reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No u mnie też juz troszkę cieplej :tak: No i słoneczko świeci :tak:

Zupka ugotowana, jeszcze tylko makaronik :tak:

Dzieciaki też w lepszych humorach, więc jest znośnie :-p

A jak czytam o waszym gotowaniu, to aż ślinka cieknie :tak:

reklama
MADZIULKA
No ja sie wlasnie zastanawiam co ta zebowa wrozka ma przyniesc Dominikowi jak ten zabek juz Jemu wypadnie:tak::tak::tak::tak:

AS
Super foteczka:tak::tak::tak:No rewelka

Dobra moje mlode juz sie ubraly-zalozyly sobie spodniczki,wiec czas sie ubrac i zmykac po mlodego i do sklepu:-):tak:

AS a w ogóle to skąd wzięłaś te ozdoby na okna??? Ja też chciaąłm coś takiego ale po sklepach nie ma:no::no::no::no: a zaraz świętai chyba już nie znajdę:-(

Laski,ja mam już dosyć Świąt:-(,właśnie mieliśmy wychodzić na zakupy do centrum a tu teście się zwalili:szok:,nie pytając czy mamy jakieś plany :no:i kazali M się ubierać i im miał do pieca na skup pojechać,kupić,załadować,zawieść i rozładować.Aż się poryczałam jak wyszli - dosyć mam już tego wyzyskiwania nas z naszego czasu i ciągłych przysług.M dopiero za 2 godziny będzie.Jakby innych dzieci nie mieli:no::sorry::wściekła/y::wściekła/y:,jak tylko M pójdzie od stycznia do pracy to się do LBN przeprowadzamy -może wtedy odetchnę:huh::huh:.
As,widać święta u Ciebie pełną parą a Kubulek słodki.
Zmykam się dalej dołowa - nie będę Wam smęcić:no::sorry:.

Dowikla Ksawier jest jak zaczarowany ,pilnuje kasy i ani myśli jej wydawać (na razie) bo to od wróżki:-D
MH,mój ślinotok spowodował ,ze grzebie teraz w kompie i przepisach i układam menu na sylwestra ,bo będziemy mieli gości,normalnie nie mogę sie najeść:tak::-D:-D:-D
głodna sie zrobiłam,:-D

Oj Marta nie dziwię sie wkurwiozie,wspólczucia,rozumiem cie dokładnie ,moim z czase takie zapędy przeszły .To brak szacunku dla was jako odrebnej rodziny i zwykły wyzysk,ale wiedz tez ,ze dopóki raz czy drugi nie zaprotestujecie to tak będzie:tak:Musicie zacząć odmawiać:tak:

Cześć dziewczyny!
Wkurzyłam się, bo pozaznaczałam cytaty i mnie wywaliło, a teraz to już nie pamiętam, co miałam napisać. :zawstydzona/y:

Zamówiłam wczoraj lodówkę przez internet, bo obdzwoniłam całą Łódź i oczywiście nie ma takiej jak ja chcę :-p Obiecali, że najpóźniej jutro kurier ją dostarczy, no to zobaczymy. Jak nie to się wkurzę. :sorry: A lodówka będzie taka: SAMSUNG 24 FCAS GWAR F-VAT RATY 022/861-56-38 (847615469) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Byliśmy wczoraj na USG. Kobieta, która je robiła była meeeeeega niemiła. Stwierdziła, że nie może zobaczyć płci dziecka, bo jest pośladkowo ułożone, zdjęcia nam nie dała, a kiedy mój mąż zapytał dlaczego, to najpierw się oburzyła, że w ogóle śmiał zapytać, a później stwierdziła, że nie ma kliszy (ale musiała się nad tym chwilę zastanowić) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wredny babsztyl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Później stwierdziła, że dziecko jest za małe jak na ten etap ciąży, a jak zapytałam czy powinniśmy tym się martwić to stwierdziła, że lekarz prowadzący to wyjaśni. :eek: Krzysztof wtedy nie wytrzymał i stwierdził: Aaaaaaa, to pani nie jest lekarzem, tylko jakimś technikiem, tak? Baba zignorowała pytanie, ale powiedziała, że waga dziecka wskazuje na 31-32 tydz ciąży, no więc powiedziałam, że właśnie na tym etapie jestem - to zrobiła tylko wielkie oczy i już nic nie powiedziała :sorry2: Pewnie źle sobie wyliczyła. Taki to z niej lekarz. :laugh2:Wkurzyła nas przeokropnie. :no:

A dziś jakaś taka bez życia jestem. :zawstydzona/y: Ogarnęłam trochę chałupkę i się przy tym zasapałam jak nie wiem. :zawstydzona/y: Jakoś tak kiepsko się dziś czuję. Nie mam ochoty nawet na spacer iść. Zresztą moje dziecko mnie zadziwiło ogromnie, bo jakieś pół godziny temu zasnął na kanapie oglądając "mini mini" :-p To chociaż trochę sobie odpocznę i w necie pobuszuję :happy:

Ja właśnie pożarłam 3 miski rosołu :szok: Ale to dlatego, że mi pyszny wyszedł :rofl2:

Marta, współczuję. Ja tez nie lubię czegoś takiego :no: Ja mam całe miasto do rodzinki, więc nie odwiedzają mnie znienacka, bo nikomu się nie chce stać w korku :-p A mieszkam w takim miejscu, że nikomu nie jest po drodze :rofl2:

Myszunia , super lodówka :tak: No i szkoda tego usg, bo to takie miłe chwile, a tak wredota ci wszystko popsuje :eek: Ja też miałam takie jedno usg :no: Ale przerwałam je w połowie, wyszłam trzaskając drzwiami, a co :cool2:

Właśnie przyszedł prezent, dla M, ale chyba nie jestem zadowolona...:eek:

Myszunia lodówka cudna tez mi się marzy nowa a ja marzę o takiej
Lodówka 20TB - L4 A+ (861163047) - Aukcje internetowe Allegro:tak::tak:
Madziula to już masz kogoś do dodatkowego nakrycia:-D
Martus nie smutaj sie ja cię utulam mocno:-*
a teście hmmmmm skąd ja to znam to samo miałam mieszkając u mamy:sorry:
As ale przysmaki jami:tak:
No ja wszystko wyprasowałam szyneczka się dopieka miesko w zalewie stygnie:tak:
zaraz zrobię obiadzio jeszcze poodkurzać muszę jeszcze raz:sorry:
ale narazie pauza na kawkę:tak:
schody umyłam na błysk ale mój syn wrócił ze szkoły julina była wyrzucić śmieci i wcale nie widać że były myte:sorry::sorry:

reklama
Właśnie przyszedł prezent, dla M, ale chyba nie jestem zadowolona...:eek:
a czemu nie jestes zadowolona????
co zamawiałaś?????
my sie o mój prezent wczoraj popsztykaliśmy z lekka bo o 22 moje kochanie stweirdziło no jak wybrałaś sobie coś na allegro to pokaż zamówię:sorry:powiedziałam mu że teraz to sobie może darować bo i tak do czwartku nie dojdzie i ogólnie powiedziałam że nie mam ochoty na ten temat z nim juz rozmawiać jest mi przykro i uciełam temat poszłam spać:wściekła/y:

Do góry