reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:szok: Moje dziecko nie śpi!!!:szok: a to już dawno jego pora! łazi i bałagani! rozsypał wszystkie spinacze do bielizny i nie da posprzątać, jak tylko zaczynam to on sobie o nich przypomina....itd.
Najlepsza zabawka - ładowarki do telefonów, po co kupować samochody, piłki? :rofl2:

Witam. Wybaczcie ale nie mam jak nadrobić :-( nocka masakra, Kubek się co chwilę budził z płaczem nie wiem czemu, może na te zęby :no: teraz dopiero zasnął ale u sąsiada okna wymieniają i trochę głośno jest więc nie wiem ile pośpi :no: a faceci to bezmózgie yeti!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj M mnie tak wkurzył że miałam ochotę mu liścia szczelić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyłapałam go na paleniu w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dobrze wie że ma zakaz. Jak chce to niech powie że musi zapalić i tyle. Albo na balkon albo na dwór. A ten debil mi w łazience pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak się nie wkur**** :crazy: pytam się go gdzie wyrzucił resztki a ten że za wentylację :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idiota tam papierem wyłożone w środku jak się zapali to cały pion idzie w dym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dosłownie tak miałam ochotę go nawyzywać ale dziecko spał i to go uraowało. Mówie mu że powie moim rodzicom co zrobił jak przyjdzie mama z pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dostał reprymendę od mojej mamy. Ode mnie by miał gorzej, Nie odzywam się do niego bo ani ja ani moi rodzice przepraszam nie usłyszeliśmy :no::no::no: a już kiedyś moja mama się pytała kto plił bo z wentylacji brud wylatuje jak mocno wieje i wyleciał popiół od fajek :no::no::no::no: idiota nic więcej :crazy: zaraz Wam pokarzę jaką mam nową fryzurę jak dam radę nic wielkiego tylko grzywka :tak:
Mój pali w łazience chociaż tłumacze zeby tego nie robił:tak:ale i tak czasem nie słucha a czasem idzie na balkon:tak:

Można się śmiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ślicznie ci w takich włoskach małe cięcie a wygląd zmienia
witam się dopiero teraz :tak::tak::tak::tak:

ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta :szok::szok::szok::szok:
wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo :tak::tak::tak::tak:

aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.

powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczka:tak::tak::tak::tak: jeszzce takiej olbrzymiej nie widziałam.

i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.
Zdrówka dla Ciebie zebys sie bardzien nie rozchorowała
:szok: Moje dziecko nie śpi!!!:szok: a to już dawno jego pora! łazi i bałagani! rozsypał wszystkie spinacze do bielizny i nie da posprzątać, jak tylko zaczynam to on sobie o nich przypomina....itd.
Najlepsza zabawka - ładowarki do telefonów, po co kupować samochody, piłki? :rofl2:
Bo najlepsza zabawa jest tym czego nie wolno wziąśc

Sunday A czy twój synek juz cos mówi bo miendzy mojim a twojim synkiem jest dzien różnicy bo mój to tylko mama, tata ,baba, ciocia, dziadzia, nie, bo tak,, mniam,, dac , powie jak woła na kotka,pieska i reszte tam po swojemu mówi a jak twój mówi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sunday A czy twój synek juz cos mówi bo miendzy mojim a twojim synkiem jest dzien różnicy bo mój to tylko mama, tata ,baba, ciocia, dziadzia, nie, bo tak,, mniam,, dac , powie jak woła na kotka,pieska i reszte tam po swojemu mówi a jak twój mówi

To mój syn ma taki sam słownik jak i Twój! jeszcze na pilkę mówi ba, na samochód oczywiscie brum, spać aaaa, i kaczka ładnie mu wychodzi, i czasem koko na ptaszki czy kurki na wsi u dziadków. No i świenie mu wychodzi sisi:-) i ee:-) - wiadomo o co chodzi?!?!:rofl2::-D
Na szczęście dużo rozumie jak ja do niego coś mówię, np o ubieraniu się, jak powqiem skarpetki to on weźmie, czy buty, bluzkę, spodnie i pieluchę, ale sam nie wypowie tych słów. :laugh2:

wiktoria12 a to Twój synek kiedy się urodził?

