reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra ja spadam spac bo rano trzeba stać zawiez dzieci do przedszkola i na badania z rana naczczo

Agnes a rowerek to napewno jakis kupisz poczekaj jeszcze troche dopiero sezon sie zcznie to bedzie wiekszy wybór, sąsiadka kupiła córce własnie ten na 16 jak miała 3 latka ale ona smigała ostro na nim , tylko moze to ze ona jest wysoka dziewczynka:tak::tak::tak:

Dobranoc:-)

reklama
Dobra ja spadam spac bo rano trzeba stać zawiez dzieci do przedszkola i na badania z rana naczczo

Agnes a rowerek to napewno jakis kupisz poczekaj jeszcze troche dopiero sezon sie zcznie to bedzie wiekszy wybór, sąsiadka kupiła córce własnie ten na 16 jak miała 3 latka ale ona smigała ostro na nim , tylko moze to ze ona jest wysoka dziewczynka:tak::tak::tak:

ale oliwka ma dopiero 2,5 roku więc nie będzie śmigać tak na 16 bo do pedałów nie dosttanie

a najgorsze jest ze jak jesteśmy na spacerze i Oliwka widzi ze dzieciaki juz zaczynaja jeżdzić to ona też woła że chce

Natalineczka jak bys dziewczynce postawila rozowy rowerek taki jak Barbi i inny to wiekszosc wybral by ten jak Barbi
Ja sie wzbranialam od kupowianie barbi i ksiezniczek a teraz co? Moja sama wola o ksiezniczki i barbi:szok::szok:
kazda z nas chciala byc ksiezniczka i mimo uplywu lat nic sie nie zmienia.Dziewczynki nadal kochaja cukierkowy roz :))

Anabuba z ta lampka masz racje slabo widac i moze moderatorzy nich cos apeluja bo my tu sie wkurzamy:rofl2:

Agnes przeciez mozesz zaczekac pogoda i tak nie dpisuje a wkrotce bedzie mnostwo rowerkow :))

Agnes a ten rowerek Hello Kitty jest boski!
Z ciekawosci zgladanelam
Musze w sklepie zobaczyc jakie kola sa odpowiednie bo to tez zalezy od wzrostu.Nie mam zamiaru na rower wkladac dziecka musi samo usiasc i jechac.
No mi tez sie podoba ten z Hello Kitty super jest

dobranoc

Agnes a jak podoba ci sie ten rowerek
ROWEREK DZIEWCZĘCY 14'' RÓŻOWY BCM!!! (943438658) - Aukcje internetowe Allegro

dobranoc
ale oliwka ma dopiero 2,5 roku więc nie będzie śmigać tak na 16 bo do pedałów nie dosttanie

a najgorsze jest ze jak jesteśmy na spacerze i Oliwka widzi ze dzieciaki juz zaczynaja jeżdzić to ona też woła że chce
dacie rade :))

Aga to jest taki co wkleilam z bialym siedzeniem i widze ze do licytacjii

Anabuba jak posty wąskie???

właśnie że szerokie

no jak normlnaie widze forum i wqasze posry to mam waska na pol strony
obok sie wysiwetlaja jakies inen rzeczy
kiedys to zajmowala 1/4strony a teraz polowe

da sie to jakos wylaczyc?

ja mam dla malej rowerek po Paulinie ktory dostalam od kolezanki wiec lat ma duuuuuuuuuuzo;)
ale nie ma ramy,ma 2 kola plus 2 boczne,hamulec w nogach i podnoszony kierownik i siodelko

Natalineczka jak bys dziewczynce postawila rozowy rowerek taki jak Barbi i inny to wiekszosc wybral by ten jak Barbi
Ja sie wzbranialam od kupowianie barbi i ksiezniczek a teraz co? Moja sama wola o ksiezniczki i barbi:szok::szok:
kazda z nas chciala byc ksiezniczka i mimo uplywu lat nic sie nie zmienia.Dziewczynki nadal kochaja cukierkowy roz :))

Anabuba z ta lampka masz racje slabo widac i moze moderatorzy nich cos apeluja bo my tu sie wkurzamy:rofl2:

Agnes przeciez mozesz zaczekac pogoda i tak nie dpisuje a wkrotce bedzie mnostwo rowerkow :))
wiem ze wiekszosc dziewczynek woli wlasnie taki kolor ale ja wyrazilam tylko swoją opinie:-p:-p;-);-);-);-)
No mi tez sie podoba ten z Hello Kitty super jest

dobranoc

Agnes a jak podoba ci sie ten rowerek
ROWEREK DZIEWCZĘCY 14'' RÓŻOWY BCM!!! (943438658) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest fajniusi:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
no jak normlnaie widze forum i wqasze posry to mam waska na pol strony
obok sie wysiwetlaja jakies inen rzeczy
kiedys to zajmowala 1/4strony a teraz polowe

da sie to jakos wylaczyc?

ja mam dla malej rowerek po Paulinie ktory dostalam od kolezanki wiec lat ma duuuuuuuuuuzo;)
ale nie ma ramy,ma 2 kola plus 2 boczne,hamulec w nogach i podnoszony kierownik i siodelko
tam sa takie strzalki w bok przy samym brzegu nacisnij to ci sie forum rozszerzy:tak::tak::tak::tak:

Do góry