reklama
no i juz po bajce 
my tez przyszlismy niedawno od mamy....
dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimy
zostawili nam pare rolek tapet... chyba ze 6 rolek ale dwie takie jedna taka ... moze sie przydadza na cos 
maly za pol godzinki pojdzie sie kapac wiec bede miaal luz

dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimy

maly za pol godzinki pojdzie sie kapac wiec bede miaal luz

wiktoria12
Mama i żona :)
No to fajnie ze jej przechodzi oby przeszło na dobre.No i zapomniałam wam powiedzieć że Oliwce to przeziębienie wreszcie zaczyna przechodzić,katar minimalny.cieszę się.:-)
Zdrówka dla Ciebie zebys sie nie rozchorowałaMoi mlodzi tez ogladaja wieczorynkeWiec mam chwilke luzu;-):-)
Nic mi sie nie chcejakos tak zle sie zaczynam czuc i cos mnie gardlo drapie
![]()
Oj ty masz ubaw z tymi dziewczynkami a co bedzie jak dorosną bedą bic sie o chłopakówNo i po bajiDominik chodzi i udaje czkawke a dziewczynki bija sie i kloca o jakas czapeczke ktora wyciagnely z szafy,wiec pewnie dlugo nie posiedze
![]()

Ja już Kamilka wykompałam Martynka sie teraz kompieno i juz po bajce
dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimyzostawili nam pare rolek tapet... chyba ze 6 rolek ale dwie takie jedna taka ... moze sie przydadza na cos
maly za pol godzinki pojdzie sie kapac wiec bede miaal luz![]()
Pytam sie Kamilka czy przyniesiemy do pokoju łóżeczko on na to ze NIE a pytam czemu a on na to BO TAK no to pytam sie go czy bedzie spał w łóżeczku on na to ze NIE i wszystko na NIE wyjełam mu szczebelki w łóżeczku moze sie nauczy tam spac a może macie jakies sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku
Pati a Sewcio ma wyciągniete szczebelki
A CO TO JA SAMA
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda27
styczniówka2006
witam
Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:-
-
-(
Zrobiłam syrop z cebuli i mam nadzieję że trochę pomoże

A tera zmykam kolację szykować a potem moje seriale oglądać

Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:-

A tera zmykam kolację szykować a potem moje seriale oglądać

jestem
maly juz okapany,
zasypia...
a teraz znalazl nowy sposob na wyjscie
wspina mi sie po szczebelkach i przelazi przez nie
zrobie zdjecie to zobaczycie

a syrop z cebuli napewno pomoze
oj ja pamietam jak moja mama nam robila
byl bardzio dobry bo na nas dzialal momentalnie
:-)
maly juz okapany,
zasypia...
moze dlatego ze byl uczony w lozku spac i teraz ciezko bedzie mu sie przyzwyczaic do lozeczka, Sewek od razu spal w lozeczku dlatego z latwoscia sam w nim zasypia...Pytam sie Kamilka czy przyniesiemy do pokoju łóżeczko on na to ze NIE a pytam czemu a on na to BO TAK no to pytam sie go czy bedzie spał w łóżeczku on na to ze NIE i wszystko na NIE wyjełam mu szczebelki w łóżeczku moze sie nauczy tam spac a może macie jakies sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku
juz od dawna ma wyciagniete szczebelki ale tam gdzie jest ta dziura z lozeczka od szczebelkow to akurat dalismy pod sciane bo za zcesto nam wychodzil...Pati a Sewcio ma wyciągniete szczebelki
A CO TO JA SAMA
a teraz znalazl nowy sposob na wyjscie
wspina mi sie po szczebelkach i przelazi przez nie

zrobie zdjecie to zobaczycie

napewno potzrebuje tyle snuwitam
Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:--
-(
A tera zmykam kolację szykować a potem moje seriale oglądać![]()

a syrop z cebuli napewno pomoze
oj ja pamietam jak moja mama nam robila
byl bardzio dobry bo na nas dzialal momentalnie

wiktoria12
No dzieci spią cisza zapanowała Kamilek zasną sam w łóżeczku znaczy przysunełam łóżeczko do łóżka i tak go ręką przytuliłam a ja ległam na łóżko i zasna w nim zobaczymy co bedzie w nocy Patrysiu Kamilek spał juz w łóżeczku tylko ze on zasną np we wózku czy na recach albo na łóżku sam jak obok niego leżałam i dopiero później go do łóżeczka kładłam jak juz zasną mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac do łóżeczka ale nawet szybko zasną myslałam ze bedzie płakał a tu nic tylko jak miałam juz stawac to jeszcze zawołał MAMA wiedz jeszcze polezałam na chwilke i reszte wstałam ide po jogurta na dół ale juz niedługo nie bede musiała schodzic bo idziemy lodówke kupic i bede ja miała pod reką
Edit:
No i niema nikogo
Edit:
No i niema nikogo
ja jestem
ale sie zagadalam :-)
znalazlam lazienke jaka bedziemy mieli tutaj sa zdjecia kafelek
podlogi beda wlasnie takie brazowe a sciany beda mieszane
czyli zielono bezowe....
tak wymyslil moj m
a jaki bedzie efekt koncowy to nie wiem
aha jeszcze sobie wymyslil sufit podwieszany w lazience - nie wiem na co mu
Edit:
kobity a Wy gdzie si podziewacie ??
ale sie zagadalam :-)
znalazlam lazienke jaka bedziemy mieli tutaj sa zdjecia kafelek

podlogi beda wlasnie takie brazowe a sciany beda mieszane
czyli zielono bezowe....
tak wymyslil moj m

a jaki bedzie efekt koncowy to nie wiem
aha jeszcze sobie wymyslil sufit podwieszany w lazience - nie wiem na co mu

Edit:
kobity a Wy gdzie si podziewacie ??
Ja ogladam M jak milosc:-)
Mlodzi juz wykapani i spia:-)
Mam nadzieje ze obedzie sie bez nocnego koncertu

Ale czuje sie fatalnie wiec pewnie dlugo nie posiedze
PATRYSIU
Sliczna lazienka

Mi sie bardzo podoba takie zestawienie

Ale czuje sie fatalnie wiec pewnie dlugo nie posiedze
PATRYSIU
Sliczna lazienka

Marta1981
Rodzyneczka
Witam,ja dopiero do domu przed 20-tą zajechałam
.
Lekarz dał mi skierowanie na RTG pięty i z nim mam znowu przyjść
,jutro zobaczę o której rentgen czynny.
A poza tym,nuuuuuda.Julowi włoski obcięłam,bo kudłaty za bardzo się zrobił
.
A i w przedszkolu poprosiłam stażystkę to trochę fotek dzieci nacykała a Pani to nawet 3 ale nie powiedziała do czego potrzebne

.

Lekarz dał mi skierowanie na RTG pięty i z nim mam znowu przyjść

A poza tym,nuuuuuda.Julowi włoski obcięłam,bo kudłaty za bardzo się zrobił

A i w przedszkolu poprosiłam stażystkę to trochę fotek dzieci nacykała a Pani to nawet 3 ale nie powiedziała do czego potrzebne

reklama
wiktoria12
Pati łazienka śliczna znaczy płytki bo oto chodzi 

Podziel się: