyba ze Twoj dostanie cos innego bo zas cos wymysla :laugh2:

ja amtrixa nie lubie :no::-)

nie zmienialam mu mydla bo zawsze ma te same :tak:

to chata wolna - nie szalejcie tam za bardzo :-D:-D:-D

heh i jak zdazylas sie ubrac...
a moglas sie przyszykowac ... no co... sexi koszulka hehe i facet juz by sie podjaral ... no chyba ze jakis staruszek to nie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja tez bym odpuscila...
ja daje jeszcze Sewkowi czas na odstawianie nocnych pampkow :tak:

witaj :happy:

u nas tez zimnica
fajnie ze podoba Ci sie na kursie :-)

zauwazylam to..... :sorry:
e no to fajniutko w tym szpitalu:tak::-)

Moja droga nie tylko taki glupii lancuszek jest ... Widzialam kilka ;/

Dziewczyny to ja pofarbowaniu :)) Tylko nie smic mi sie tam ! nonono Bo te wlosy nie sa jeszcze ulozone :))
super wyglądasz:tak::tak::tak::-)

reklama
Do góry