reklama
B
Beata1988
Gość
Hehe a wiecie jak połączyć oba? Dać teściowej prezent w postaci borowania do dentystyMH widac usiala porzdanie odespac chorobe
ale skor wymiotowala to nie dziwne ze padnieta
laski DZIS JEST DZIEN TESCIOWEJ
I DZIEN.........
DENTYSTY\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PYTANIE CO GORSZE?
hehehehehehe

Trzymam kciuki za tatęJakie wątki regionalne?
O co w tym chodzi?
Ja jestem tylko na tym wątku na rocznik 2002
Wróciłam z e szkoły z młodym.
No i oczom nie wierzyłam jak go dziś zobaczyłam.
Dostał znaczek WZOROWEGO UCZNIA za ten tydzień.:-):-):-):-)
Czekał na mnie z panią w szatni,żeby pani go osobiście pochwaliła - cwaniak
Pani go pochwaliła,puściła mi oczko i powiedziała,że Kubuś zasłużył na super nagrodę.
Od razu w drodze powrotnej odwiedziliśmy Marcpol i wyszedł z kolejną książką ze sklepu.
Oj jak się cieszy :-):-)
I o dziwo --dziś wcale nie ryczyhurra !!!

Witam w piątek

Ach Dorotka super wyglądasz w nowych włoskach

luna665
Mama grudniowa 2007
Prawie zawsze, ale jak się wkurzy, jak jej rano z łóżeczka nie chce wyciągnąć, tylk dalej przy kompie klikam to sie drze-EWAAAAAAAAAAAAAA tak twardo, jak jakas staraFajnie do ciebie mówi

Oriflame, no to super, widac musiał dojrzeć, hehe
AS mnie się nie pali, absolutnie, tylko musze wiedzieć, czy je trzymać, bo na wysyłkę to ich szkoda.Lunka teraz zagadałam z m i powiedział,że być może udało by się w wakacje podjechać na pewno nie wcześniej.![]()
No kicia znaczy teren, taki twardy charakterek
Franca się doigrałą i bardzo mnie to cieszy-nie ukrywam
Trzymam kciukasy za wyniki taty, obu tylko lepiej już mogło być!
Dorota śweietnie wyglądasz, korzystniej!!!
No i tyle. Wyobraźcie sobie wróciłam dopiero przed 12! Masakra, kawał drogi, ale mała grzecznie maszerowała, dotleniła się. W jedną str w pełnym słońcu, no przyjemnie jak nie iwem, spowrotem z wiatrem, więc też nie najgorzej, hihi. Pstryknęłam kilka fotek, ale jeszcze nie patrzyłam co z tego wyszło.
No i Witusia ma prześłiczne balerinki na wiosnę, już w nich lata skubana, jak jej przymierzyłma, to nie chce oddać!
Musze koniecznie zabrać się za podłogi, tylk ojakoś mi się nie chce, ale musze!
kerna
http://www.lauraziobro.pl
dokładnie!!! JA odchudzałam się kilka ładnych lat i nic..biegałam, ćwiczyłam..nic. Ale tylko dlatego, że tak naprawdę oszukiwałam sama siebie...zawsze cos sobie podjadła..a jak nie było efektów to wracałąm do poprzedniego trybu...aż wzięłam sie za siebie i żadnego podjadania, dieta, dieta i ruch i co?? !5kgKochana nie ma takiej opcji żeby ktoś przestrzegał rygorystycznie dietę i jezdził 40 km.i nie chudł,sa dwa wyjścia ,albo twoja kolezanka była chora i dlatego była gruba,albo oszukiwała przy tym swoim odchudzaniu.Nie ma przebacz Natalineczka,jak człowiek zdrowy je mniej niz spala,musi schudnąć
Dzisiaj nie poszłam na aerobic,bo normalnie styranatym sportem sie czuje ,taki dzień przerwy dobrze mi zrobi
Za to mam chwilke na odwiedziny tutaj
![]()

kurcze stojaw miejscu prawie...ale wązne że chociaz coś przytyły..mój od 4 m-cy ani gramaWitam
Ja sie tylko melduje bo jestem mega zmeczona
Jak mi sie uda i nie bedzie tego za duzo to poczytam
A wiec byłam z dziewczynkami u okulisty i jest ok,chociaz nie za bardzo chcialy z Pania okulistka wspolpracowacNastepna wizyta 19 maja po uprzednim zakaplaniu oczek
Pozniej poszlismy pieszo do gabinetu mojej pediatry i weszlam z zwazylam dziewczynkiNo i jestem w szoku bo obydwie przez 2,5 miesiaca przytyly az po 30 deko
Wiec Wiktoria wazy 7730 a Klaudia 7650
Nie bylo lekarki akurat o tej godzinie wiec nie wiem co dalej,ale planuje jechac do Niej 26 marca i wtedy powiem o recepcie na bebilon popti MCT

oooo no to super!!!!!!! ja tez bym sobie pofarbowała, ale moje włosy źle znoszą farbe ..takie siano sięrobi, że nie idzie rozczesaćkolor kakao czyli jasniejszy niz moja naturalny
ciekawe jak wyglada w swietle dziennym i czy nie zostawiałm sobie jakis pasemek
ide poczytac i prosze mi tu nie uciekac![]()

o matko!!! jaka kasa!!! ale że nie bolało to bij zabij nie uwierzecześć dziewczyny
najgorsze to ze im się limity skończyły zNFZ na ten miesiąc juz i musiałąm wyrwac prywatnie zapłaciłam 150zł maskra jakaś ale co miałąm zrobic jak sie zwijałam z bulu.
na szczęście wyrwanie nic nie bolało,trwało góra 3 czy 4 minuty,szybko poszło.

kurcze ja tylko w Hiszpani...ale jak sie skusicie to mogę cosik polecićAgnes cena kosmiczna 150zla dzwonilas jeszcze gdzies indziej
Kurcze ale Cie skasowl ale w bolu to i 200zl bym zaplacila
MOi spia wiec moze poszukam ofert na Chorwcje bo w lipcu sie wybieram na urlopik:-)
Moze ktoras byla i cos moze poleci:-)

kciuki trzymamDobrze ,że wyrwany,bo bólu już nie czujesz .
Cena powalająca
Trzymajcie dziewczynki kciuki ,bo na 15 jestem umówiona w fundacji.
Ja jadę odszukać moje dzieciaki na dogo,pospisywać dane i umówić się na konkretne terminy,pies jako maskotka do towarzystwai zabieram Kubusia co by nowe miejsce wcześniej poznał.
.
Oby bez większych szkód się obyło.
Czas na mnie kochane.
Odezwę się pewnie jak wolną chwilkę znajdę.![]()

noe wiemMH widac usiala porzdanie odespac chorobe
ale skor wymiotowala to nie dziwne ze padnieta
laski DZIS JEST DZIEN TESCIOWEJ
I DZIEN.........
DENTYSTY\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PYTANIE CO GORSZE?
hehehehehehe

no i brawo!!!On chyba nie wiedział co to przyjemny seks, bo zawsze musiał myśleć żeby na czas przerwać a wczoraj jak na niego spojrzałam to sama się zdiwiłam
to się kuruj, ważne że cie bardzo nie boli!!! MAksiowi też przejdzie lada dzieńhej laski,
narazie nie poczytam, wpadłam tylko powiedziec ze byłam u laryngologa, mam stan zapalny ucha,, wogóle to dzisiaj rano to prawie juz mi przeszło za bardzo nie bolało i nie wiedzialam czy iscw kazdym badz razie dostałam krople i za tydzien mam przyjsc do kontroli.. a Maksowi mam dawac Lacidobaby 1 sasetke dziennie prez 5 dni i nie podawać póki co żadnych nowości i wtedy powinno mu przejsc.. zobaczymy....
leje mi sie z zamrażarki bo wylączylam zanim wyszłami teraz musze sprzatac![]()

no i dobrze tej francy zrobiłyście!!! się zdziwiKamila w ten sposób Kamila straciła potrójnie.
Po pierwsze ja jej już nie zapłacę ,bo wzięła sobie derkę,Ania jej kasę odbierze,bo musi mi oddać równowartość derki i Kamila mam zakaz zbliżania się w pobliże stajni nie mówiąc o wejściu na jej teren.
Wszystkie kłódki i zamki na stajni już pozmieniane i wszyscy okoliczni znajomi powiadomieni.
Ot cała Klaudia ,ona do wszystkiego podchodzi z rezerwą.
Wczoraj babka od karate zapytała czy nie można wrócić do jego wcześniejszych terapeutów bo on się cofnał bardzo mocno i jest gorzej niż na początku jak go poznała.
To mnie kobieta załamała doszczętnie.![]()

a co do Kubusia no tulam.....
no super!! są lepsze i gorsze dniWróciłam z e szkoły z młodym.
No i oczom nie wierzyłam jak go dziś zobaczyłam.
Dostał znaczek WZOROWEGO UCZNIA za ten tydzień.:-):-):-):-)
Czekał na mnie z panią w szatni,żeby pani go osobiście pochwaliła - cwaniak![]()

Dorotka super wyglądasz!!!!!!

No i witam se po dłuższej przerwie:-)
Jakos mi się pisać nawet nie chce..lenia mam jak nie wiem co. Mamy problem kto zostanei z małym jak pójde do szpitala...kurcze teściowej nie zostawie, mojej mamie tym bardziej!! no i zagadka.....
Wczoraj byłam na wymazie i w poniedziałek okaże się czy bede miec ten zabieg czy nie. Michał oczywiście śpi. zasnął w foteliku przy jedzeniu!!!!

a wczoraj byliśmy na spacerku i mały biegał za gołębiami i wołał "mniam mniam"

Witam! Ale mam nerwa

Co do gości to mąż odwołał powiedział że ja źle się czuje
Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane
Nosz już miałam na końcu języku żeby podp... sąsiadów z góry że to oni źle przerobili łazienkę i zlikwidowali pion kanalizacyjny
Była baba z mopsu z pania psycholog. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg
miałabym w poniedziałek jechać. Nie wiem co teraz robic bo przed samymi swietami, ja chora, zęby mnie bolą, dentysta przepadnie. No i trzeba zapłacic za nocleg i wyżywienie
A tam tylko 2 razy ćwiczenia dziennie. muszę więc z hipoterapii zrezygnować na miesiąc prawie i nie wiem czy potem będziemy mogli wrócić bo pełno chętnych jest tym bardziej teraz na wiosnę. Na łeb tam dostanę chyba to prawie 100km od nas. I jeszcze bez neta i bez BB
U nas mróz -5 i sypie śnieg.
Pomyślałam że tam nie zajrzą
As to się Kamila doigrała:-)
Luna no zaproszonko przyjełaś???

Dorotka fryzurka;-)
Madziula gratuluje samozaparcia. Mnie właśnie tego brakuje

Właśnie mi się przypomniało że makaron wstawiłam na spaghetti-jest całkiem nie-aldante
Gotował się 20 min

Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane

Była baba z mopsu z pania psycholog. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg

U nas mróz -5 i sypie śnieg.
Fajnie, że spotkanie się udało. A laptopa schowałam do szuflady z gatkami A.Hej .:-)
Myślałam, że jak odpuszczę sobie wieczorne bb, to będzie kupa do nadrobienia. A tu posucha.Raptem kilka stron.
Wczoraj po spotkanku z anakondą tak się odstresowałam , że usnąć potem nie mogłam. A może to i wina tej mocnej kawy
?
Anakonda pozdrawia was wszystkie bardzo gorąco. Do domu wraca w niedzielę i na pewno zajrzy znając ją
;-). Miło się gawędziło. Pośmiałyśmy się...
Jedno co mnie zaskoczyło to pytanie anakondy: - ile ty masz lat?Anakonda stwierdziła, że młodo wyglądam
. A potem jak się rozgadałyśmy, to tak jakbyśmy kupę lat się znały.
No kochane, ja liczę na to ,iż może jak się zrobi ciepełko (coś koło_ wakacji zorganizujemy jakieś większe spotkanko chociażbym miała nawet jechać do Wa-wy.
malinka twoja Julia jest genialna.W pracy myślę, że spokojnie było?
Madziula pięknie wyglądasz.:-):-)
wiktoria12 ależ Kamilek urósł, no i jaki z niego już kawaler.
:-):-)
As sprawa z Kamilą widzę , że załatwiona po części. A jak tata się czuje? Kubusiowi już lepiej?
medeuska dostałaś jakieś leki?
dowikla koniecznie skonsultuj tą wagę szczypiorków. Może dodatkowe badania potrzebne.
anka26,07 forum jest nadal w remoncie, stąd czasem może jeszcze wariować.
Anabuba chwal się nowym fryz.
Agnes
mamita zdrówka życzę.A dziś w oczekiwaniu na mops kompa w kocyk i buch do szafy, oczka kota ze shreka zrób i cichutko wyczekuj pań.
Powodzenia życzę. To pewnie wywiad środowiskowy.
Rozkładającym się , tym które choróbsko chwyta zdrówka życzę.
Idę ogarnąć się.:-)

As to się Kamila doigrała:-)
Luna no zaproszonko przyjełaś???

Dorotka fryzurka;-)
Madziula gratuluje samozaparcia. Mnie właśnie tego brakuje

Właśnie mi się przypomniało że makaron wstawiłam na spaghetti-jest całkiem nie-aldante

kerna
http://www.lauraziobro.pl
no witaj lunka;-);-)
wooooooooow ta Twoja piękna nie baął sięłazić tak wysoko????? Super !!!!
Mamita to makaron możesz zawsze przpuscić przez maszynkę i zorbić z niego plastelinę
A z mopsem i ja dizs miałąm do czynienia...policzyłą wydatki popytaął to i owo . skwitowałą że dochody nam przekraczaja niecałe 10zł i nie moze nam nic dać...no i co teraz?? kurde no

wooooooooow ta Twoja piękna nie baął sięłazić tak wysoko????? Super !!!!
Mamita to makaron możesz zawsze przpuscić przez maszynkę i zorbić z niego plastelinę

A z mopsem i ja dizs miałąm do czynienia...policzyłą wydatki popytaął to i owo . skwitowałą że dochody nam przekraczaja niecałe 10zł i nie moze nam nic dać...no i co teraz?? kurde no

reklama
Ja powtórzę po Beatce naszej ....żeby mi się chciał tak jak mi się nie chce...........

no pamiętam to jej powiedzenie i stosuję (ostatnio coraz częściej
:-):-):-):-):-)
Dorotka w nowej fryzurce ci superaście
ja siebie w krótkich włosach nie wyobrażam sobie
ale u kogoś to mi się podobają i to bardzo
AS super że Kubuś dostał nagrodę no nasz dzielny zuch
Beatko ogórkowa jami nie wie Kubuś co dobre ;-)
Lunka Wicia wie co dobre co będzie w ciężkich zimówkach chodzić jak ma ładne balerinki
Justyś nasza kochana ja piszę na mamach szczecińskich (rzadko co prawda
) ale o co kamman z tymi spotkaniami mimo że przeczytałam nie kumam
mi trzeba łopatologicznie wyłuszczyć
a twoje tekściory mnie powalają no koffam twoje poczucie humoru 

a pytałyście co w pracy...no dalej czeski film nikt nic nie wie
tzn ja myślę że wiedzą ale jak to aktorzy czeskiego filmu grają
a ja przestałam wnikac co ma być to będzie czekam na ruch szefowej a wtedy jedną z taktyk przemyślanych zastosuję
wasze rady mi pomogły i zamierzam co niektóre niecnie wykorzystać

;-) a kochane w związku z tym czy laksigen(środek przeczyszczający) jest na receptę????a może coś innego mocno skutecznego możecie zaproponować????;-)
Mój Antocha dziś rączkowy
a ja wybitnie nie mam siły ani ochoty na noszenie jego
Julka non top śpiewa i to na cały ryk wymyślone piosenki np....."niebo niebo białe niebo polskie białe niebo śniegiem zasypane bez słońca wiosennego senność wymuszające polskie niebo......." no wszystko ok że poetka i że śpiewa ale czemu tak głośno

Adam wyje bo matme odrabia a to głupie,do bani,nie logiczne ,do życia nikomu nie potrebne...no wprost stworzone do płaczu

a ja mam dość nerwa mam bo @ nadchodzi i hormony buzują

aaaa idę obiad robić istnie postny i piątkowy gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną

Dorotka w nowej fryzurce ci superaście

AS super że Kubuś dostał nagrodę no nasz dzielny zuch

Beatko ogórkowa jami nie wie Kubuś co dobre ;-)
Lunka Wicia wie co dobre co będzie w ciężkich zimówkach chodzić jak ma ładne balerinki

Justyś nasza kochana ja piszę na mamach szczecińskich (rzadko co prawda

a pytałyście co w pracy...no dalej czeski film nikt nic nie wie

Mój Antocha dziś rączkowy

Adam wyje bo matme odrabia a to głupie,do bani,nie logiczne ,do życia nikomu nie potrebne...no wprost stworzone do płaczu

a ja mam dość nerwa mam bo @ nadchodzi i hormony buzują

aaaa idę obiad robić istnie postny i piątkowy gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną

Podziel się: