kerna
http://www.lauraziobro.pl
ojej ojej to się wybawicie i odpoczniecie co najważniejszeNo mam nadzieje, ze zaszalejemy, bo na 3 dni jedziemy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej ojej to się wybawicie i odpoczniecie co najważniejszeNo mam nadzieje, ze zaszalejemy, bo na 3 dni jedziemy![]()
to fajnie- niedrogo i fajnie że w tym dużo jedzonkaMedeuska fajnie ze Adam bedzie mogl isc do pracy.Nie bedzie sie nudzil i moze przestanie palicCo do HM to oni maja extra ciuchy a jak wyprzedaz to jak za darmo - nie wiem czy tak jak tu ale cena minimum o 50% spada
A no i sie wkuirzylismy bo dzis nie wyjedziemy ale to inna bajka takze dzis jeszcze z Wami posiedze
Laura w wannie.Potem kolacja i spanko.Wykorzystam ze B nie bedzie bo tak znow bede slyszala ze nie chce spac
Sylwester juz zarezerwowany placimy 150zl w tym muza czyli Dj 0,7l na pare, szampan, dwa cieple posilki do tego zimna plyta, ciasto na szwedziki stole:-)
No na 6 lat jest maly
A dziewczynki jak Je dzisiaj wnosilam do domu w fotelikach bo mi przysypialy to wygladaly jak niemowlaczki-w sumie to prawie tak wygladaja.
Dla porownania moj chrzesniak ma neicale 9 miesiecy i wazy jakies 9500
Moje na 7 miesiecy wazyly niecale 5kg
u mie to maks jeszcze śpi a nie juzZaczyna sie![]()
A rękawiczek to używam tego typuAS no zmywara to byłoby wybawienie ale w mojej klitce to chyba na syficie ją przywieszę.....więc odpada...ja takimi zakrwionymi łapami sortowałam mandarynki do paczek..hehe ktoś na pewno trafił na oznakowany produktale właśnie chyba spróbuje z neutrogeną i wit. A
cierpliwości kochanaZaczyna sie![]()
...
cierpliwości kochana
kiedyś uśnie.
Przecież Ty dobrze o tym wiesz...:-):-);-)
święta prawdaDowikluś,nie martw się;-),taka uroda twoich szczypiorkówinaczej by szczypiorkami nie były
.