wiktoria12
Mama i żona :)
A Pati czego konkretnie szkasz na allego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no a jednak moznaUgotowałam kalafior, myslalam ze zjemy z Maksem tak na drugie danie ale on moze zjadl z 5 widelców. Masakra jaka jestem najedzona!!!!!!!!Nie wiedzialam ze kalafiorem mozna sie tak napchac!!!!![]()
bielizna....A Pati czego konkretnie szkasz na allego
bielizna....![]()
haha ja iwem ze on nie zalozy stringownie polecam stringów!!! ja kiedyś kupiłam mojemu tak dla jaj, ale nie sprawdzilo to sie oczywiscie bylo kupe smiechu ale to tyle, raz nalozyl dla sprobowania i wlasnie aby sie posmiac i tyle!!!!![]()
dam znacJeny wy to lecicie z trescia heheh moze wieczorem uda mi sie was troche poczytac :-)
U mnie szaro buro i ponuro Nic mi sie nie c hce Okres mi sie zbliza a wtedy to jestem przygnebiona i drazliwa :-(
Ide dac jabluszko malej bo tylko na obiad zupke zjadla Ale juz glodna jest hiihi
Ptarysia daj nzac jak cos fajnego znjadziesz
Mnie sie nie pokazuje twoj suwaczekciazowt W ktorym tygodniu jestes dokladnie?
Wy to chyba dzieci nie macie heheh Ze tak duzo piszecie hihih
POZDRAWIAM
PIĘKNOTKA<ŚLICZNOTKA -ach tylko wchrupaćDobra ja juz sie witam
wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chcemysle ze to tylko na jakis czas
potem zapomni jak bolalo
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy
a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia
![]()
![]()
![]()
musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne....
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)
masakra tak nie miec praduPIĘKNOTKA<ŚLICZNOTKA -ach tylko wchrupać
Odnalazłam tylko ten 1 post,więcej nie poczytam-przepraszam
Od wczoraj do teraz nie miałam prądu.
Trzeba tornado domowe z lekka chociaż ogarnąć.
A właśnie zauważyłam,że temp w mieszkaniu z 16 na 17 stopni się podniosła,no i u mnie zaczyna być normalnie
pozdrawiam
a gdzie reszta dziewczyn??
aha pisalam z Asia i mowi ze maly juz z leksza zaczail o co kaman z cyckiem
mowila ze godzinami go karmiza glodomorek z niego....
i w sobote wychodzi do domu
maly nie ma zoltaczki ani niczego bo gdyby mial to by juz dawno powiedzieli...
zreszta i tak bedzie badany czy moze wyjsc wiec jeszcze sie dowie![]()
PIĘKNOTKA<ŚLICZNOTKA -ach tylko wchrupać
Odnalazłam tylko ten 1 post,więcej nie poczytam-przepraszam
Od wczoraj do teraz nie miałam prądu.
Trzeba tornado domowe z lekka chociaż ogarnąć.
A właśnie zauważyłam,że temp w mieszkaniu z 16 na 17 stopni się podniosła,no i u mnie zaczyna być normalnie
pozdrawiam
Miala byc Zuzia a jest Maksymilianno do soboty to jeszcze wszystko sie wyklaruje....
a ja ma na imie??bo jakos przeoczylam,jesli pisalyscie wczesniej...