reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH kurcze a czemu Niki ma biegunkę tzn od czego?????a Helenka o co się walneła w ten nos?????oj bidulka:-:)-:)-:)-:)-(
Justa mężol łóżko ścieli to trza to wykorzystać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lekarka, powiedziła, ze dziąsła ma opuchnięte, więc pewnie to, bo Helenka tez miął biegunke jak zabkowała :baffled:

Kanapa, ma drewniane boczki :no: Mam coraz więcej powodów, żeby wywalić ją na śmietnik :wściekła/y:

Ja juz wczoraj zrobilam zakup na Wielkanoc dla mojej corki zaraz wam powklejam fotki:-)

Wszytko opocz piaskownicy kupilam na ebay za 200 euro (800zl)uzywane ale ma tylko 2 lata i jest w bardzo dobrym stanie z czego sie bardzo ciesze bo to z firmy kettler ktora u nas jest bardzo znana i bardzo droga bo jak bym nowe chciala to bym zaplacila ok 6oo euro (2400zl)
Trzeba to tylko samemu odebrac i samemu rozebrac a my takiego duzego auta nie mamy chyba bede musiala zagadac i ladne oczy porobic do Ani m :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 220184Zobacz załącznik 220185Zobacz załącznik 220186Zobacz załącznik 220187

Super :tak::tak::tak:
Drogie są takie zabwki dla dzieci :no: Ja kupiłam dwa lata temu zjeżdżalnie step2 na ebay :tak: Nowa kosztuje 1200 :szok: A ja kupiłam za 90 zł :-p Tylko, taki mały szkopuł, że teść mi ją musiał z Anglii przywieźć :-p Ale i tak jechał, to co... :-D:rofl2:

reklama
Witam! Zuza dopiero zasnęła. U nas wichura nie z tej ziemi. W piecu tak mi rozdmuchało, że myślałam że kaloryfery pekną:szok:Internet też muli.:baffled:
Byliśmy u lekarza. Zuza ma antybiotyk. ma zapalenie gardła i dlatego nie je bo a boli. Do tego zęby. W ogóle pediatra mówiła, że teraz dużo dzieci ma zapalenie dziąseł przy wyżynaniu sie zabków. Dałam jej panadol i psiknęłam tantum verde. Zjadła troszke rosołku.

Wstawię obiad i poczytam:tak::tak:
zdrówka dla niej

Witam Was dziewczyny juz prawie zdrowa:tak::tak:
Widze ze male zmany nam tu porobili na BB:baffled::baffled:
no coz mi sie w starym BB lepiej pisalo wiedzialam co i jak a tu znow trzeba kombiniwac:baffled::baffled::baffled:

Wczoraj u nas Orkan Xynthia przeszedl w naszym regionie 9 osob zginelo:szok::szok: wiatr pedzil z predkoscia 170km/h masakra jakas krzesla stol grill itd wszystko latalo mi po tarasie okna to myslalam ze mi zaraz powylatuja tak wialo jak wyszlam na taras zeby meble ogrodowe ratowac to musialam dobrze sie na nogach trzymac bo tez bym poleciala:szok::szok:
:szok::szok::szok:

witam :-) niedawno wrócilam z pracki dziś siedzialm na tak zwnej ekspresówce do 10 artykułów no i mialam uczennice bo poprzyjmowali troche osób Strasznie gadadliwa ta nowa :baffled: i najważniejsze trzymanie kciukow pomoglo dziekuję :tak::-D

DOSTAŁAM UMOWĘ NA 3/4 ETATU NA 2 LATA :rofl2:
gratulacje :tak::-):-)

As, myślę, że nie masz się czego bać :-)

Joasiu, gratki :tak:

A moje dzieci śpia :sorry2: A miałam kocioł w domu :crazy: Anika ma rozwolnienie, a Helenka udeżyła się w nos tak mocno, że krew się lała :no: Całe szczęście sytuacja opanowana na tę chwilę :sorry2:
dzięki za pocieszenie.
Dobija mnie ,bo znów mi przysłała smsa,że termin minał.:angry::angry:
oj też masz z nimi wesoło :baffled::sorry2::sorry2:

Ja juz wczoraj zrobilam zakup na Wielkanoc dla mojej corki zaraz wam powklejam fotki:-)

Wszytko opocz piaskownicy kupilam na ebay za 200 euro (800zl)uzywane ale ma tylko 2 lata i jest w bardzo dobrym stanie z czego sie bardzo ciesze bo to z firmy kettler ktora u nas jest bardzo znana i bardzo droga bo jak bym nowe chciala to bym zaplacila ok 6oo euro (2400zl)
Trzeba to tylko samemu odebrac i samemu rozebrac a my takiego duzego auta nie mamy chyba bede musiala zagadac i ladne oczy porobic do Ani m :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 220184Zobacz załącznik 220185Zobacz załącznik 220186Zobacz załącznik 220187
Sliczne

MH to jest powód żeby wymienić kanapę:-ptym bardziej jak ją średnio lubisz:rofl2:
moje dzieciaki wszystkie jak ząbkowały to miały biegunkę:dry: ale myślałam że ząbki jeszcze nie bo ostatnio pisałaś chyba że nic tam nie widac albo mi się coś pomieszało:baffled:
A&E świetne te huśtawki:tak::tak::tak::tak::tak:no i cena super:tak::tak::tak::tak::tak::tak:a macie gdzie to postawić???no to plac zabaw masz już swój:-D:-D:-D:-Da do Ani M ładne oczy zrobisz powiesz że Lali już na zabawę zapraszasz i pomoże:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
a ja zmykam kochane do pracy się szykuję a tak wieje że wcale mi się nie chce z domu wychodzić:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:Adam mówi że jak wracał ze szkoły przez działki to smieci takie wielkie latały jak piórka na wietrze:szok::szok::szok::szok::szok:mówi że miał pietra:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
dobra uciekam papatki laseczki:-*

Mh masz racje drogie sa takie zabawki dla dzieci:tak::tak:oni juz dobrze wiedza gdzie i jak maja rodzicow pociagnac po kieszeni:tak::tak: ale tobie tez sie fajnie i tanio udalo z ta slizgawka:tak::tak:

A i zycze szybkiego i bez bolesnego zabkowania :tak::tak:
Emily to dwa pierwsze zeby maskrycznie przechodzila a reszta nawet nie wiem kiedy jej wyszla i juz ma prawie pelna buzie zebow brakuje nam jeszcze tylko dwoch:tak::tak:

Malinus postawic jest gdzie mamy nie daleko tarasu dosc spory kawalek placu ktory stoi bezuzytecznie wiec bedziemy go teraz uzywac
No mam taka nadzieje ze te ladne oczy i zaproszenie Lali do zabawy pomoga;)))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Malinka, w piątek ponoć, nie było widać ząbków, ale dzisiaj lekarka rano stwierdziła, że dziąsła opuchnięte... nie nadążysz :baffled:

Zrobiłam sobie kawke z miodkiem i mleczkiem :-p A dzieciaki spia :szok:

Dziewczyny ,czy ja zxawsze muszę dostawać kopa w dupę jak tylko jakieś światełko w tunelu się zapali?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie wymiękam.:angry::angry::angry::angry::angry:
Niedawno dostałam smsa od naszej psycholog ,że dokument ,który dałam dla psychiatry i ona miała go odebrać gdzieś zaginął :-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled:.
Z związku z tym nie mogę skompletować papierów do orzeczenia :crazy::crazy::crazy::crazy:
Co za tym idzie muszę umówić się na wizytę w przy7szłym tygodniu do jego psychiatry w Avicie i dopiero wypełnić ten dokument.
Złożenie wszystkich dokumentów znów mi się w czasie przesunie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o dobre półtora tygodnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:
Tak jestem wściekła ,że chyba zaraz eksploduję :angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:

hej haj ellooo

Najpierw przyjechala jedn akolezanka z corka o 13 w sam raz jak skonczylam ogarniac mieszkanko za 30 minut wlecial drug kolezanka z corka:-D No coz wypilam kawe z kumpelami i poszlam szykowac obiadek dla meza bo oglosil ze na 16 bedzie.
Obiadek byl na 15 Laura zjadla ladniutko i podlaczyla sie jej do talerza jedna z kolezanek.A pytalam czy dac dziewczynkom to mamy stwierdzi;ly ze nie beda jadly :rofl2:Skonczylo sie na tym ze kazda mial swoj talerzyk z obiadkiem:-D:-D:-D
PO kawie pojechalam do sklepu kupilam sobie 2 tuniki i bluzeczke na lato ale Laury tez sie cos znalazlo :))

Iwcik czekamy na informacje mnie to kusi zeby dzwonic hehehe wiadomo ze ja musze wiedziec wszytsko

Beata fajne mieszkanie urzadzisz po swoijemu i bedzie jak w raju.Fajny widoczek na miasto:tak:

Dowikla nalesniczki uwielbiam ze tez nie siedze u Ciebie na obiadku:-D

Agnieszka Ty czarownico teraz to nie wiem czy damy rade przewiezc te rzeczy:szok: no wiesz tak piszesz o tym na forum:-D:-D:-D:-DZdzownimy sie to opowiesz szczegoly gdzie i kiedy:tak:
A Laura to napewno bardzo chetnie sie pobawi na takim placu:tak::tak:

Joanna gratuluje umowy!

AS jak to sie zgubilo:szok::wściekła/y::wściekła/y:co za baba.A z tamta wariatka to chyba cos jest nie tak, zalosne babsko:crazy:

AS zycze ci aby sie wszystko dobrze ulozylo.Abys szybko skompletowala te dokumenty.Znam ten bol bo ja tez musze czekac specjalnie do wizyty u endokrynologa bo jeden endo nie chce mi tego wypisac :-(.
A z ta dziewczyna to szkoda slow :-(.
IWCIK czekamy na wiesci od gina .Ja wiem ze bede same dobre wiesci :-).
BEATKO jak na 2 pokoje i 50 m to duze mieszkanie :-).

No i wiecej zapomnialam co mam komu odpisac :-).

My teraz zasiedli przy wodce.Tzn ja pije ajkis angielski likier Oni gorzole a G nic :-).
Brat dal nam na niunie 150 zl i juz kupilam 2 paki pampersow,2 mleka,2 kaszki,duzy sudocrem,i 4 paczki chusteczek nawilzonych :-).
Obkupilam sie dla Oliwki ale strasznie sie ciesze jakbym cos dla siebie kupila :-).

reklama
cześć, chwilę mnie nie było a tu takie zmiany:szok::szok: najpierw myślałam, ze się pomyliłam i coś nie tak wcisnełam i jakies inne forum mi się otworzyło:baffled:ale nie podoba mi się i piszę to otwarcie, wolę nasze stare poczciwe bb-owe forum, zadnych innowacji:no::no::no: muli jak diabli, samo mi przeskakuje wogóle do bani

Joanna gratuluje umowy, super, cieszę się razem z Tobą:tak::tak::tak:

As współczuję, nie rozumiem jak mozna zgubić dokument na który ktoś czeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:masakra

Anka to miałaś dzisiaj dom gości, u Ciebie przynajmniej nie jest nudno i zawsze coś się dzieje:tak:
ja się chybaprzeprowadzę do Niemiec:-D:-D:-D

A&E fajny zakup, Emily napewno będzie zadowolona ze swojego osobistego placu zabaw:tak::tak::tak:

Beata fajne to mieszkanko i dobrze, ze z meblami, nie musiś się martwić i kombinować:tak:

Iwcik i jak po wizycie u gina? jestem pewna że wszystko z dzidzią ok ale daj znać:tak::tak:

Mamita dużo zdrówka dla Zuzanki:tak::tak::tak:

a moje dziecię poszło wreszcie do przedszkola, już dostawała małpiego rozumu w domu a ja z nią:-D:-D:-D:-D od dzisiaj chodzę na zabiegi na bark, ciekawe czy mi to coś pomoże ale już nie mogę się nawet w nocy przekręcić z boku na bok bo mnie tak boli:-:)-:)-(

i idę już stąd bo mnie oczy bolą, poprzednia szata graficzna była lepsza:tak::tak::tak:

Do góry