reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej nie poczytam was Wybaczcie
My juz u tescia Zamieszkanie tutaj strasznie I wiecie co dochodze do wniosku ze ten moj G to nie jest wcale taki zly Chyba zaczne go doceniac Jak patrze co inni wyprawiaja Czytaj brat G
Oliwka spala tyle co w autobusie Jakies 30 minut
Niedawno zasnela Ide sie myc i jeszcze pozniej do was wejde bo chcialam abyscie mi doradzily
Dostalismy propozycje przeprowdzic sie do tescia Wiecie on teraz sam jest On tez sobie lubial z babka wypic I teraz narazie jeszcze tez Tylko ze on jest calkiem inny niz babka ktorej wlasnie przez to nie lubialam
Mielibysmy tutaj 2 male pokoje Ale ogolnie cale mieszkanie do dyspozycji Teraz mieszkam z mama i jasiem i G a jakbysmy sie przeprowadzili to bym mieszkala z G i tesciem
Jeszcze z moja mama musze pogadac bo to jej tez dotyczy
Zastanawiam sie nad tym Sa plusy i minusy I kurcze nie wiem co mam robic
Nie wiem czy dobrze bym zrobila A z drugiej strony to wiecie kiedys dziadka zabraknie Sorki za takie myslenie ale mysle juz przyszlosciowo I my bysmy tutaj zostali
Z drugiej strony to zawsze inaczej niz wynajmowac A z drugiej zas nie wiem jakby mi bylo z tesciem Czy on by pil i czy ja bym umiala go od tego powstrzymac Tesc nie pracuje wiec siedzialabym z nim w domu Pozniej on zajal by sie oliwka a ja do pracy On jest na tyle powazny wydaje mi sie ze przy Oliwkce jakby z nia byl to by nie pil piwka
Kurcze tylko teraz to ostra bylaby przeprowadzka Calkiem do innego miasta Do myslowic Choc i tutaj w myslowicach juz tez mieszkalam
Ale wiecie bez mojej mamay Ona tez przywiazana do Oliwki i jasiu Tez Kurcze ciezka sprawa
Co wy byscie zrobily ????????
My juz u tescia Zamieszkanie tutaj strasznie I wiecie co dochodze do wniosku ze ten moj G to nie jest wcale taki zly Chyba zaczne go doceniac Jak patrze co inni wyprawiaja Czytaj brat G

Oliwka spala tyle co w autobusie Jakies 30 minut
Niedawno zasnela Ide sie myc i jeszcze pozniej do was wejde bo chcialam abyscie mi doradzily
Dostalismy propozycje przeprowdzic sie do tescia Wiecie on teraz sam jest On tez sobie lubial z babka wypic I teraz narazie jeszcze tez Tylko ze on jest calkiem inny niz babka ktorej wlasnie przez to nie lubialam
Mielibysmy tutaj 2 male pokoje Ale ogolnie cale mieszkanie do dyspozycji Teraz mieszkam z mama i jasiem i G a jakbysmy sie przeprowadzili to bym mieszkala z G i tesciem
Jeszcze z moja mama musze pogadac bo to jej tez dotyczy
Zastanawiam sie nad tym Sa plusy i minusy I kurcze nie wiem co mam robic
Nie wiem czy dobrze bym zrobila A z drugiej strony to wiecie kiedys dziadka zabraknie Sorki za takie myslenie ale mysle juz przyszlosciowo I my bysmy tutaj zostali
Z drugiej strony to zawsze inaczej niz wynajmowac A z drugiej zas nie wiem jakby mi bylo z tesciem Czy on by pil i czy ja bym umiala go od tego powstrzymac Tesc nie pracuje wiec siedzialabym z nim w domu Pozniej on zajal by sie oliwka a ja do pracy On jest na tyle powazny wydaje mi sie ze przy Oliwkce jakby z nia byl to by nie pil piwka

Kurcze tylko teraz to ostra bylaby przeprowadzka Calkiem do innego miasta Do myslowic Choc i tutaj w myslowicach juz tez mieszkalam

Ale wiecie bez mojej mamay Ona tez przywiazana do Oliwki i jasiu Tez Kurcze ciezka sprawa
Co wy byscie zrobily ????????
Mama Helenki
i Aniki :D
hehe no chyba zaczne tak robic;-):-)
Ja to rozumiem Kochana,ale najgorsze jest to ze On sie tlumaczy tak "ja mam urlop i odpoczywam"
A ja to kiedy mam odpoczywac do cholery
Tak dobrze to niema

No to ja zmykam jużStary garnie się do kompa. Jak go udobrucham to wpadne jeszcze.
;-)
![]()
To dobranoc

a u mnie koncert trwa

kerna
http://www.lauraziobro.pl
hehe no to teraz dodatkowa zabawa z tańcami!!! Oh jak dobrze,że Michał jużz tym skończyłMam teraz dodatkowy problem z usypianiembo ja ja kładę ona na brzuch i się wspina, żeby stać
![]()

ej...nie fer....hehe no chyba zaczne tak robic;-):-)
Ja to rozumiem Kochana,ale najgorsze jest to ze On sie tlumaczy tak "ja mam urlop i odpoczywam"
A ja to kiedy mam odpoczywac do cholery

ide na M jak miłośc bo mamy jeden tv iM już sie wścieka na mnie że nie może pooglądac filmów......kurde zaczyna mi to przeszkadzać....
Agunia nowy rok bez roboty....łeeeee dupa wielka
Mama Helenki
Dorota, sprawa z mieszkaniem kusząca
Ale jak ci się będzie z teściem układało
tego nikt nie wie 
Nie chcę krakać, ale chyba spi

Nie chcę krakać, ale chyba spi
Ostatnia edycja:
Mama Helenki
Dobranoc 

kerna
ja już po M jak Miłości jestem pod wrażeniem....przyjemny odcinek. dorota kurcze no poważna sprawa....musisz być pewna, że teść nie będzie pił

no własnie dorota jesli bym była pewna że nie będzie pił to bym się zgodziła ale jesli scenariusz byłby inny to bys miała piekło w domu i dziecko musiało by na to patrzeć.nie fajna sprawa.więc się poważnie zastanówja już po M jak Miłości jestem pod wrażeniem....przyjemny odcinek. dorota kurcze no poważna sprawa....musisz być pewna, że teść nie będzie pił![]()

reklama
kerna
nooo jak on se tak lubiał to i lubi nadal.......
A włąsnie dziewki zapomniałąm Wam powiedzieć że my jutro do okulisty idziemy:-
-
-
-(mam cholernego stresa ...jak sobie przypomnę ostatnie badanie to aż ciarki mnie przechodzą....no a teraz bejbe jest starszy i będzie ciężko oj ciężko......

A włąsnie dziewki zapomniałąm Wam powiedzieć że my jutro do okulisty idziemy:-

Podziel się: