reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

biedrona nie dawaj!!!!!!!
ja kiedys dalam bo byla za kwasna chyba przedobrzylam ze smietana albo juz nie wiem
ale wylalam cala pomidorowke! zreszta moze z cukrem przedobrzylam...... ale ja bym nie dawala i juz na pewno wiecej nie dam!

reklama
my juz polekarzu, cebion, calcium, oklepywanie i czekamy.................

witam nowa mame i slicznego synka............

l4dy ja bym dodala slodkiej smietany, ale moze sie sciac................ja tam lubie kwasna pomodorowke ihihhihi

A mi pomidorówka wychodzi tak se...najlepszą robi babcia męża :) ja zrobiłam warzywną hihi z mrożonych warzyw, taka zupa wszystko bo wkroilam ziemniaki i dodałam makaronu żeby było coś w żołądku. ;D a i tak po godzinie jesteśmy głodni,tak to jest z zupami u nas ;)
ja też bym nie dawała cukru, L4dY raz inaczej :D

L4dY-bIrd pytanko- gdzie kupilaś taki palstikowy fotelik dla maluszka? Ja widziałam drewniane, że najpierw dziecko siedzi jakby na stoliku, a potem się rozkłada i dziecko może siadać do stolika. Przeczytałam na innym wątku.

reklama
Izabelka ja wszystkie pierdołki kupuje na allegro :p .Fotelik dostaliśmy od dziadków a oni tez tam sie zakupują , jak chcesz to podesle ci linka :p

a fotelik to rewelka teraz chyba niedałabym rady z jasiem bez fotelika

Do góry