reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Nie nie dziekuje nie skorzystama co chcesz się dołączyć do zakłądu kto lepszy????![]()

No ja juz raczej kolacji jesc nie bede juz za poznoPatrysia brzuchol boski, piekne M1)
AS jescze troche i bedzie skonczone
Agnieszka wspolczuje mu bo nigdy nie wiem co go czeka a TY biedna o 22 zjesz kolacje z mezulkiem

Dobranocja sie zmywam dobrej nocki zycze![]()
ma się rozumiećI "pobijania" rekordów DZIEWUCHY!!!!!;-);-)

dobranoc :-)
Witam! Zuza zasnęła jakieś pół godz temu. Bylismy na hipoterapii-Zuza siedziała bez piskniecia
Chyba juz sie przyzwyczaiła. :-):-) A. robi auto do środy maja skończyc potem powypadkowy przegląd (znowu 100zł
).
No to miałas dzionek
Super prezent:-):-)
Znowu nie ogladałam Brzyduli-trza bedzie rano powtórke obejrzec
:-)
Extra

Jak ustawić 40postów na stronke?zaczełam stronkę 2600oczywiście dla tych co mają ustawione 40 postów na stronkę
![]()
Kochane przepraszam,że tak sporadycznie się odzywam ,ale czasu brak
Dziś kolejny dzień na wariackich papierach.
Tak naprawdę to od rana dopiero do domu wróciłam.
Krótka relacja z dnia
Rano z małym do szkoły a w drodze powrotnej zakupy,potem śniadanie i na 11 do przedszkola z końmi,więc byłam w domu 30 minut.Przedszkole było do 14.00 a o 14.30 mały ze szkoły wychodził,więc prosto ze stajni do szkoły po Kubusia.
Następnie na 16 Kuba miał SI ,więc trzeba było zaprowadzić i wrócić do domu zrobić obiad ,bo o 17 Klaudia młodego odbierała i8 już powinni jeśc obiadek(wyrobiłam się) a ja już miałam na 17 dogoterapię.
Teraz wróciłam i do Was zaglądam.
To tyle u mnie.
![]()
No to miałas dzionek

ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche
beda swietnie goscily w albumie....
no a ja dostalam:
![]()
![]()
![]()
troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(
Super prezent:-):-)
Ale dzisiaj byl fajowy odcinek BrzyduliNo bylam posikana
Po obiadku wyszlismy drugi raz na spacer i wrocilismy akurat na Brzydulke:-)Oby taka pogoda sie jak najdluzej utrzymala
Ja juz sie wykapalam i teraz mlodzi jzu mnie wkurzaja
PATRYSIU
Napisz co to byl za prezent
MALINUS
Zajrze na watek kulinarny i zobacze![]()
Znowu nie ogladałam Brzyduli-trza bedzie rano powtórke obejrzec

Zuzia od jakiegos czasu nic nie chciała jeść a dzisiaj wrabała podwójnieMoje dziecko ma ostatnio MEGA apetyt normalnie non stop jedzis juz zjadla rano kasze potem chlebka z pasztetem 3 male porowki wypila z 2 kubkow wody cytrynowej no i poszla spac jak wstala zjadla dosc duzo obiadu a jak ona zjadla to ja sobie rosolek z wczoraj podgrzalam to sie dolaczyla i polowe mi zjadla
potem paluszki , gruszka, monte , knopers, jak przyszlysmy z dworu zjadla serek , a teraz je ze mna tortelini w sosie smietankowym z szynka
i zagryza paluszkami gdzie ona to miesci
a ile zjadla wczoraj u Ani to szkoda gadac juz jej nawet kolacji nie dawalam jak przyjechalismy do domu bo objadla sie ciastem jablkiem serkiem a na koniec duza porcja zapiekanka z makaronem
![]()
ona by mogla non stop jesc obojetnie co ja jem to tylko slysze DAC
Pati prezent SUPER![]()

Extra

wiemyZaraz ide!
Musze jeszcze wam napisać!!! Ze jesteście Za...liste!!! hehehe
Teraz już naprawde dobranoc!!!:-)

anaconda27
styczniówka2006
Witam wieczorową porą
Próbowałam Maję położyć spać po dobranocce ale jeszcze godzinę się wierciła i zasnąć nie mogła.
No super pomysł razem z mężusiem na siłownię chodzić

Oby badania wykluczyły jakąkolwiek chorobę, a powiększona łechtaczka była tylko takim urokiem osobistym

Cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości

No to mężuś się postarał jednym słowem

A ty jak zwykle zabiegana kobieto

No super prezent

Może chciały podejrzeć jak mama w "stroju Ewy" wygląda;-);-)

Ty się ciesz że je i jej nie wydzielaj bo to może się zmienić

Śliczny diabełek

Oj to bardzo dużo jak dla mnie

Duży masz już brzusio to i duża dzidzia w środku być musi;-);-)
Bardzo ładny ale chyba dużo pracy wymaga

Ja też już spokojnej nocy życzę i zmykam do łóżeczka

Próbowałam Maję położyć spać po dobranocce ale jeszcze godzinę się wierciła i zasnąć nie mogła.
Wyobrażce sobie ,ze mój m wpadł na pomysł ,ze będzie na siłkę chodził w zwiazku z tym zakupił sobie wczoraj na allegro spodnie dresowei tenisówki ,jak dojdą ,będziemy chodzić ,dobrze akurat ,bo mi sie to samotne pedałowanie nudzi![]()
No super pomysł razem z mężusiem na siłownię chodzić

Ja wyszlam rano Zanioslam Oliwke do kolezanki Pojechalam do Zusu do Rybnika Pozniej wrocilam po Oliwke Chwile posiedzialam u kolezanki Pozniej razem z nia i jej synkiem poszlam z Oliwka do pediatry Mam skierowanie do endokrynologa Musze jeszcze w jedno miejsce zadzwonic Mam nadzieje ze zalatwie to jak najszybciej choc terminy sa obszerne Pediatra powiedziala ze kilka rzeczy u Oliwki moze wskazywac na jakas chorobe Chyba ta tarczyce Oliwka ma wedlug niej jeszcze taki duzy jezyk I bardzo niski glos z tym to sie zgadzam No i ta lechtaczka JENY JAK JA BYM CHCIALA JUZ BYC PO BADANIU
Musze sie chyba u nas zapytac ile kosztuje badanie z krwi na TSH ja nie bedzie drogie to zrobie Poszukam normay jak na wiek Oliwki i juz moze bede miala jakis obraz Pozniej jeszcze bylam na chwile w pracy ale doslownie kilka sekund No i w do domu A teraz padam na twarz hihihih Ale fajnie dzien minal szybko Ja tak lubie :-)
Oby badania wykluczyły jakąkolwiek chorobę, a powiększona łechtaczka była tylko takim urokiem osobistym

No to bylismy ok 40min za domem Emily troche pobiegala za kotem a potem nie chciala mi isc do domu tylko mial i mial a kot byl taki cwany ze nie uciekal tylko czekal zeby go glaskac oczywiscie nie pozwolilam jej to sie polozyla dziewczyna na ziemi i zaczela ryczecja oczywiscie poszlam dalej nie zwracajac na nia uwagi to tez wstala i szla za mna a jak tylko zobaczyla ze sie odwrocilam zeby zobaczyc czy "wilmorzna Pani" idzie to zas sie kladla i ryczala
nie mam juz slow i sil do tej dziewczyny coraz gorsza sie robi
mozena do niej mowic i ryczec a ona i tak swoje
No to sie wygadalam:-):-):-)
Cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości

no a ja juz chyba tez dostalam prezent...![]()
No to mężuś się postarał jednym słowem

Kochane przepraszam,że tak sporadycznie się odzywam ,ale czasu brak
Dziś kolejny dzień na wariackich papierach.
Tak naprawdę to od rana dopiero do domu wróciłam.
Krótka relacja z dnia
Rano z małym do szkoły a w drodze powrotnej zakupy,potem śniadanie i na 11 do przedszkola z końmi,więc byłam w domu 30 minut.Przedszkole było do 14.00 a o 14.30 mały ze szkoły wychodził,więc prosto ze stajni do szkoły po Kubusia.
Następnie na 16 Kuba miał SI ,więc trzeba było zaprowadzić i wrócić do domu zrobić obiad ,bo o 17 Klaudia młodego odbierała i8 już powinni jeśc obiadek(wyrobiłam się) a ja już miałam na 17 dogoterapię.
Teraz wróciłam i do Was zaglądam.
To tyle u mnie.
![]()
A ty jak zwykle zabiegana kobieto

ahaaaaaaa
a ja co do prezentu zdjecia wywolane
sa poprostu ZAJEBISTE..... upssssssss rozpedzilam sie troche
beda swietnie goscily w albumie....
no a ja dostalam:
![]()
![]()
![]()
troche mi glupio ze ja tak skromnie pojechalam z prezentem :-(
No super prezent

Moi nie ogladaja bajki bo dalam Im kareTak mnie wkurzali jak sie kapalam ze szok
A do tego co chwile otwierali mi drzwi od kibla i kabine
I bylo mi mega zimno
Może chciały podejrzeć jak mama w "stroju Ewy" wygląda;-);-)

No tak tez tak myslalam ale zeby az tyle jadlaona je Mega porcje i nawet je rzeczy ktore kiedys nie chciala wcale jesc tylko wypluwala
A niech je co jej bede zalowac tylko ze ona zje przez dzien wiecej niz ja:-):-):-)
Ty się ciesz że je i jej nie wydzielaj bo to może się zmienić

a to moj diabelek po dzisiejszym knopersie:-):-):-):-)
Śliczny diabełek

za wszystko zaplacilismy 1.715 zl...
dla mnie to sporo...
Oj to bardzo dużo jak dla mnie

to my to my to wlansnie my....
![]()
Duży masz już brzusio to i duża dzidzia w środku być musi;-);-)
Bardzo ładny ale chyba dużo pracy wymaga

Ja też już spokojnej nocy życzę i zmykam do łóżeczka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: