reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My jestesmy juz po dlugim spacerku i po drodze odebralysmy Dominika ze szkoly:tak::tak::tak:
Przed spacerkiem wytzrepalam sobei dywan na sniegu i teraz suszy sie na balkonie:tak::tak::tak:
Razem bylismy na dworze z dwie godzinki i teraz mlode juz spia,Dominik uklada puzzle a ja pije capucinko i zajdam jakies ciacho:tak:
Jak zdaze sie oderwac od laptopa zanim mlode wstana to popakuje prezenty:tak::tak::tak::tak:
Jutzrejsze jaselka u Dominika w szkole odwolali bo za duzo dzieci choruje i sa przelozone na 12 stycznia

reklama
WITAM:confused2:

zdycham:confused2:

wczoraj było super- ale sie schlałam:szok:
wróciłam o 5 rano:szok:
ale wlasnei sobie przypomniałam dlaczego nie pije:confused2::confused2:
ogrrrrrrrrrrrromniasty kac:crazy:
wychlałam 0,5 litra żubrówki i 3 piwa:szok:
to chyba za ten rok nie picia:confused2::confused2::confused2::confused2:

zrobie sobie herbate z cytryną i ide spać dalej:confused2::confused2::confused2:
No to zaszalalas Kochana:szok::tak::tak::tak:Niezle zabalowalas;-):-)
Ja staram sie nei mieszac alkoholi
Wszystkie zawzięcie sprzątają przed świętami :-D:-D:-D
Ciesz się, że Oliwka jeszcze idzie na drzemkę od czasu do czasu. Piotruś od jakiegoś miesiąca już nie chce spać w dzień nawet kiedy jest bardzo zmęczony, a co za tym idzie marudny :confused2: No więc wyobraź sobie co przeżywam codziennie :sorry::wściekła/y:
A nasza choinka wygląda tak:
Sliczna choineczka:tak::tak::tak:
M obrazony:confused2: on sie Maksem zajmuje i nawet rosół robi:rofl2::rofl2: chyba z mysla o mnie zebym na kaca miala:rofl2:

co tu tak pusto:sorry:
czyzby juz swiateczne przygotowania pelna para?
A niech sie zajmuje i nawet niech gotuje;-):-)Niech wie jak to jest :-D
Oliwka miala drzemki codziennie Kilka razy sie jej zdazylo jakis czas temu kilka dni nie spac w dzien No i od wczoraj zas :-(Tylko ze moja Oliwka o rok mlodsza od Twojego synka Wiec chyba powinna jeszcze spac To sobie wyobraz jak ja mam jak ona spac nie idzie A maudna wtedy strasznie Choineczka przesliczna Mnie cos brzuch na @ boli Znajac zycie dostane @ na same swieta i bede zdychac z bolu :wściekła/y:Z tej wscieklosci na mala wyzylam sie przez telefon na G choc on niczemu winny A od wczoraj mamy postanowienie juz noworoczne hihi Ze sie bedziemy oboje starali Ciekawe na jak dlugo I mamy sobie przypomniec jak to bylo kiedys fajnie miedzy nami :tak:
Ja mam dostac @ 26
No to Kochana trzymam kciuki za postanowienie noworoczne:tak::tak::tak:

Ja tez juz swoje mam

medeuska hehe:-D to fajowo! Zabalowałaś za nas wszytkie:tak: A wiesz że najlepiej klina klinem:cool2::cool2::cool2:
My mamy wielgachne sprzątanie..ja w chcie szoruję cco się da, mały pomocnik rozwala co mama poukłąda:confused2: a tata odgraca wejście do naszej piwnicy:confused2::confused2::confused2::confused2: cała moja rodzinka posprzątała u siebie na piętrach i niepotrzebne graty wpieprzyli mi przed drzwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mi nawet wstyd kogokolwiek zaprosić bo trzeba przeskakiwać po ciemku przez krzesła, puszki i h...j wie co jeszcze!!!!!! miałąm zrobić fotke ale nie mam bateryjek:confused2:

DOWIKLA dzieki za kciuki Ja juz za swojego nerwa G przez telefon przeprosilam No i zobaczymy jak to bedzie miedzy nami Na nic wielkiego nie licze bo znam i siebie i jego Wszystko byloby dobrze gdyby G nie wypijal piwa po robocie lub w trakcie z kolegami Oliwka usnela o 13.30 W koncu Widzialam ze juz jest slaba Ja sie polozylam wzielam ja na klate Polozylam sie Ona lezala na mnie na brzuszkua to jest jest najlepsza pozycja do spania I zasnela hihihih Teraz spi w swoim lozeczku Ja sobie dzis lodowke podaruje robie pozniej tylko ta puleczke od Oliwki w kuchni I w biurku dokumenty posprzatam ale to jak juz G bedzie w domu Pranie sie wiruje Rosol sie grzeje Ide umyc podlogi i zjesc rosolek DOWIKLA fajnie ze taki dlugi spacerek mieliscie Nie zmazrlyscie??????U mnie dzis wielkiego mrozu nie ma Nawet sloneczko wychodzi ale strasznie wieje i czuc wieksze zimno niz jest wiec nigdzie nie wychodze

medeuska hehe:-D to fajowo! Zabalowałaś za nas wszytkie:tak: A wiesz że najlepiej klina klinem:cool2::cool2::cool2:
My mamy wielgachne sprzątanie..ja w chcie szoruję cco się da, mały pomocnik rozwala co mama poukłąda:confused2: a tata odgraca wejście do naszej piwnicy:confused2::confused2::confused2::confused2: cała moja rodzinka posprzątała u siebie na piętrach i niepotrzebne graty wpieprzyli mi przed drzwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mi nawet wstyd kogokolwiek zaprosić bo trzeba przeskakiwać po ciemku przez krzesła, puszki i h...j wie co jeszcze!!!!!! miałąm zrobić fotke ale nie mam bateryjek:confused2:
Krna to nieźle Cię zalatwili :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja bym ich....&&&&& lepiej nie napiszę.:zawstydzona/y:

KERNA
Wspolczuje Ci tego syfu:no:Ja to bym chyba pozabijala -taki mam juz charakterek:-);-)

DOROTA
U nas dzisiaj -2 ale tez wieje i jest odczuwalne chlodniej i niezle zmarzlismy wszyscy:tak:Ale co tam dwa dni nie wychodzilismy na krok z domu

dowikla ja też mam charakterek ostry, ale mój S nie nawidzi siękłócić i mnie uspokaja:zawstydzona/y: a ja to bym do pieca wsysztko wjeb.....i już:wściekła/y:
dorota to twój M tak jak mój...ehhh piwko i piwko.mnie to do szału doprowadza:confused2: ja siedzę kołkiem w domu że bliska depresji a ten luzik i pełen relaks......
A z moimi pogadać się nie da bo dla nich jest wszytko potrzebne....no ja nie rozumiem oni tu nie zaglądają i pająki to wszytko prędzej wyniosą:wściekła/y: Nawet znieśli wieką komodę po to, żeby koty miały gdzie spać!!!!!! qwa w samym wejściu:no::no::no::no: a dobra szkoda gadać :wściekła/y:

DOWIKLA no my wczoraj bylismy na chwile Bylo -10 ale nie wialo i bylo znosnie ale dzis jest okropnie przez ten wiatr Jutro wyjdziemy KERNA wspolczuje z tymi domownikami A z tymi facetami to moze mamy tego samego M hihihih

reklama
HELOŁ DZIOŁCHY:-)

Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)

W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumna:tak: Impreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto:tak:

Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća:tak:

A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest:-D:tak:
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować:tak:

Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo:zawstydzona/y::tak:

Do góry