reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes moze zaczekaj jeszcze nie czas na rowerki wiec napewno za 2tyg bedzie ich wiecej na allegro
Idz do sklepu zobacz przeciez dzis nie musisz kupowac:sorry2:
Ja bym Laurze takiego nie kupila i to moje zdanie ale jak Ci sie podoba to kup.Pytalas to napisalam swoje zdanie ze jak dla mnie to chlopiecy na roz pomalowany i tyle;-)

A moze 14 na poczatek bedzie jej ciezko jezdzic:confused:

Agnes a ten rowerek Hello Kitty jest boski!
Z ciekawosci zgladanelam
Musze w sklepie zobaczyc jakie kola sa odpowiednie bo to tez zalezy od wzrostu.Nie mam zamiaru na rower wkladac dziecka musi samo usiasc i jechac.

Ostatnia edycja:
Ania da radę na pewno bo Moja kolezanka dziś kupiła swojej córce a to rówieśnice i daje świetnie rade

16 jest za duża,mojej siostry syn ma 6 lat i na nim jeżdzi,Oliwka była na niego wsadzana i masakrycznie suży jest

Ania wiem że jest boski ale mnie nie stać na niego niestety:no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcz podowjnie mi sie posty zacytowaly:baffled::baffled::baffled::baffled:
ok wciasnelam 2 razy jak mowilsycie ale mam tak male emotki ze szok.ja slepa i ledwo je widze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
prosba do naszych moderatorow-moze zasugerujcie cos adminom ze ta sztaa jest DIO BANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny poczytalam tlko dzisiejesze posty bo wiecej nie dam rady:no::no::no::no:

a to zeby miec emotki to ze trzeba 2razy klikac na odpiwedz to juz w ogole jest poronione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

śliczne jasne mieszkanko i świetnie, że z meblami, kupować do wynjamowanego to tak sobie.
c.

Beata fajne mieszkanko!
czytli ze juz idziecie na swoje tak??????????????????????

Witam! Zuza dopiero zasnęła. U nas wichura nie z tej ziemi. W piecu tak mi rozdmuchało, że myślałam że kaloryfery pekną:szok:Internet też muli.:baffled:
Byliśmy u lekarza. Zuza ma antybiotyk. ma zapalenie gardła i dlatego nie je bo a boli. Do tego zęby. W ogóle pediatra mówiła, że teraz dużo dzieci ma zapalenie dziąseł przy wyżynaniu sie zabków. Dałam jej panadol i psiknęłam tantum verde. Zjadła troszke rosołku.

Wstawię obiad i poczytam:tak::tak:

zdrokwa dla malej

Bo sie posłuchałam podszeptów dziewczyn i mam:tak:
U NAS tez dmucha ,ale mam wrazenie ,ze jakby ciutke mniej niż rano ,a co najważniejsze padać przestało,ale i tak w szoku jestem ,ze pól metra sniegu tak w sumie szybko i bez podtopień sie rozpuściło,u nas juz marne resztki śniegu:tak:

jakie pol metra u ciebie???
chyba nie wiesz co mowisz
przyjedz do mnie to zoabzcysz jakie bakoro moze byc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was dziewczyny juz prawie zdrowa:tak::tak:
Widze ze male zmany nam tu porobili na BB:baffled::baffled:
no coz mi sie w starym BB lepiej pisalo wiedzialam co i jak a tu znow trzeba kombiniwac:baffled::baffled::baffled:

Wczoraj u nas Orkan Xynthia przeszedl w naszym regionie 9 osob zginelo:szok::szok: wiatr pedzil z predkoscia 170km/h masakra jakas krzesla stol grill itd wszystko latalo mi po tarasie okna to myslalam ze mi zaraz powylatuja tak wialo jak wyszlam na taras zeby meble ogrodowe ratowac to musialam dobrze sie na nogach trzymac bo tez bym poleciala:szok::szok:

o matko!
ale przezycia
dobrez ze Wam nic nie jest
u nas tez wiejema i tez mocno,ale na szczescie nie tak jak u was
na szczescie mam prad bo jak tak wieje to roznie z tym bywa....

witam :-) niedawno wrócilam z pracki dziś siedzialm na tak zwnej ekspresówce do 10 artykułów no i mialam uczennice bo poprzyjmowali troche osób Strasznie gadadliwa ta nowa :baffled: i najważniejsze trzymanie kciukow pomoglo dziekuję :tak::-D

DOSTAŁAM UMOWĘ NA 3/4 ETATU NA 2 LATA :rofl2:

gratulacje!!!!!!!!!!!1

No Malinus powaga straszne to wczoraj bylo jak patrzylismy przez okno to zywej duszy na dworze nie bylo a potem jak coraz mocnej wialo to tylko widzielismy jak sasiedzi jeden za drugim lacieli auta do garazy chowac :tak::tak:
a potem jak latali za rzeczami co mieli na balkonie czy tarasie ktore im wiatr porwal :tak::tak:
ja tez musialam latac za krzeslem ktore troche dalej odlecialo:tak::tak:
rozmawialam z siasiadka i ona mi mowila ze sie strasznie cieszy ze nasz dom ma rolety zewnetrzne jak zaczelo tak mocno wiac to ona je wlasnie zaciagnela i dobrze zrobila bo by szyb balkonowych nie miala bo sasiadowi dom obok zadaszenie z tarasu wiatr wyrwal i wyladowalo to zadeszenie prosto w jej oknach:szok::szok: jak by nie miala pozaslanianych rolet to by bez szyb zostala:szok::szok::szok:

Joasiu gratuluje:tak::tak:

o ludzie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

As, myślę, że nie masz się czego bać :-)

Joasiu, gratki :tak:

A moje dzieci śpia :sorry2: A miałam kocioł w domu :crazy: Anika ma rozwolnienie, a Helenka udeżyła się w nos tak mocno, że krew się lała :no: Całe szczęście sytuacja opanowana na tę chwilę :sorry2:

zdrowka dla dziewczyn

Dziewczyny ,czy ja zxawsze muszę dostawać kopa w dupę jak tylko jakieś światełko w tunelu się zapali?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie wymiękam.:angry::angry::angry::angry::angry:
Niedawno dostałam smsa od naszej psycholog ,że dokument ,który dałam dla psychiatry i ona miała go odebrać gdzieś zaginął :-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled:.
Z związku z tym nie mogę skompletować papierów do orzeczenia :crazy::crazy::crazy::crazy:
Co za tym idzie muszę umówić się na wizytę w przy7szłym tygodniu do jego psychiatry w Avicie i dopiero wypełnić ten dokument.
Złożenie wszystkich dokumentów znów mi się w czasie przesunie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o dobre półtora tygodnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:
Tak jestem wściekła ,że chyba zaraz eksploduję :angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:

czyli zginal wniosek do wypelienia czy juz wypelniony??????????????????????????
ja zawsze wszytskie dokumney jakie daje to sobie robie dodatkowa kopie tak nawszelki ywpadek wlasnie
a taki wnioske o zaswiaedczneie dla psychiatry to z netu mozna wydriukowac
sama tak robilam:tak::tak::tak::tak::tak:

AS zycze ci aby sie wszystko dobrze ulozylo.Abys szybko skompletowala te dokumenty.Znam ten bol bo ja tez musze czekac specjalnie do wizyty u endokrynologa bo jeden endo nie chce mi tego wypisac :-(.
A z ta dziewczyna to szkoda slow :-(.
IWCIK czekamy na wiesci od gina .Ja wiem ze bede same dobre wiesci :-).
BEATKO jak na 2 pokoje i 50 m to duze mieszkanie :-).

No i wiecej zapomnialam co mam komu odpisac :-).

My teraz zasiedli przy wodce.Tzn ja pije ajkis angielski likier Oni gorzole a G nic :-).
Brat dal nam na niunie 150 zl i juz kupilam 2 paki pampersow,2 mleka,2 kaszki,duzy sudocrem,i 4 paczki chusteczek nawilzonych :-).
Obkupilam sie dla Oliwki ale strasznie sie ciesze jakbym cos dla siebie kupila :-).

super!!!!!!!!
mi tez by sie taki prezent przydal

Czesć dziewczyny!
Ja oczywiście tylko na chwilę, bo Zuzanka pewnie za chwilę wstanie. :tak:

Melduję, że żyję i czuję się troszkę lepiej. Zuzia tylko je, je i śpi, Piotruś jest w niej absolutnie rozkochany - pomaga przy przewijaniu i kąpieli, czyta jej książeczki, pokazuje zabawki, jak ją karmię to ją głaszcze po główce, a jak płacze to trzyma ją za nóżkę albo za rączkę i mówi "ciiiiiiiii" :-D:-D:-D Normalnie prawdziwy dzielny starszy brat :-D:-D:-D:-D

No i jeszcze wtrącę coś na temat nowego wyglądu forum - nie bardzo mi się widzi :no: Chyba za bardzo się przyzwyczaiłam do tego, co było przedtem. :-p

to fajnie ze taki starszy brat:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam dziewcyzny
za chwile kapanie malej potem malego - m znow na nocke do pracy...
dzis bylam se spotkac z dziewczyna z ktora lezalam na porodowce - bardzo fajnie spedzilysmy czas - umowilysmy sie znow na przyszly tydzien
ale dzis normalnie wiatrzysk bylo niesamowite
teraz przed chwila mialam gosci...
wiec roboty mialam co nie miara bo jak przyjechalam to chwycilams ie porzadkow bo rano nie zdazylam no i tak mi dzien zlecial

nie podoba mi sie to nowe forum bleeeeeeee

Ty tez slomiana wdowa

Ech pochwalę się jakiego bałwanka z Kubusiem na pożegnanie zimy zrobiliśmy.:-D:-D:-D:-D
Kubuś wyklejał sam ,a ja się trochę tych kulek papierowych naprodukowałam.:-):-):-D:-D:-D
Chciałam zaznaczyć,że to pierwsza w życiu jego praca tego typu i zajęło mu na 3 razy tak po pół godzinki,ale dzielnie się chłopak spisał.
śliczny :tak::tak::tak::tak::tak:
wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
niektorzy rodzice zbyt idealizuja soje dzieci i nie da im sie wytlumaczyc ze wcale takie nie sa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a my musimy znosic i te dzieciaki i ich rodzicow:dry::dry::dry::dry:

Witam . Ja tak samo jak Ty Trinakria mam cudownego męża więc też się nim chętnie pochwalę . Od samo początku we wszystkim mi pomaga jak i w domu tak i przy synku , kiedy ma wolny dzień to zajmuje się Mateuszkiem , a mnie wygania do koleżanek :) . Teraz mały ząbkuje i bardzo nie spokojnie śpi i to mój mąż do niego wstaje , robi mu ciepłe mleczko i karmi mi każe spać mówiąc że przez cały dzień i tak się dość narobie :) dodam , że pracuje od 7 rano do 18-19 :( . Pozdrawiam .
witamy;-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:
Anabubka nie wie o co kaman ale ja jak klikam teraz w ospowiedz na temat samao mi sie otworzylo:szok:
A wczesniej jak klikalam w odpowiedz na temat to pod okienkiem z prawej strony jest zaawansowana
jak naciskasz dwa razy to otwiera sie zaawansowana edycj a jak raz to szybka odp:tak::tak::tak::tak::tak:
a mi się bardzo podoba:tak::tak::tak::tak:
jakdla dzipki ten rozowy albo fiolet i nie jest az taki mdlący, jak dla lalki barbie (mnie sie taie nie podobają):-p:-p:-p

jestem wsciekla nie moge uruchomic sobie gry:angry::angry::angry::angry::angry:
czy ktoras zna sie na tym???
gra jest w iso

Hej wieczornie

Ja dopiero teraz zaglądam bo bujałam sie po allegro :happy::happy::happy:

Ja po wizycie u gina ale nic mnie nie uspokoił , nie zrobił mi USG:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jakas awaria:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szak b to trafił , zbadal mnie tylko i powiedział ze oki , ze macica szybko rosnie i jest coraz wyzej , i ze z tego powodu odczuwam ból czasami ze robie sie az blada , kazał brac witaminki i magnez dodatkowo no i no spe 3xdziennie zeby nie bolało:no::no::no:quźwa mać ale jestem zła i dalej w niepewnosci czy wszystko ok , pojade pewnie zrobic USG prywatnie zeby uspokoic samą siebie bo do 22 kwietnia nie bede czekac bo jajo szybcej zniosę:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:

A tak pozatym to ide luknąć co popisałyście

dobrze bedzie kochana!
z nami dasz rade:-)

Na pewno jest dobrze.Nie denerwuj się,bo może stres tak na Ciebie właśnie wpływa,że Cię boli.

Fajnie,że Piotrunio taki dzielny brat.:tak:

Dzwoniłam właśnie do mamy.
Tata już po wstępnych badaniach szpitalnych.
Zrobili krew,mocz,EKG,EEG i nawet Bronchoskopię.:szok::szok::szok:
Nie wiedzieć czemu ma założony już wenflon.:szok::szok::szok::baffled::baffled:
Jak na pierwszy dzień to uważam,że ostro się za niego wzięli
Położyli go na chirurgii ,więc na pewno szykowany będzie do operacji.:tak:

bronchoskopie?????????????
wspolczuje,podobno baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo paskude badanie
a wenflon kazdemu przyjetemu do szpitala zakldaja,szczegolnie jak ma miec operacje,bo w kazdej chwili latwo moga leki podac

Ech pochwalę się jakiego bałwanka z Kubusiem na pożegnanie zimy zrobiliśmy.:-D:-D:-D:-D
Kubuś wyklejał sam ,a ja się trochę tych kulek papierowych naprodukowałam.:-):-):-D:-D:-D
Chciałam zaznaczyć,że to pierwsza w życiu jego praca tego typu i zajęło mu na 3 razy tak po pół godzinki,ale dzielnie się chłopak spisał.

piekny bawlanek

dowikla ja juz nie wytrzymałam i powiedziałam przy całej klasie że syna to trzeba tak wychowac ,żeby szanował kobiety a nie traktował je jak panienki spod latarni bo jesli tam się odzywa to widać skądś czerpie takie wzorce to byście musiały widzieć jak mordę zacżeła na mnei drzeć dobrze ,że z L poszłam no i Laury ojciec ma jechac na konfrontację i dobrze on jest taki typ twardego chama i jak zacznie pieprzyc takie głupty to ją zgasi jednym zdaniem a ja sie juz nie mam siły wdawac w bezsensowne dyskusje z babą która nie rozumie co się do niej mówi :no::no:
idę na koncówke M jak miłość wpadnę później

dobrze powiedzialas
brak slow na SYTUACJE

a co do forum jeszcze-nie dosc ze posty sa malo czytelne bo sa waskie,to np. zieolna lampak w ogole jest prawei niewidoczna

reklama
Do góry