reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamuski!

Ja juz jestem po drugim dniu pracy.Odzyłam!!!Szkoda ze to tylko na zastepstwo!!!:-(

No to super :tak:

Witam dziewczynki, nie nadrobie wybaczcie ale nie dam rady. Nie wiem czy mnie jajnik, macica czy biodro boli :no: nie mogę stać, siedzieć, leżeć, kucać nic :no: wiem że ostatnio dostałam zabawką w biodro ale wątpie czy to od tego :sorry: Kubek próbuje przysnąć jeszcze trochę ale coś marudzi :sorry: jak poczuje się lepiej to zjarzę papa

Oby jak najszybciej przeszło :tak:

A ja czekam na Anabubke :tak: Już ja zaprowadziłam do przychodni, teraz czekam aż do mnie przyjdą po badaniach :tak:

reklama
zaglądam dopiero teraz, w południe raczej nie miałam jak bo Oliwka dzis nie spala w dzień i jest mega niegrzeczna od samego rana :tak::tak::tak::tak::tak:

już marze aby ten dzień się skończył i żeby mój mały gagatek poszedł spać to sobie odpocznę.

skoro nie spła w dzień to kłąde ją dzis wcześnie o tyle dobrze:-)

U mnie nic ciekawego Mialam was poczytac ale G mnie wk....l i nawet czytac mi sie odechcialao OH JAKBYM CHCIALA ABY GO NIE BYLO :-(
WRRRRRRRRRRRRRRR
WIELKI TATUS A MAMUSIA BE BO SIEDZI POL GODZINY NA KOMPIE NORMALNIE ZABIC

MH
Bawcie sie dobrze i porobcie jakies foteczki:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki buszuja u Dominika w pokoju a Dominik siedzi ze mna i ogladamy sobie tv:-):tak:
Mlody juz spakowany i uszykowany do szkoly i jak nie bedzie w nocy kaszlal to jutro do szkoly:-):tak:

Ale tutaj pustki:szok::szok::szok:

No i cytaty mi znikły :wściekła/y::wściekła/y: nim doszłam do początku:-(.
Witam wieczornie!
M groch do zupy podgotował i na ostatnią jazdę pojechał,ja prosto z z pracy z Julem po Olka i z buta wracaliśmy w zimną wiuchę aż pysków czerwonych podostawali.Po drodze zamówiłam pizzę i po 23 minutach :szok::cool2:przywieźli z drugiego końca miasta:tak:.W Biedronie Trixxa sobie zafundowałam,porcjuję pizzę Olkowi a tu M wchodzi z moim Trixxem,wielce zdziwiony,że pizza na stole:sorry2: - a co miałam z głodu paść:wściekła/y:.
A tu mój wstydliwy elegancik
Zobacz załącznik 177745

Witam wieczornie!
M groch do zupy podgotował i na ostatnią jazdę pojechał,ja prosto z z pracy z Julem po Olka i z buta wracaliśmy w zimną wiuchę aż pysków czerwonych podostawali.Po drodze zamówiłam pizzę i po 23 minutach :szok::cool2:przywieźli z drugiego końca miasta:tak:.W Biedronie Trixxa sobie zafundowałam,porcjuję pizzę Olkowi a tu M wchodzi z moim Trixxem,wielce zdziwiony,że pizza na stole:sorry2: - a co miałam z głodu paść:wściekła/y:.
Zobacz załącznik 177745
Ale mi narobilas smaka na pizze:tak::tak::tak:
Sliczny przystojniaczek z Twojego synka:-):tak::tak::tak:

Witam wieczornie!
Zobacz załącznik 177745

ale z niego przystojniaczek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

To podsyłam Wam mały;-) kawałeczek,mam nadzieję,że dla wszystkich starczy;-):tak:
Wypiek.jpg

reklama
Witam wieczornie!
Zobacz załącznik 177745
Fajny chłopaczek z twojego synusia:tak::tak:
A co tu takie puchy ,no nie wierze w to co widzę:szok:,ja po 19 dniu weidera,bierz sie dowikla ,mnie sie podobają te ćwiczenia męczą ,ale działają:tak:muszę jeszcze Ksawkowi naleśniczki na masełku odgrzać na kolację ( tylko on chudzinka je takie smakołyki o tej porze:-D)i mam juz wolne,wieczór na słodkie nic-nierobienie:cool:

Do góry