reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i po baji:-D:-DDominik chodzi i udaje czkawke a dziewczynki bija sie i kloca o jakas czapeczke ktora wyciagnely z szafy,wiec pewnie dlugo nie posiedze:no::no:

reklama
no i juz po bajce :tak:
my tez przyszlismy niedawno od mamy....
dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimy :tak: zostawili nam pare rolek tapet... chyba ze 6 rolek ale dwie takie jedna taka ... moze sie przydadza na cos :tak:
maly za pol godzinki pojdzie sie kapac wiec bede miaal luz:tak:

No i zapomniałam wam powiedzieć że Oliwce to przeziębienie wreszcie zaczyna przechodzić,katar minimalny.cieszę się.:-)
No to fajnie ze jej przechodzi oby przeszło na dobre.
Moi mlodzi tez ogladaja wieczorynke:tak::tak::tak:Wiec mam chwilke luzu;-):-)
Nic mi sie nie chce:no:jakos tak zle sie zaczynam czuc i cos mnie gardlo drapie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zdrówka dla Ciebie zebys sie nie rozchorowała
No i po baji:-D:-DDominik chodzi i udaje czkawke a dziewczynki bija sie i kloca o jakas czapeczke ktora wyciagnely z szafy,wiec pewnie dlugo nie posiedze:no::no:
Oj ty masz ubaw z tymi dziewczynkami a co bedzie jak dorosną bedą bic sie o chłopaków:sorry::eek:
no i juz po bajce :tak:
my tez przyszlismy niedawno od mamy....
dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimy :tak: zostawili nam pare rolek tapet... chyba ze 6 rolek ale dwie takie jedna taka ... moze sie przydadza na cos :tak:
maly za pol godzinki pojdzie sie kapac wiec bede miaal luz:tak:
Ja już Kamilka wykompałam Martynka sie teraz kompie

Pytam sie Kamilka czy przyniesiemy do pokoju łóżeczko on na to ze NIE a pytam czemu a on na to BO TAK no to pytam sie go czy bedzie spał w łóżeczku on na to ze NIE i wszystko na NIE wyjełam mu szczebelki w łóżeczku moze sie nauczy tam spac a może macie jakies sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku

Pati a Sewcio ma wyciągniete szczebelki
A CO TO JA SAMA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam
Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:-:)-:)-(
Zrobiłam syrop z cebuli i mam nadzieję że trochę pomoże:tak::tak::tak:
A tera zmykam kolację szykować a potem moje seriale oglądać:-D:-D:-D

jestem
maly juz okapany,
zasypia...

Pytam sie Kamilka czy przyniesiemy do pokoju łóżeczko on na to ze NIE a pytam czemu a on na to BO TAK no to pytam sie go czy bedzie spał w łóżeczku on na to ze NIE i wszystko na NIE wyjełam mu szczebelki w łóżeczku moze sie nauczy tam spac a może macie jakies sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku
moze dlatego ze byl uczony w lozku spac i teraz ciezko bedzie mu sie przyzwyczaic do lozeczka, Sewek od razu spal w lozeczku dlatego z latwoscia sam w nim zasypia...
Pati a Sewcio ma wyciągniete szczebelki
A CO TO JA SAMA
juz od dawna ma wyciagniete szczebelki ale tam gdzie jest ta dziura z lozeczka od szczebelkow to akurat dalismy pod sciane bo za zcesto nam wychodzil...
a teraz znalazl nowy sposob na wyjscie
wspina mi sie po szczebelkach i przelazi przez nie :-D
zrobie zdjecie to zobaczycie :laugh2:
witam
Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:-:)-:)-(
Zrobiłam syrop z cebuli i mam nadzieję że trochę pomoże:tak::tak::tak:
A tera zmykam kolację szykować a potem moje seriale oglądać:-D:-D:-D
napewno potzrebuje tyle snu :tak:
a syrop z cebuli napewno pomoze
oj ja pamietam jak moja mama nam robila
byl bardzio dobry bo na nas dzialal momentalnie :tak::-)

No dzieci spią cisza zapanowała Kamilek zasną sam w łóżeczku znaczy przysunełam łóżeczko do łóżka i tak go ręką przytuliłam a ja ległam na łóżko i zasna w nim zobaczymy co bedzie w nocy Patrysiu Kamilek spał juz w łóżeczku tylko ze on zasną np we wózku czy na recach albo na łóżku sam jak obok niego leżałam i dopiero później go do łóżeczka kładłam jak juz zasną mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac do łóżeczka ale nawet szybko zasną myslałam ze bedzie płakał a tu nic tylko jak miałam juz stawac to jeszcze zawołał MAMA wiedz jeszcze polezałam na chwilke i reszte wstałam ide po jogurta na dół ale juz niedługo nie bede musiała schodzic bo idziemy lodówke kupic i bede ja miała pod reką

Edit:
No i niema nikogo

ja jestem
ale sie zagadalam :-)

znalazlam lazienke jaka bedziemy mieli tutaj sa zdjecia kafelek :tak:
83f31eae2cfc98e75647b5f.jpg

nowyobraz6303182.jpg

podlogi beda wlasnie takie brazowe a sciany beda mieszane
czyli zielono bezowe....
tak wymyslil moj m :sorry:
a jaki bedzie efekt koncowy to nie wiem
aha jeszcze sobie wymyslil sufit podwieszany w lazience - nie wiem na co mu :confused2:

Edit:

kobity a Wy gdzie si podziewacie ??

Ja ogladam M jak milosc:-):tak:Mlodzi juz wykapani i spia:-):tak:Mam nadzieje ze obedzie sie bez nocnego koncertu:tak::tak::tak:
Ale czuje sie fatalnie wiec pewnie dlugo nie posiedze

PATRYSIU
Sliczna lazienka:tak::tak::tak:Mi sie bardzo podoba takie zestawienie

Witam,ja dopiero do domu przed 20-tą zajechałam:tak:.
Lekarz dał mi skierowanie na RTG pięty i z nim mam znowu przyjść:tak:,jutro zobaczę o której rentgen czynny.
A poza tym,nuuuuuda.Julowi włoski obcięłam,bo kudłaty za bardzo się zrobił:-p:tak:.
A i w przedszkolu poprosiłam stażystkę to trochę fotek dzieci nacykała a Pani to nawet 3 ale nie powiedziała do czego potrzebne:no::-p:-D:-D:-D.

reklama
Do góry