No, nadrobiłam w końcu. przepraszam, że wczoraj tak bez pożegnania chyba zwiałam, ale poleciałam biegiem po makaron na łazanki, a za 10 min mięi mi sklep zamknąć, bo tylko do 17, a musialam mala szybko ubtrac, obuzić jeszcze i w te pędy, no a póżńiej to juz zięłam się za szykowanie Piotrkowi obiadu i zaczelam kroic na kalafirwą, matko, tyle wyszło, że połowe zamroziłam, a i tak jak dziś już się wszystko gotuje to gar pelniutki po brzegi, ciekawe jak to wyjdzie.
A no i witam się dziś, późo, bo już chate posprzatałam, na zakupach byłam, w mieście po zamówione gaciory dla małej i zupa sie gotuje, i Piotra obiad gotowy, mała za niedługo stanie i P dzis do 14, ja człowiek wróci do domu, ale co ja sie ciesze, pewnie spac pódzie:-D:-D:-D

Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi...

Laski,Julu wywalił mi na klawiaturę zapiekankę kluskową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:,rozkręciłam i tak czyściłam,że kabelki pourywałam:zawstydzona/y::-( i po lutowaniu nie działa :no: i z klawiatury ekranowej piszę:tak:.
Ale zonk ( taki czarny kot w worku, hihi-pamiętacie ten teleturniej?)
Współczuje, odechciewa się pisać...

HEJ,ale macie urwanie z bąblami
ja mam Ksawka u kolegi (ZARAZ PO NIEGO idę )za to klaudia swoim gadaniem doprowadza mnie do szału ,boziu jak te dzieci męczą:eek::szok:
oj mecza mecza, ale ty masz obrego kolege...

Wczoraj zamówiłam nowy piecyk do łazienki, myślałam, że przyjdzie jutro, a przyszedł dzisiaj :tak: Zadzwoniłam do instalatora od razu bo mówili, że na instalacje trzeba 2-3 dni czekać, a instalator był u mnie po 15 min od telefonu :szok::-D No i mam juz piecyk zamontowany :tak::tak::tak: A bałagan gigant :szok:

Do tego w końcu sprzedałam ciuchy po Anice 0-3 miesiąca i jestem 200zł do przodu :tak: I jeszcze sprzedałam kombinezon :tak: :-):-):-)
Gratuluje szybkiego pieca i ciuszków z głowy.

dziolszki
witam Was dopiero teraz od rana...
zakupy potem obiad, troche sie zdrzemlam, spacer bp bardzo ladna pogoda ...
aha no i zaliczylam dzis fryzjera :laugh2::laugh2::laugh2:
nawet jestem zadowolona :sorry:
najbardziej mi na grzywce zalezalo ale sciachalam moje dlugie wlooosy :confused2:
w sumie i tak juz bardzo zniszczone byly...
a odrosna...
ide kapac teraz malego i potem bede miala luzik wiec odpisze :tak::tak::tak:
Wyglądasz fantastycznie baaardzo mi się podoba, no ale ładnej to we wszystkim ładnie, hihi. Pięknie, aż zazdroszczę, ale tak pozytywnie!
No i mów jak sie Twojemu podobasz...
A jabłecznik pierwsza klasa, aż siępochwalę, daaawno nie piekam, a smakował mi jak taki upragniony, nawet z zakalcem byłby mi pyszota, hihi

Natali poczekaj az sie zrobi calkiem zimow do i po 10stron po 40postwo potrafi byc po 1 dniu:tak::-D
a ogladalam dzis pogode.na soboet u mnie ok 15 i slonce.oby nie padalo.a na poniedzialek u mnie tylko 5-6stopni i deszcz ze sniegiem nawet:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak tu sie przestaiwc?????????
oj tak, pamietam.
co do nadchodzacej zimy juz, to mam tylko jedno do powiedzenia w tym temacie -bleeeeeeeeee

Witam. Wybaczcie ale nie mam jak nadrobić :-( nocka masakra, Kubek się co chwilę budził z płaczem nie wiem czemu, może na te zęby :no: teraz dopiero zasnął ale u sąsiada okna wymieniają i trochę głośno jest więc nie wiem ile pośpi :no: a faceci to bezmózgie yeti!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj M mnie tak wkurzył że miałam ochotę mu liścia szczelić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyłapałam go na paleniu w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dobrze wie że ma zakaz. Jak chce to niech powie że musi zapalić i tyle. Albo na balkon albo na dwór. A ten debil mi w łazience pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak się nie wkur**** :crazy: pytam się go gdzie wyrzucił resztki a ten że za wentylację :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idiota tam papierem wyłożone w środku jak się zapali to cały pion idzie w dym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dosłownie tak miałam ochotę go nawyzywać ale dziecko spał i to go uraowało. Mówie mu że powie moim rodzicom co zrobił jak przyjdzie mama z pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dostał reprymendę od mojej mamy. Ode mnie by miał gorzej, Nie odzywam się do niego bo ani ja ani moi rodzice przepraszam nie usłyszeliśmy :no::no::no: a już kiedyś moja mama się pytała kto plił bo z wentylacji brud wylatuje jak mocno wieje i wyleciał popiół od fajek :no::no::no::no: idiota nic więcej :crazy: zaraz Wam pokarzę jaką mam nową fryzurę jak dam radę nic wielkiego tylko grzywka :tak:
Dawaj fotke!
A palenie w domu u mnie jest kategorycznie zabronione, choćby papierz przyjechał to musiałby zapalić na balkonie najwyżej. ja od dzis nie palę i PIotrus jak wróci z pracy to się dowie, że przy mnie też ma absolutny zakaz, a za kilka dni ma rzucić również.

Można się śmiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fszystko łądnie pięknie, tylko gdzie uśmiech, kobieto!!!!!!!!!!!

witam się dopiero teraz :tak::tak::tak::tak:

ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta :szok::szok::szok::szok:
wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo :tak::tak::tak::tak:

aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.

powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczka:tak::tak::tak::tak: jeszzce takiej olbrzymiej nie widziałam.

i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.
oj, oby nie tarczyca, kurcze, trzymam kciuki

LUBLIN, LUBLIN, LUBLIN!!!! hehehehehe.....:tak:
:-D:-D:-D:-DWiedziałam ze sie ucieszysz:-D:-D:-D:-D

Strasznie mi przykro, bo juz musze spadac, zaraz P wsadzi coś w dziurkę i już pozamiatane. Czytaj=klucz w zamek

Narka

reklama
Ha Kamilek też miesiąc wczesniej ja miałam termin na 7 sierpnia ale Kamilek miał problemy po porodzie i też przez cc sie urodził

No nie!!!Ale zbieg okoliczności!!! To mamy takie same/podobne przejścia? A ile miał? moje dziecko malutkie jest ur. 2040g i 52 cm. Teraz jest drobniutki ale za to ile energii ma-masakraa!!! No i na apetyt nie narzekam, choć po nim nic nie widać!!!:-)

A ja wlasnie siedze sobie przy capucinko i przy rogaliku:-)Jakos juz nic mi sie nie chce:no::no::no:Zaraz sie poloze i sobie poodpoczywam;-):-)

Oj chciałabym się tak położyć,ale moje dziecko nie chce spać!!! Ju chyba się domyślam czemu! Rano była u nas moja mama i piłyśmy kawe, oczywiście Maks daj, daj, no więc co babcia na to - DAŁA kilka łyków!!!:szok: :-D I masz babo placek!!!!!!

Do góry