reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wraca mąż do domu,patrzy,a tu żona pochylona szoruje podłogę. Pozycja nie do pogardzenia... Długo nie myśląc, podbiega, łapie żonę za tyłek, błyskawicznie podwija spódnicę , majtki w dół i atakuje!
Po sprawie żona odwraca się do niego i mówi z politowaniem:
- Jesteś taki sam porąbany jak chłopaki u mnie w robocie...

Dzień Polaka

Wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo. Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia o hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wraca do domu. Gotuje na rosyjskim gazie. Na koniec siada na włoskiej kanapie i... szuka pracy w polskiej gazecie - znowu nie ma!

Zastanawia się, dlaczego w Polsce nie ma pracy??????:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Maks znów pobudke zrobił 5.30:confused2:
no ale ja juz sie chyba tak przestawiłam, że jak chodze spac o 21 czy 21.30 to w miare wyspana jestem nad ranem:sorry: ale to nie to samo jak wstac o 8 czy 9:rofl2: jakos mam inny sen nad ranem niz o 21 bo nie jestem w tym samym stopniu wyspana :-D:-D:-Dwiesz, tymbardziej ze mial byc u tesciowej, ale to jego kochana nuna i on chce ją w domu:-D nawet ona ciągle u niego w pokoju siedzi:eek::rofl2:

ja tez go ciągne za rączke i nóżke mu przekładam, no ale raz lubi raz nie, nie wiem czym sie martwir, głowe tez raz dzwigał mocno jak u sie zachciało a raz wcale, leżał i mogłby sie udusic ia i tak za cholere by nie podniósł, więc po prostu chyba ma lenia:rofl2:

po tym jak napisalam ze sie nie obraca, to prawie sie obrocil na brzuch:szok: prawie, bo nie do konca:rofl2: ale wcesniej wogóle sie nie odwracał i nie wyginał tak mocno:eek:

co o kurde cebulka?:sorry:

dziekuje:tak: ja go ciągne za ręke czy za ramie i przekładam noge na drugą stronę i jak go troszke pocągne to puszczam żeby do konca sie sam obrocil;-)

:rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D

ojjjj bidulka.....

jak teraz się czuje??

rewelacyjna:tak::tak::tak:

ten sweterek Anki tez mi sie podobał:rofl2::rofl2:

samolot ekstra:tak: i fajne siodełka dla dzieciaczów:rofl2:

Ty to wszystko jesz a chuda jestes:rofl2::rofl2:

mi sie wydaje ze chce zwrócic na siebie uwage:tak: zauwazyłam potem ze agnes tez Ci to napisala wiec juz sie dalej rozpisywac nie bde moze:rofl2:

szkoda że nie mam reala nigdzie blisko:-p na wmojej biedronce jakos nie zauważylam tych paczek chusteczek:eek: a zawsze jak jestem biedronki to patrze czy nie ma:tak:

może do mojej?:rofl2::rofl2::rofl2:
Asiu a widzisz potrafi tylko nie bedzie sie meczyl, bo i po co jak wie ze umie i starczy:-D:-D
A te siodelka to dziewczyny wziely fotelik samochodowy rozlozyly i na nim siedzialy:-D:-D
Maksiu pod mamusie sie wysypia:-Ddaje ci troche godzin:-)
Witam, nocka była niezła :tak: A temperatura poniżej 38

Dałam radę zbic temperaturę :tak: Mała az dreszcze miała :szok::no: Zwymiotowala na calą pościel :no:A objawy takie same jak miała Niki :eek: Więc to nie trzydniówka tylko jakieś inne paskudztwo. :wściekła/y: A rozmawiałyśmy o siusiu :tak:

Ale się ładnie bawi :tak: A samolot super :tak:

Madea, nie ciągnij go za rękę i nogę :no: Nic go w ten sposób nie nauczysz a możesz krzywdę zrobić :no: Serio. Obracaj przez ramie i biodro, to dasz mu wzorzec do naśladowania :tak:
pocieszjace jest to ze temperatura ponizej 38 ale te wymioty sa niepokojace.Napewno znow jakis wirus w powietrzu ehhh a myslal czlowiek ze mrozy to wszystko zginie:confused2:
Mysle ze Asia nie ciagnie go tylko tak to napisala bo nawet nie wyobrazam sobie tego heheh j jak tlumaczylam cwieczenia z Lali to tez napisalam ze ciagnela:sorry: pomaga sie a nie ciagnie:happy: ciagnie sie na sile a o tym nie ma mowy
Prosze bardzo.Ja pisze co mysle :tak:.Ja przy Oliwce na poczatku to taka przyglupawa bylam.Ale wiadomo pierwsze dziecko itp.A Ty jeszcze wlasnie te rehabilitacje wiec wiem co mowisz i dobrze ze Radzisz Medeusce .

