reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranca
Mlody juz wszkole,dziewczynki spia a ja czekam na Majke bo wczoraj nie ogladalam:tak::tak::tak:Obudzilam sie z bolem gardla,ale wlasnie wypilam herbatke z cytrynka i oby pomogla:tak:
Za oknem pochmurno i sypie snieg a do tego zimno brrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tez wlasnie popijam herbatke z cytrynka:tak:
woda na wapno juz mi sie studzi

u mnie jeszcze piekne slonce,do mnie snieg ma przyjsc dopeiro po poludniu albo wieczorem:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tak jest jak si mieszka na grnicy mazowsza i podlasia:-)

[
ANABUBKA
A skad wiesz ze wiosna ma przyjsc za dwa tygodnie:confused:
Widze ze tez czeka Cie niezle latanie po lekarzach na wiosne[/B]

a ptaszki mi doniosly:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak czarownica umiem gadac ze zwierzyna niektora:-D:-D:-D:-D:-D
ostatnio cos jakbym skowronka slyszala:confused::confused:

a latanie mnie czeka...ehhhhh....
i same wydatki
ALba do komunii ma byc w tym mieisacu....
sluchawki do kompa sie popsuly wiec wieczorem ciezko jakis film obejrzec.a glosniki tez juz szwankuja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny.Ja rowniez witam piatkowo.
Mam problem z netem zas mi pomalu laczy i dziala:wściekła/y:.
Wczoraj chcialam do was wejsc ale po pol godzinie otwierania bb mialam dosc i poszlam spac .

Wczoraj bylismy wszyscy w grupie wsparcia .Bylo ok.Wygadalam sie to co mi lezalo na watrabie:-p.
Dzis w planach nic takiego.Codziennosc .Lece was poczytac jak et mi pozwoli.

WIKI super posciel:-D
AS dobrze ze zalatwilas ten dokument.Ja 3 mam kciuki a Ty pozniej trzymaj za nas kciuki:-D
LUNKA bo nie doczytalam.Zalatwialas wsio w urzedzie ?
MAMITA zdrowka.
MEDEA zdrowka rozniez.
AS oby juz z ta Kamila nie bylo klopotow.
AGNES wsolczuje bolu zeba i tej wydanej kasy.
DOWIKLA dobrze ze u okulisty ok.Malutkie to serio szczypiorki.Moja Oliwka wazy miedzy 10 a 11 kg :-).
MILEGO DNIA BABECZKI.
Ja ogladam Majke:-)

Witam,

ja na chwilke, bo chłopa mam chwilowo w domu :p

JAjuż zdążyłam zakupy zrobic, byłam o 7 w sklepie na otwarcie :)

Helenka czuje się dobrze, wcina śniadanko z tatą, lekarza sobie dzisiaj darujemy :tak: Chyba odespała swoje :tak:

A Niki to chyba jakiegoś zęba produkuje :confused:

Na dworze słoneczko i mrozek, ale jeszcze przetrzymam dzisiaj w domu moje dziewczyny :sorry2:

MH widac usiala porzdanie odespac chorobe
ale skor wymiotowala to nie dziwne ze padnieta:tak::tak:

laski DZIS JEST DZIEN TESCIOWEJ
I DZIEN.........
DENTYSTY\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PYTANIE CO GORSZE?
hehehehehehe

Hej .:-)
Myślałam, że jak odpuszczę sobie wieczorne bb, to będzie kupa do nadrobienia. A tu posucha. :cool2:Raptem kilka stron.

Wczoraj po spotkanku z anakondą tak się odstresowałam , że usnąć potem nie mogłam:tak::rofl2:. A może to i wina tej mocnej kawy:baffled:?
Anakonda pozdrawia was wszystkie bardzo gorąco:tak:. Do domu wraca w niedzielę i na pewno zajrzy znając ją:tak:;-). Miło się gawędziło. Pośmiałyśmy się...
Jedno co mnie zaskoczyło to pytanie anakondy: - ile ty masz lat?:cool2: Anakonda stwierdziła, że młodo wyglądam:rofl2::-D. A potem jak się rozgadałyśmy, to tak jakbyśmy kupę lat się znały.:tak:

No kochane, ja liczę na to ,iż może jak się zrobi ciepełko (coś koło_ wakacji zorganizujemy jakieś większe spotkanko chociażbym miała nawet jechać do Wa-wy.:tak::tak::tak:

malinka twoja Julia jest genialna. :tak:W pracy myślę, że spokojnie było?

Madziula pięknie wyglądasz.:tak::tak::-):-)

wiktoria12 ależ Kamilek urósł :szok::szok:, no i jaki z niego już kawaler.:tak::-):-)

As sprawa z Kamilą widzę , że załatwiona po części. A jak tata się czuje? Kubusiowi już lepiej?

medeuska
dostałaś jakieś leki?

dowikla
koniecznie skonsultuj tą wagę szczypiorków. Może dodatkowe badania potrzebne.:tak:

anka26,07
forum jest nadal w remoncie, stąd czasem może jeszcze wariować.:tak:

Anabuba chwal się nowym fryz.:tak:

Agnes :baffled::baffled::baffled:

mamita zdrówka życzę.:tak: A dziś w oczekiwaniu na mops kompa w kocyk i buch do szafy, oczka kota ze shreka zrób i cichutko wyczekuj pań.:tak::-D Powodzenia życzę. To pewnie wywiad środowiskowy.:tak:

Rozkładającym się , tym które choróbsko chwyta zdrówka życzę.:tak:
Idę ogarnąć się.:-)

a dlaczego pod ten sam adres dostajesz paczki na 2 rozne poczty?nie maja jakis rewirow?
a kotki znacza teren?:confused:
pierwsze slysze
ze koty to tak,ale kotki?
moja kotka od małego znaczyla teraz, datego dostaje tabsy. No i zapomnialam dać w niedziele i mam, cholerka
A z poczta juz ci wyjasniłam, masakra

Lunka kt Ci wyslal?znow ta dorota co ma kota?:-D:-D:-D:-D

a naucz sie ze jak wlaczasz bb to i gg wlacz od razu:cool2::cool2:
hehehe
nie jakas dziwa

LUNKA bo nie doczytalam.Zalatwialas wsio w urzedzie ?
tak, wsio i ok

laski DZIS JEST DZIEN TESCIOWEJ
I DZIEN.........
DENTYSTY\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PYTANIE CO GORSZE?
hehehehehehe
Wiedzieli jak świeta połączyć hehe

No i moja gangrena już sę wyspała, zaraz będzie MAMUSIA EWUSIA!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wczoraj po spotkanku z anakondą tak się odstresowałam , że usnąć potem nie mogłam:tak::rofl2:. A może to i wina tej mocnej kawy:baffled:?
Anakonda pozdrawia was wszystkie bardzo gorąco:tak:. Do domu wraca w niedzielę i na pewno zajrzy znając ją:tak:;-). Miło się gawędziło. Pośmiałyśmy się...
Jedno co mnie zaskoczyło to pytanie anakondy: - ile ty masz lat?:cool2: Anakonda stwierdziła, że młodo wyglądam:rofl2::-D. A potem jak się rozgadałyśmy, to tak jakbyśmy kupę lat się znały.:tak:

No kochane, ja liczę na to ,iż może jak się zrobi ciepełko (coś koło_ wakacji zorganizujemy jakieś większe spotkanko chociażbym miała nawet jechać do Wa-wy.:tak::tak::tak:

[/B]

zazdrosczze wam spotkanka;):tak::tak::tak:
a ile sie od Ciebie jedzie pociagime do WAwy?
bo wiem ze z Radomia sa dobre polaczenia
od nas normlanym to na wschodni 1godz,na zach 1,20godz
pospiechy szybcije aleduz kasy

Do góry