reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie nowe mamuśki. :tak::-)Mam nadzieję , że zagościcie u nas na dłużej.:-):-):-)

A ja dziś za sprzątanie się wzięłam.:tak: Całe mieszkanko wysprzątałam z pomocą Amelki :oo2: i mężola. Boszszsz jakie to dziecko ma zapędy do pomocy.:szok: Pomagierka jakich mało.:tak::-D Roznosiła wszystko po całym mieszkaniu.:baffled: Dwa razy wylała miseczkę z wodą.:crazy:

Uciekam pod prysznic.:baffled:

reklama
As wiem ze to sie leczy ale taka przyjemnosc kosztuje a my teraz naprawde z kasa krucho, ale dzis z m doszlismy do wniosku ze jak w marcu bedzie dobra wyplata to wtedy pojde:tak::tak::tak:
12 wizyt kosztuje 840 zl a pojedyncza 120 pierwsza 100 kazda nastepna:tak::tak::tak:
Natali a kto Ci każe prywatnie?:confused::confused:
Przecież w ośrodkach zdrowia są psychiatrzy.
Ja bym najpierw tam uderzyła a potem niech on pokieruje.:tak::sorry2::sorry2:

MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)
Dołączam się i 100 lat.:-D:-D:-D

MADZIULA udanej imprezki.
MEDEA nie ma to jak uslyszec mplement :-D:-Dzart .
DOWIKLA u mnie tez dzis zimno mimo slonca.
KERNA to 3 mam kciuki.

My juz po Logopedzie.Mam isc do pediatry po skierowanie i z tym skierowanie do OSdrodka wczesniej interwencji.Tam zbada Oliwke kilku secjalistow i wszystko za darmo.Najpierw bedzie neurolog.No i Oliwka pojdzie na rehabilitacje logopedyczna.

Oliwka spi od godziny.Lozeczko turystyczne dzis zlozylismy bo i tak nie chciala wogole w nim juz spac.
Ja myślę,ze ona nie tylko tam logopedę będzie miała,bo tam szereg specjalistów jest i na pewno dużo skorzystacie :tak::-):-):-)

2 godzinki temu wróciłam ze szkoły.
Nudno jak diabli było,normalnie zasypiałam na lekcji W.O.Su ,bo babka nam puściła film o parlamencie europejskim.:baffled::baffled::baffled:
Dziś był dziś szybki obiadek,więc pierś z kurczaka z ziemniakami i mizerią lub surówką z czerwonej kapusty ,bo Daruś musiał po moją królewnę jechać.Klaudia wraca z białej szkoły .Stęskniłam się za nią jak nie wiem przez ten tydzień.:-D:-D:-D:-D

Dobra laski spadam,bo Lalkę muszę czytać....:crazy::crazy::crazy:

JA tu lecę wpadam ,z myśla,ze mam chwilke ,a tu czytać nie ma co:-D czyli weekend pełną gęba.:tak:
Mój m też ma swoje forum ,zalogował sie na forum o kulturystyce i sie udziela,pomagałam mu avatara wstawiać:-D:tak:Takze już nie ma szans zeby mi podskoczyć ,choć on ma 5 postów dopiero:-D
Sobota sobie leci,zakupy zrobione, obiad zjedzony ,była ogórkowa z wczoraj i kaszanka z cebulka na szybko ,mówie wam pycha ,strasznie dawno jedliśmy i nawet Ksawier który jest wybredny dość wciągnoł w miare szybko:tak:

Justa korzystaj z pomocy ,pewnie wraz z upływem lat jej przejdzie:-D im wszystkim przechodzi ,a my musimy:baffled:

As to strata czasu takie zajęcia,przemyśl wagary;-)

Witam! My gości mieliśmy. Byłam na zakupkach trafiłam na wyprzedaz kupiłam Zuzi spodnie za 7,50 i dla siebie bluzkę za 10zł:-)
Jednak musimy kuć w ścianie i skuwac podłogę w łazience:wściekła/y:rura od wody jest p eknieta. Taki syf a mnie nie będzie nie wiem kto to posprzata. Aż strach:szok:

Witam,

Niki płakała w nocy sedno co 20 min :wściekła/y::wściekła/y: Ma czerwoną pręge na dziąśle,ale ząbek sie jeszcze nie wykluł... ciekawa jestem ile to potrwa :crazy: Do tego, M wybył z rana, dzieci płaczą... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wspólczuję. Polecam tantum verde do psikania:tak:

Oliwka wstała dzis o 7.30 no dała dzis pospać rodzicom :-D:-D:-D:-D:-D

grzecznie lezy w naszym łóżku,ja wskoczyłam na kompa a M poszedł robić śniadanko.
tzn Oliwka go wywaliła,zaburczało jej w brzuchu a ona :
tato wstawaj burczy mi w brzuchu szybko szybko chce jeść.głodna strasznie jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie chce mi się iść do pracy :no::no::no::no::no:
ale dzis tylko 4h więc szybko zleci mam nadzieję.

no śniadanko przyszło bułeczki z sałatą i żółtym serkiemi ketchupem mniam mniam

smacznego dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
To sniadanie prawie do łózka :-DAle masz dobrze;-)

MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)
Dołączam się. Wszystkiego naj:-)
Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie:confused::szok:

Ja bylam z mlodymi na placu i jak dla mnie jest masakrycznie zimno:no::no::no:Wrocilismy do domku dzieciaki wypily harbatke i zjedli frytki i tearz sie bawia:tak::tak::tak:Ja tez mam ciepla herbatke z cytrynka i mam nadzieje ze uda mi sie troszke posiedziec w spokoju:-)
U nas też zimnisko i snieg sypie:szok::angry:

MADZIULA udanej imprezki.
MEDEA nie ma to jak uslyszec mplement :-D:-Dzart .
DOWIKLA u mnie tez dzis zimno mimo slonca.
KERNA to 3 mam kciuki.

My juz po Logopedzie.Mam isc do pediatry po skierowanie i z tym skierowanie do OSdrodka wczesniej interwencji.Tam zbada Oliwke kilku secjalistow i wszystko za darmo.Najpierw bedzie neurolog.No i Oliwka pojdzie na rehabilitacje logopedyczna.

Oliwka spi od godziny.Lozeczko turystyczne dzis zlozylismy bo i tak nie chciala wogole w nim juz spac.
Wiesz na czym stoisz. Dobrze że poszłaś ciekawe co nam powiedza:confused:

oo justa to chwali isę taką pomoc:tak::tak::tak: no ekstra!! mi teraz M pomógł zrobić zapiekankę tą samą co tydzień temu, bo taka pyszna.....
A kurcze M mi codziennie myje gary nawet jak wraca z pracy:rofl2: ale jakoś mi tak z tym dziwnie....:sorry2:

Witam !!!
ja tu nowa jestem mimo ze prawie od dwoch lat siedze w domu....
tak czytam wasze posty i mysle ze jeszcze nie jest tak zle...
ja od kiedy urodzilam czyli prawie dwa lata temu , nie wyszlam z domu bez wozka ...maz wogole z nia nie siedzi ...zapomnialam juz co to fryzjer ...wyjscie do baru... itp....
a ze cora zawsze ze mna bo nidgy nikt jej nie wzial nawet na spacer terza jest tragedia bo mnie na krok nie puszcza
wy chociaz macie "wychodne" godzine;; dwie ja nawet tego wiec pocieszcie sie i dziekujcie mezom
pozdrawiam
witamyw naszych progach;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:
Natali a kto Ci każe prywatnie?:confused::confused:
Przecież w ośrodkach zdrowia są psychiatrzy.
Ja bym najpierw tam uderzyła a potem niech on pokieruje.:tak::sorry2::sorry2:
unas jest nawet w osrodku prywatny, nie ma u nas na nfz:no::no::no::no:

witam
Mam lenia, nic nie musze robić.....M poszedł z małym na spacerek a ja się lenię:-D:-D
dorotka dokładnie jak As pisze, w ośrodku wczesnej interwencji masz mnóśtwo specjalistów (neurolog, pedagog, psycholog, rehabilitant, logopeda) my tam chodziliśmy kilka miesięcy i zawsze nas przyjmowano nawet jak nie miałam wizyty:tak: teraz mam z nim isć do psychologa jak skończy dwa latka:tak:

witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!

mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.

pozdrawiam goraco!!!!
witamy serdecznie :tak::tak::tak::tak:

czarek poszedlspac po 10 rano wstal przed druga i po drugiej znow poszedl spac, przed chwila dopiero wstal,rano wypil100 ml hebatki pozniej tez jakies 75 ml
teraz zjadl troszeczke rosolku i ma herbatke
powiedzcie i czy to nie jest za malo??
boje sie zeby mi sie nie odwodnil :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Witam !!!
ja tu nowa jestem mimo ze prawie od dwoch lat siedze w domu....
tak czytam wasze posty i mysle ze jeszcze nie jest tak zle...
ja od kiedy urodzilam czyli prawie dwa lata temu , nie wyszlam z domu bez wozka ...maz wogole z nia nie siedzi ...zapomnialam juz co to fryzjer ...wyjscie do baru... itp....
a ze cora zawsze ze mna bo nidgy nikt jej nie wzial nawet na spacer terza jest tragedia bo mnie na krok nie puszcza
wy chociaz macie "wychodne" godzine;; dwie ja nawet tego wiec pocieszcie sie i dziekujcie mezom
pozdrawiam
Witam i zapraszam do czestego pisania:tak::tak::tak:
oo justa to chwali isę taką pomoc:tak::tak::tak: no ekstra!! mi teraz M pomógł zrobić zapiekankę tą samą co tydzień temu, bo taka pyszna.....
A kurcze M mi codziennie myje gary nawet jak wraca z pracy:rofl2: ale jakoś mi tak z tym dziwnie....:sorry2:
I bardzo dobrze robi:tak::tak::tak:Przeciez Ty MUSISZ sie oszczedzac dla siebie i dla dzidzi,a wiec len sie ile wlezie a nie marudz nam tutaj;-):-):-):-)

pozdrawiam goraco!!!!
Witam kolejna nowa mamusie:tak::tak::tak:
Ja tez mam szeciolatka i prawie trzyletnie blizniaczki:tak::tak::tak:

Ja wlasnie sie wykapalam i umylam glowe,dziewczynki sie bawia a Dominik poszedl do mojego szwagra ogladac mecz:tak::tak::tak:

Do góry