Aha MH nie ma to jak sobie z rana poslodzic :-).Odrazu dzien bedzie lepszy :-).

Nalozylam niuni pierwszy raz tetre .Pierwszy raz to robilam bo my nie musielismy niuni pieluszkowac na bioderka i szczerze to nie zabardzo wiem jak sie naklade tetre :-(.Tylko prosze sie ze mnie nie smiac :-).
obawiam sie ze nie ty jedna.Ja w zyciu nie zakladalam tetry:rofl2: mysle ze musialbym pokombinowac jak to zrobic ale od czego mam ksiazke w necie pewnie tez pokazuja jak to robic:-D
chcialabyms ie wziac za sprzatanie ale patryk śpi jeszcze:eek:

a najpierw on musi zrobi porzadek na balkonie i u siebie, bo jak mi wylezie z balkonu to nasyfi znów:eek:

a porzadek w pokoju tez najpierw on msi zrobic, bo ma najwiekszy syf i tez jak sprzata to mi potem roznosi:rofl2::rofl2::rofl2:

ide sie wziac za prasowanie- chociaz tyle moge zrobić:rofl2:

kąpac i malowac mi sie na razie nie chce:eek:
kochana pomysl ze ja jeszcze spie :-D:-D
Masz duzo czas na malowanie i ubieranie sie:tak:
a ja tez musze jakies pranie nastawic na obiad mam piec udka ina razie tyle wplanach jutro imprezka ;-)

myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek ma :sorry:ja to chetnie kupilabym jej ciastoline ale mąż nie bo twierdzi ze bedzie w dywanie :eek:

ide biore sie za robote bo mnie noc zastanie zajrze pózniej :tak:
zawsze mozna rozlozyc folie:sorry:
No kochane..:-D:-D:-D. Pati dziś pobiła rekord. :tak::-D:-D:-D4 posty pod sobą.:eek:

Jako mod :)sorry:) chciałam poinformować o istniejącym REGULAMINIE : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/. Proszę o zapoznanie się.:tak:

I jeszcze jedno:
" Prosimy również o używanie opcji
editk.gif
a nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość. "

Opcja "edytuj" ułatwi nam czytanie postów oraz przeglądanie forum .:tak:

- wredna Jasta.:-p

ja czesto mam 3 posty pod soba ale nie z powodu tego ze nie chce mi sie edytowac a dlatego ze jest taki dlugi:-D:-D:-D

Anka ale zaraz moj z pracy wróci:rofl2::rofl2::rofl2: a ja dalej nieybrana, nieumalowana, nieposprzatan ei obiadu nie ma:rofl2:

ale spoko- patryk dalej śpi:-D:-D:-D

kurde powiem Wam dziewczyny że dalej mam ćwieka z tą spacerowką...
bo boję się, że będzie Maksowi niewygodnie bez tego regulowanego podnożka:eek::-:)-:)-:)-(

sia ja w dresie jestem :))
Ale musze sie zebrac bo dzien krotki jak sie o 11 wstaje:-D:-D
Miesko juz sie robi a Lali chce kotka zeby jej na buzi wymalowac:eek:

Co do wozka to musi dobrze przemyslec sprawe:tak:

CZeść kochane wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Ale sie wybyczyłam normalnie nic nie robłam , obiad mi ugotowali sniadanie kolacje podali w piecu napalili normalnie luz bluz i cukiereczki :-D:-D:-D
lepiej juz nie mogło być :-D:-D:-D
Jeszcze tatus zafundował mi powrót do dziecinstwa bo wpadł na pomysł ze powozi mnie na sankach i tak woził dopuki nie zamarzłam na tych sankach no a mój synus na łyżwach uczyl sie jezdzic całkiem dobrze mu to szło :-D:-D:-Dpo 30min jezdzie zrobilo mi sie zimno i zeszłam juz z sanek wtedy syn usiadł a ja pospacerowałam z tatusiem.

Wróciła wczoraj wiczorem ale mąż wziął laptopa do pracy i nie miałam jak wpaść tu do was dzisiaj wrócil i oddal no i odrazu frrrry z łóżka i na BB :-):-):-)
Brakowało mi tego klikania ..
Ale wybaczcie nie nadrobie tego bo sprawdzałam i mam jakies z 30 stron do czytania wiec nie ma szans:-:)-:)-(
A siostra miała dzwonic i powiedziec co u was sie dzieje to cholera nie zadzwoniła ........MASZ przechlapane:-D:-D:-D

Wraca mąż do domu,patrzy,a tu żona pochylona szoruje podłogę. Pozycja nie do pogardzenia... Długo nie myśląc, podbiega, łapie żonę za tyłek, błyskawicznie podwija spódnicę , majtki w dół i atakuje!

Dzień Polaka

Wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo. Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia o hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wraca do domu. Gotuje na rosyjskim gazie. Na koniec siada na włoskiej kanapie i... szuka pracy w polskiej gazecie - znowu nie ma!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie ma to jak wesole rozpoczecie dnia ;-);-);-)
w trakcie sprzatania, muzczka gra i jest git, zis samopoczucie o niebo lepsze, tfu tfu nie chce zapeszac;-);-);-)
m wzial synka na spacerek wiec mam wolna raczke i sobie porzadkuje

Dzień Polaka

:tak::tak::tak: Dobre, a jakie prawdziwe :sorry:

...

kurde powiem Wam dziewczyny że dalej mam ćwieka z tą spacerowką...
bo boję się, że będzie Maksowi niewygodnie bez tego regulowanego podnożka:eek::-:)-:)-:)-(

Myśl kochana myśl :tak:

Ja teraz kupiłam sobie taki dla Niki :tak:
WÓZEK HAUC TRAXX CRUISER (911636186) - Aukcje internetowe Allegro

...

Witamy spowrotem :tak:

Zaraz ktos przyjdzie wózek podwójny ogladać :-p trzymajcie kciuki :rofl2:

Witam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minuty :-D pogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni :tak: zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły :tak: może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są :-D ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko :sorry: no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem :tak: muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba :no: no to tyle idę pranie powiesić :tak:

Witam w sobotę. Kubek dopiero zasnął, ale za to w ciągu minuty :-D pogoda się trochę zepsuła, wieje i lekko pochmurnie ale za to prawie 10 stopni :tak: zdecydowaliśmy się na mieszkanie :-) dzisiaj jedziemy o 15 kaucje im dać, bo mieszkanie jest urządzone, tylko pralki nie ma i takie tam pierdoły :tak: może dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę, żadna rewelacja ale coś, cztery ściany są :-D ale i tak zanim się tam wprowadzimy to minie trochę czasu bo M ma dwa tygodnie poligonu i może będzie na weekend tylko :sorry: no to ja tam sama siedzieć nie będę z dzieckiem :tak: muszę się tylko dowiedzieć w sprawie remontu bo bym chciała przedpokój i łazienkę odświeżyć że tak powiem bo mi się nie podoba :no: no to tyle idę pranie powiesić :tak:
e no to super;-);-):tak::tak::tak::tak:
ciesze sie razem z tobą:tak::tak::tak::tak::tak:
i z niecierpliwością czekam na foteczki;-);-);-)

reklama

Ale sie wybyczyłam normalnie nic nie robłam , obiad mi ugotowali sniadanie kolacje podali w piecu napalili normalnie luz bluz i cukiereczki :-D:-D:-D
lepiej juz nie mogło być :-D:-D:-D
Jeszcze tatus zafundował mi powrót do dziecinstwa bo wpadł na pomysł ze powozi mnie na sankach i tak woził dopuki nie zamarzłam na tych sankach no a mój synus na łyżwach uczyl sie jezdzic całkiem dobrze mu to szło :-D:-D:-Dpo 30min jezdzie zrobilo mi sie zimno i zeszłam juz z sanek wtedy syn usiadł a ja pospacerowałam z tatusiem.

Wróciła wczoraj wiczorem ale mąż wziął laptopa do pracy i nie miałam jak wpaść tu do was dzisiaj wrócil i oddal no i odrazu frrrry z łóżka i na BB :-):-):-)
Brakowało mi tego klikania ..
Ale wybaczcie nie nadrobie tego bo sprawdzałam i mam jakies z 30 stron do czytania wiec nie ma szans:-:)-:)-(
A siostra miała dzwonic i powiedziec co u was sie dzieje to cholera nie zadzwoniła ........MASZ przechlapane:-D:-D:-D
Iwcik witamy witamy waszych skromnych progach:tak:.
Super z tym mieszkaniem:tak:.A co mama na to ze sie wyprowadzacie?Daleko to jest od mamy twojej?Bo jak nie to ja bym poszla tam mieszkac i bym odwiedzalama mame nawet na 3/4 dnia:tak:.No ale jak chcesz cos tam probic z remontu no to moze serio lepiej najpierw porobic i sie pozniej wprowadzic:tak:.Ja tez czekam na fotki;-).

G juz zasypia teraz kolo mnie.Chcial mnie wykorzystac ale ja nie chcialam:-D.Oliwka spi juz od 11 czyli 2 godziny i 45 minut.
Mnie kuje w brzuchu jakos dziwnie:eek:.

Mama zgodzila sie byc dzis z Oliwka wiec z M mamy sami wychodne dzis do klubu:tak:.

Do góry