reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

bb działa mi cosik wolniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie przez te "udogodnienia" :crazy:

Byłam z dziewczynami w przychodni, tłumy straszne, chyba z 5 dzieci z ospą. Ale moje prawie zdrowe :tak: W środe ostania kontrola :tak:

A wieje potwornie :no:

A i czytanie coś mi nie idzie, oczy bolą :baffled:

Ciekawa jestem czy Anbubie sie nowe forum otworzy :confused:

reklama
Mlenko no kupe lat:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dwitaj kochana co u ciebie????jak dziewczyny???jak sprawy mieszkaniowe?????jak Leszek?????
Dowikluś no sobie córkę wychowałaś kawka z rana:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale słodkie to:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Antoni wariuje a o 8 padał ze zmęczenia:szok::szok::szok::szok::szok:mam nadzieję że wytrzyma do 10.30-11:tak:wtedy ładnie pośpi:tak::tak::tak:a od 5 jest na nogach:baffled::baffled::baffled::baffled:
Meduska dobrze ja doczytałam:baffled:kupiłaś wózek Maksiowi?????bo w realu są faję hauck lekkie z regulowanym podnóżkiem oparciem folią przeciwdeszczową,okryciem na nóżki itp za 189zł:tak:

póki co wszystko po staremu ale się toczy jakoś do przodu odliczam dni do sfinalizowania zakupu M i wyprowadzki:tak:
Lena to diabeł wcielony :-D tak jak przeczuwałam jak tylko zaczeła pełzać ,że będzie z niej łobuziak nie z tej ziemi no i jest wszędzie jej pełno a oczy dookoła głowy bo tylko rozrabia a ja biegam jak wariaka zwłaszcza na spacerze upodobała sobie uciekanie w przeciwnym kierunku niz trzeba :tak:

my latamy teraz i rozglądamy się powoli za mblami coby zamówić już wczesniej i potem nie przeciągać , kredyt ma być podpisany ok 12 tego meisiąca a potem to już kwestia podpisania aktu notarialnego , tak sie ciesze ,ze nie da się tego opisać :tak::tak::tak:

od tygodnia znów mam problemy ze snem nie wiem pewnie to trochę nerwy i emocje bo ciągle myślę i się przewracam z boku na bok wiec chodzę niewyspana

musze poczytać co u Was..:tak:

Ja zmykam powoli bo moje zarloczki wolaja sniadanko a musze Im jeszcze ubranka jakies uszykowac:tak::tak::tak:

MALINUS
Od 5 rano nie spi :szok:Ale twardy z Niego zawodnik :szok::tak::tak::tak:Moje juz by spaly jakby tak wczesnie wstaly-oczywiscie mam nadzieje ze nigdy mi tak nie wstana;-):-p:-p:-p

ale muli to forum :no:

powiedzcie co tam u Meduski jak maleństwo jej ? i Mama Helenki napisz w skrócie jak się mała Amika chowa i jak Helenka czy nie jest zazdrosna o siostrę?
Moja Lenka to od jakiegoś czasu nie dostepuje mnie na krok tylko iągle na ręce i jak gdzies idę to biegnie za mną i za nogi mnei chwyta w domu nic zrobic nie mogę bo jak ją odstawię na bok jak np obiad trzeba zrobić to mi się kładzie twarzą do podogi i tak zaosnie płacze wymuszając wzięcie na ręce ,że nie mogę :no:

Mlenko to dobrze że wszystko sie u was układa tak jak powinno:tak::tak::tak::tak:a Lenka no cóż do kogoś się wrodzić musiała:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowiklus on snu dużo nigdy nie potrzebował:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:on to z tych bezsennych potworów:baffled::baffled::rofl2:
MH super że dziewczyny zdrowieją:tak::tak::tak::tak::tak::tak:a wiatr przesadny dzis jak szłam rano to bluzgałam sobie pod nosem:confused:a co sama byłam:rofl2:
Julka woła Antka zobacz teletubisie choć obejrzymy!!!Antek popatrzył na tv wzruszył ramionami i poszedł:szok::-Daa Julka ignorant jak każdy facet!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dnosz feministka mi jakaś rośnie:szok::szok::szok::szok:

stęskniłam sie za Wami od kilku dni ciągle chodze i myślę ,że musze tu zajrzeć w końcu wchodzę zaspana po zarwanej nocce a tu jakieś dziwne forum już myslałam ,ze coś pomyliłam :-D
:-D super że jesteś:tak:
Mlenko no kupe lat:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dwitaj kochana co u ciebie????jak dziewczyny???jak sprawy mieszkaniowe?????jak Leszek?????
Dowikluś no sobie córkę wychowałaś kawka z rana:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale słodkie to:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Antoni wariuje a o 8 padał ze zmęczenia:szok::szok::szok::szok::szok:mam nadzieję że wytrzyma do 10.30-11:tak:wtedy ładnie pośpi:tak::tak::tak:a od 5 jest na nogach:baffled::baffled::baffled::baffled:
Meduska dobrze ja doczytałam:baffled:kupiłaś wózek Maksiowi?????bo w realu są faję hauck lekkie z regulowanym podnóżkiem oparciem folią przeciwdeszczową,okryciem na nóżki itp za 189zł:tak:
kupiłam już:tak: czekam aż przyjdzie....:sorry: może nawet już jutro będzie.....:sorry: zresztą, teraz mi to obojętne bo i tak nie bede raczej nigdzie wychodzić:eek:

super ze tak dziwczynka sie znalazła- zdrówka dla Julki:tak:

Julka woła Antka zobacz teletubisie choć obejrzymy!!!Antek popatrzył na tv wzruszył ramionami i poszedłaa Julka ignorant jak każdy facet!!!!!!!!!!nosz feministka mi jakaś rośnie
:-D:-D:-D niezła jest

dzisiaj mam zebranie u Laury w szkole mało przyjemne z nia na szczęście nie mam problemów na semestr była 2 w klasie i 3 w szkole więc z nauką dobrze jest :tak: ale trafiłą na wyjątkowo perfidna klasę w tym gimnazjum, ciągle jakieś problemy a jak mi ostatnio z łaczem się wyżaliła jak się chopcy odzywają do niej i do jje kolezanki to mi się włosy na głowie zjezyły i zaraz nastepnego dnia w szkole byłam teraz będzie jazda na zebraniu bo mam zamiar zrobić awanturę konkretną chhłopak do mojej córki-" ciągnij mi" i lepsze teksty normalnie szok niestety dziewczyny sa gnębione bo się dobrze ucza a reszta w tej klasie mizernie ciągnie więc je napiętnowali :no: nauczyciele sobie z ta klasazuełnie nie radzą z tego co zauwazyłam

mlena to co piszesz o szkole Twojej córki jest okropne, dobrze że Ci powiedziała i poruszyłaś ten problem. Moje dziewczynki są jeszcze małe a ja jak słucham od znajomych co sie teraz w szkole dzieje to już się o nie boję, np. ostatnio znajomy mi opowiadał że dwie 7-letnie dziewczynki wyłudzały od innych dzieci pieniądze :no:

reklama
Witam Was Kochane. No nie mogę teraz na tą stronę nawet patrzeć :wściekła/y: masakra, nic nie widać a oni jeszcze chcą zmieniać, ja jestem przeciw, chce poprzednią wersję :crazy: pogoda masakryczna, jak zaczęło wiać w nocy to myślałam że mi okna wyrwie. Mam nadzieję że tam w mieszkaniu facet okna pozamykał :tak: Kubek szaleje z tv przynajmniej spokój mam na razie ;-) potem Wam zdjęcia wrzucę jak dam radę :sorry2: a mnie wzięło w nocy, katar mam że szok a jutro do sadysty idę to już kompletnie się tam uduszę :no: i dwa zęby tylko wyrwę w tym miesiącu i pójdę zrobić prześwietlenie i zobaczę czy muszę dalej wyrywać :tak: no to lecę obiadek jakiś podszykować i sprzątnąć, jak Kubek zaśnie to wpadnę jeszcze :tak:

Do góry