wiktoria12
Mama i żona :)
A ja jeszcze nic nie zrobiłam tylko łóżko zaścieliłam :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana oszczędzaj się oszzędzaj i jeszcze raz oszczędzaj.Ja szwu nie miałam bo akurat mój doktor tego nie praktykował miałam zakładany krążek płaciłam za niego ale naprawde nie duzo nie pamiętam 50 czy 60 zł a był zakładany w zabiegowym nie bolało nic a ciąże utrzymało i mam Julięczesc
ja po wizycie....
szyjka sie skraca i rozwiera...
rycze sobie po cichu bo mnie chyba rozniesie...
jutro ide robic badania a w poniedziałek założenie szwu!! boje sie tego znieczulenia ogólnego...jak to dzidzia zniesie....oj laski powiedzcie mi coś.....
MH dobrze, że u Ciebie ok...
Ania dość dziwnie by to wyglądało gdybyśmy robiły sobie foty we dwie w dośc publicznym miejscu. Z resztą ja nieśmiała
. Chyba nie odważę sie poprosić anakondy o wspólne zdjęcie.
A stonka polazła na trening.
Pokrzyczałam, pokrzyczałam....
Kurna, jak na stonkę nie krzykniesz tak chodzi po kartoflu jak chce.![]()
zdrówka kochana oj chyba bez lekarza się tu nie obędzie:-(cześć dziewczyny
póki co niepoodpisuje.. Maks juz przed 5 zrobil pobudke
nie mówiąc, ze o 1 tez się obudził
myslalam,ze przeziebienie przeszło.... ale.....
wczoraj jak wrociłam od dentystki sie zaczeło..
nawala migdał prawy jak cholera- chyba angina
i do tego prawe ucho- zapalenie?
kurde nawet sliny polknac nie umie, nie mowiac o odezwaniu sie do dziecka
no nic chyba lekarz mnie czeka..... i zas tablety wrrr ciekawe jakie drogie jeszcze
jak znajde troche sił to poczytam co u Was
bezczelność ludzi nie zna granicwitam czwartkowo.
Dziś już trochę ochłonełam to napiszę Wam o co chodzi.
Kamila mnie wczoraj okradła a w zasadzie Anię.
Weszła na teren stajni bez niczyjej zgody wzięła derkę Ori i wyszła.
Zabrała też swoje rzeczy,więc pewne jest,że na stajnię nie wróci.![]()
śliczne masz córeczki śliczna z was rodzinkaPróbuje coś wrzucić
i się udało
Witam kochane czwartkowo
słuchajcie tego co wczoraj przeżyłam nie życzę nikomu
było przed 17 czytam na bb Antek chodzi po mieszkaniu z Julci sweterkiem ja zabierm się za odpisywanie MH że super że z Helenką ok a Julia podeszła do Antosia i mówi daj mi sweterek nie wolno mi wyciągać ubrań z szafki.... Antek się rozpłakał i się zaniósł :--
-
-(on się nie raz już tak zapowietrzał ale pani doktor kazała mu zawsze dmuchnąć w buzię i pomagało..a wczoraj nic wziełam go na ręce dmucham a on nic siny się zrobił cały buzia głowa ręce nogi przewrócił oczy tak że tylko było widac białka i zero reakcji:-
-
-
-
-(krzyknełam do Adama żeby dzwonił na pogotowie położyłam małego na podłogę Julce kazałam sszybko otworzyć okno i zaczełam małego masować i jak zabrałam się za sztuczne oddychanie się ocknął:-
-
-
-
-
-( Adam się rozłączył z pogotowiem ja usiadłam na podłodze tuliłam Antosia i wyłam a dzieciaki ze mną:-
-
-
-
-(dziewczyny ja się nigdy tak nie wystraszyłam jeszcze nigdy sie tak nie bałam ja myślałam że on mi umiera że tracę swoje dziecko:-
-
-
-
-
-( potem był bladziutki przez jeszcze jakieś 15 minut taki spokojny cały czas przytulony a wieczorem doszedł do siebie zupełnie...Piotrek cały czas go obserwował i mówił że ok
byłam dzis u naszej pani doktor zbadała go i mamy skierowanie do neurologa:-( trzeba to sprawdzić bo niby dużo dzieci tak ma wyrastaja z tego różnie w wieku 18 m-cy do 5 lat ale nie można tego zlekceważyć bo następnym razem może nie złapać oddechu i co wtedy:-
-
-
-
-( wyłam wczoraj pół wieczoru rozmawialiśmy z Pietruszką jakoś dopiero to z nas zeszło:-
-
-
-(
w pracy bez zmian ile ludzi tyle wersjiale po wczorajszych przeżyciach z Antosiem miałam wszystko w d**** zrobiłam co do mnie należy i o 21.15 wyszłam do domu było mi wszystko jedno czy szefowa będzie czy mam pracować czy mnie zwolni nic się nie liczyło
za oknem mamy piękne słonko zero wiatru mam nadzieję że pogoda się utrzyma i zima odpuściA dam w domu nie puściłam go do szkoły bo smarczy kicha dostał rutinoskorbin i leży w łóżku z lekturą "Ania z zielonego wzgórza" sie dowiedziałam że głupszej książki nie czytał nigdy
a ja przeczytałam całą serię i byłam w tym zakochana no ale fakt to taka dziewczęca książka
![]()
od Admina Miniporadnik nowego forum:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/