reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nasze ,nasze
Mi tez sie podoba:-p:-p:-pFajnie sie tu grilluje i siedzi po nachac przy odpowiednich truneczkach:tak::tak::tak:

To smiej sie z Nim:-p
ja bym tak zrobila:-D:-D:-DI bym miala mega meksyk w chacie,bo jak ja sie zaczne smiac to łoooo masakra
Dowikla ja sie własnie smieje az mnie gardło boli a jeszcze jak go zaczne łaskotac no to juz smiechu jest multum:-D:-D:-D

reklama
a antek ma swoją ulubioną zabawę ma taką małą żyrafę chyba zofię uwielbiał jak był młodszy ją gryźć a teraz rzuca nią i na czterech biega za nią po całym mieszkaniu śmieje się pokrzykuje przypomina wtedy takiego małego kotka który gania za kłebkiem:-D:-D:-D:-D:-D

a antek ma swoją ulubioną zabawę ma taką małą żyrafę chyba zofię uwielbiał jak był młodszy ją gryźć a teraz rzuca nią i na czterech biega za nią po całym mieszkaniu śmieje się pokrzykuje przypomina wtedy takiego małego kotka który gania za kłebkiem:-D:-D:-D:-D:-D
Ej te nasze dzieci to chyba aktorami zostana:-D:-D

reklama
Chcialabym to widziec:-D:-D:-D
A bierze sie juz mlody za chodzenie?

WIKTORIA
No cwiczylam jakis czas temu ale tylko w jeden wieczor:-p:zawstydzona/y:Rano mialam jakies zakwasy i od tego czasu juz nie cwicze:no::szok::-D:-D:-DNiby chcialam ale jakos nie moge sie zebrac:no:Mialam biegac z kolezanka,albo isc na aerobic ale poki co to siedze w chacie i stale jem:-D:szok:Chyba sobie kupie tai rowerek do domu i wstawie na balkon i jazda

Do góry