B
Beata1988
Gość
Ale narobiłaś ochotyU Olka w przedszkolu w poniedziałki i środy badziewne jedzenietypu: naleśniki, racuchy,kluski z serem lub truskawkami,ryż z jabłkami,pyzy lub pierogi.

To dobrze ze mała zdrowa i bez antybiotykuWitam
Maja po lekarzu w porządku, antybiotyku nie dostała tylko elofen (zna któraś?) i oczywiście tydzień siedzenia w domu
Poczytałam was ale jakoś natchnienia na odpisywanie brak za co przepraszam :--
-(

No to macie nie źle z tymi szkołamiMoje drogie w polsce byly teraz problemy z zapisem do przedszkoli
Ja mieszkam w Irlandii dziecii tu ida do szkoly majac 4-5 lat Jak jej teraz nie zapisze to pozniej niebedzie miejscI bede musiala ja zapisac daleko od domu A jeszcze nie daj boszeee beda tam rasisci :/ ! A tak to pod nosem mam najlepsza podstawowke w miejscowosci i na pobrzezach
Tu zapisywanie dziecii w tym wieku to cos normalnego
)

Pomysł znakomity moim zdaniemKoffaniutka,ja w tej przeklętej Trójcy jestemi w tym roku bez wydziwień robimy dyplomy dla pań z grupy Olka.Gościu w sklepie ze śmiesznymi rzeczami podsunął mi pomysła żeby w antyramie dać fotkę pani na środku i dookoła niej buziole dzieciaków i to wszystko w sepii i jakiś dyplom do tego z życzeniami. Zastanawiam się nad przerobieneim tekstu piosenki
.

Nic się nie bój, na pewno wszystko pójdzie szybko i gładkoWitam kochaniutkie
Wczoraj wieczorem mnie coś wzieło- zwymiotowałam całą kolacjękurde i teraz praktycznie jesc mi sie nie chce
jak to ma oznaczać zbliżający sie poród to ja nie chce:-
-( boje sie strasznie
:-
-
-
-
-
-(

No żeby nie różyczka albo może jakieś uczulenieWitam
Ale jestem niewyspanaDosyc ze znowu bardzo dlugo nie moglam usnac to jeszcze Klaudia tak wyla w nocy ze szok
Przez poltorej godziny sie darla jak opetana
Rano byla juz bez pizamki w i z jakimis dziwnymi krostkami na kolankach (wygladajacymi jak kaszka)i z podrapanymi plecami
![]()

Malinka to ci mały nie dobry, może mu matma nie leży? No jak sobie dziecko coś wymyśli to ani rusz

Witam. Ja już mam wszystko zrobione, nawet obiad więc mam wolne. Kubek śpi i z tego co wynika M też