reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anika, już zrobiła nam pobudkę :eek:
Ale M się cieszy bo oglada F1:-D

Ja tez mam pralkę w kuchni :-p

Agnes, jak masz wpis na sledziku to w prawym górnym rogu jest tski znaczek i musisz wybrać bodajże ukryj wpis, dasz rade :tak:

Madeuska, nie urodziłaś przypadkiem w nocy po tych panelach ? :sorry:

Ja dzisaj lece do mamy pierogi robić, beda ruskie, moje ulubione :tak:

Anika, już zrobiła nam pobudkę :eek:
Ale M się cieszy bo oglada F1:-D

Ja tez mam pralkę w kuchni :-p

Agnes, jak masz wpis na sledziku to w prawym górnym rogu jest tski znaczek i musisz wybrać bodajże ukryj wpis, dasz rade :tak:

Madeuska, nie urodziłaś przypadkiem w nocy po tych panelach ? :sorry:

Ja dzisaj lece do mamy pierogi robić, beda ruskie, moje ulubione :tak:
nie urodziam:-D:-D:-D
ale coś mnie bolało:sorry::sorry::sorry:

dzieki kochana,znalazłam :tak::tak::tak::tak::tak: jestes wielka :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

medeuska widze że dziś ma już równo 38tydz,ja własnie równiutko w 38tyg odeszły mi wody i urodziłam:tak::tak::tak::tak:

witam sie w niedzielny poranek :-):-):-):-):-)

pobudka przed 7.00 ale jakoś wyspana jestem,nie jest tak źle :tak::tak::tak::tak::tak:

pogoda znów paskudna ,znów wieje jak w kieleckim masakra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dzis Oliwka spała w pampersie i pampers suchy,wytrzymała cała noc i wysikąła sie dopiero jakoś po 1h od przebudzenia się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

więc teraz mi powiedzcie dlaczego tak jest że jak ma pampersa to wytrzymuje całą noc i w niego nie sika a jak go nie ma to zdarza się jjej nasikać w łózko????????:sorry::sorry::sorry::sorry:
nie potrafie tego wytłumaczyć:no::no::no::no:

będe jej zakładac jeszcze pampersa z 1-1,5 żeby jej nie stresowac a potem spróbujemy ponownie.zobaczymy.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki kochana,znalazłam :tak::tak::tak::tak::tak: jestes wielka :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

medeuska widze że dziś ma już równo 38tydz,ja własnie równiutko w 38tyg odeszły mi wody i urodziłam:tak::tak::tak::tak:

witam sie w niedzielny poranek :-):-):-):-):-)

pobudka przed 7.00 ale jakoś wyspana jestem,nie jest tak źle :tak::tak::tak::tak::tak:

pogoda znów paskudna ,znów wieje jak w kieleckim masakra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja mam jeszcze brzuch wysoko- nic mi nie opadł wiec chyba jeszcze nieprędko:sorry2::confused:

chociaz nie wiem czy wszyscy zauważają że opada przed porodem czy nie??

Witam i ja
Mlodzi pobudzili sie dizisja o 7-masakra:szok::szok::szok:Ale wygonilam wszystkich z powrotem do lozek i pospalismy do 9;30:tak::tak::tak:Dzieciaki juz ubrane a ja jeszcze w pizamce siedze:-D:-D:-DZaraz zrobie sniadanko i zmykam pod prysznic:-):tak:

Pogoda fatalna,bo dosyc ze praktycznie nie ma słonca to jeszcze bardzo mocno wieje:no::no::no:
A ogladalam wczoraj pogode na tvn i nieby w srode chyba ma byc 25 stopni:szok::szok::szok:Jestem ciekawa czy tyle bedzie

Hello :) U mnnie pogoda jak zwykle paskudna ;/ Szykuje sie powoli bo jedziemy do sklepu sobie poogladac :)) Na obiadek dzisiaj mam kluseczki miesko duszone i salateczki :))
Ja mam na obiadek gulasz ktory sie wlasnie gotuje:tak::tak::tak:Tyle go wyjdzie ze pewnie bedzie na 3 dni:-);-)

Witajcie kobietki w tą słoneczną ale wieczną niedziele ja już po kościułku i obiadku Martynka ogląda bajke a ja ide sprzątnac bo popołudniu mama przyjedzie a czy ktos chce widziec co zrobiłam z włosami:-p:-p:eek::eek::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::-D:-D:-D
Dawaj WIKI.Pokaz co zrobilas z wlosami:tak::tak::tak:

My po sniadanku i juz sie wyprysznicowalam:tak::tak::tak:Posciagalam suche pranie i musialabym powiesic to ktore sie wlasnie skonczylo prac,ale jakos mi sie nie chce

reklama
Do góry