reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny, poratujcie.:zawstydzona/y:
Zaczęłam robić cisto dla męża i masa z margaryny i budyniu mi się zważyła, poczytałam w necie, ucierałam nad miską z gorącą wodą i jest o wiele lepiej , ale takie drobinki jeszcze są.:wściekła/y:

Mam pyt. Czy taka masa nie zaszkodzi nikomu ?
Jeśli chodzi o wygląd to nie jest źle, a do tego jeszcze daje się wiórki.

Pomóżcie laski co byście zrobiły bo nie mam składników na drugą masę...:-:)sorry2:

Ufff,skonczylam prasowanie:tak::tak::tak:Ale jest mi tak goraco ze szok:szok:
Dominik wlasnie przyszedl do domu i jest jeszcze weselej hehe;-):-)

LIDKA
Moje tez sie co chwile przewracaly ,ale One sa z typu dzieci Robocopy,wiec wstawaly i szly dalej ;-):-D:-D:-DBo One sa "niezniszczalne":-D:-D:-D
W sumie to nawet dobrze bo nei sa takie ze o wszystko mi placza:tak::tak::tak:moze to zasluga tego ze byly "wychowane" na podlodze:tak::tak::tak:
A Twoi sa wczesniakami?

dowikla-tak moi chłopcy to wczesniaki urodzilam w 34 tygodni.ale i tak dobrze bo walka byla o nich od 6 miesiaca.:tak:
kurzce boje sie tego bardzo że jak zaczna mi chodzic to ja sobie nie poradze(jeden w jedna strone ucieknie a drugi w druga)szok!!!!!!:szok:

Zaczęłam robić cisto dla męża i masa z margaryny i budyniu mi się zważyła, poczytałam w necie, ucierałam nad miską z gorącą wodą i jest o wiele lepiej , ale takie drobinki jeszcze są.:wściekła/y:

Pomóżcie laski co byście zrobiły bo nie mam składników na drugą masę...:-:)sorry2:
Witajcie wieczorkiem,moje dzieci ogladają bajkę no i mam chwilę.
Makunga myślę że spokojnie taką masę mozna zjeść mi czasami też tak się robi no i jak narazie nikomu nic nie było:happy:
LIDKA fajnie ze tutaj się zjawiłas im nas więcej tym weselej.

Jestem i zamierzam troszke z Wami posiedziec :tak::tak::tak::tak: ale widzę ze tu cisza straszna :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Oliwka już w łożeczku,sluchac jak ziewa,dziś o dziwo spokojnie lezy bez żadnych wariacji.

bajeczka przeczytana musowo przed spaniem,tak skubanma się nauczyła że sama sobie wybiera jką mam pztreczytac i się o nie dopomina,nie zapomni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

szczęka mnie jeszce boli,ale dzis \wzięłam pierwszą dakę antybiotyku, w nocy znowu także mam nadzieję że to mi pomoze.
bo tak się czuję teraz jakby mi ktoś z pięści w lewą stronę przywalił

Ostatnia edycja:
Hej laski

widac ze dzisiaj weekend nastał myslałm ze bede miała w cholere do nadrobienia a tu tylko kilka postów:rofl2::rofl2::rofl2:

Mąż dotarl dzisiaj dopiero na 11 do domu a to dlatego ze okazało sie ze szwagierka znowu w szpitalu lezy bo dostała żółtaczke chemiczna po lekach bo mial operacje na kregosłup :baffled:

Pojechałam z synem na zakupy a pózniej po obiedzie pojechalismy do brata mężą bo auto mu siezepsulo wiec trzeba było go poratować no i tak zeszło ze o19 wrócilismy do domciu:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja sie wykąpalam no i teraz moi chłopcy poszli razem wiec ja korzystam ze laptop wolny :-):-)

Jestem i zamierzam troszke z Wami posiedziec :tak::tak::tak::tak: ale widzę ze tu cisza straszna :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Oliwka już w łożeczku,sluchac jak ziewa,dziś o dziwo spokojnie lezy bez żadnych wariacji.

bajeczka przeczytana musowo przed spaniem,tak skubanma się nauczyła że sama sobie wybiera jką mam pztreczytac i się o nie dopomina,nie zapomni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

szczęka mnie jeszce boli,ale dzis \wzięłam pierwszą dakę antybiotyku, w nocy znowu także mam nadzieję że to mi pomoze.
bo tak się czuję teraz jakby mi ktoś z pięści w lewą stronę przywalił

Moje dziecko tez lubi jak mu ie czyta bajki na dobranoc:-):-):-)

Napewno niezaszkodzi to tylko grudki ewentualnie beda przeszkadzac komus w podniebieniu ale skoro daje sie kokos mozesz zwalic ze to kokos tak czuć:tak::tak::tak:

co to nikogo nie ma???
cisza w eterze jak nigdy :tak::tak::tak::tak:

No niestety nastał weekend:-):-)

witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!

No fajnie ze znalazlas wątek , napewno nie bedziesz sie tutaj nudzić:-):-):-)

JA tu lecę wpadam ,z myśla,ze mam chwilke ,a tu czytać nie ma co:-D czyli weekend pełną gęba.:tak:
Mój m też ma swoje forum ,zalogował sie na forum o kulturystyce i sie udziela,pomagałam mu avatara wstawiać:-D:tak:Takze już nie ma szans zeby mi podskoczyć ,choć on ma 5 postów dopiero:-D
Sobota sobie leci,zakupy zrobione, obiad zjedzony ,była ogórkowa z wczoraj i kaszanka z cebulka na szybko ,mówie wam pycha ,strasznie dawno jedliśmy i nawet Ksawier który jest wybredny dość wciągnoł w miare szybko:tak:

Justa korzystaj z pomocy ,pewnie wraz z upływem lat jej przejdzie:-D im wszystkim przechodzi ,a my musimy:baffled:

As to strata czasu takie zajęcia,przemyśl wagary;-)

Mój mąż tez odkąd ma swoje forum to trzeba sie dzielic laptopem:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam !!!
ja tu nowa jestem mimo ze prawie od dwoch lat siedze w domu....
tak czytam wasze posty i mysle ze jeszcze nie jest tak zle...
ja od kiedy urodzilam czyli prawie dwa lata temu , nie wyszlam z domu bez wozka ...maz wogole z nia nie siedzi ...zapomnialam juz co to fryzjer ...wyjscie do baru... itp....
a ze cora zawsze ze mna bo nidgy nikt jej nie wzial nawet na spacer terza jest tragedia bo mnie na krok nie puszcza
wy chociaz macie "wychodne" godzine;; dwie ja nawet tego wiec pocieszcie sie i dziekujcie mezom
pozdrawiam

Witamy witamy i zapraszamy do klikania , gdzie ty mieszkasz mozesz napisać:confused::confused::confused:

Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie:confused::szok:

Ja bylam z mlodymi na placu i jak dla mnie jest masakrycznie zimno:no::no::no:Wrocilismy do domku dzieciaki wypily harbatke i zjedli frytki i tearz sie bawia:tak::tak::tak:Ja tez mam ciepla herbatke z cytrynka i mam nadzieje ze uda mi sie troszke posiedziec w spokoju:-)

U mnie tez cholernie zimno sniegu dowaliło tyle ze nie wiem co bedzie jutro zima do mnie wrróciła:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:mam dość:crazy::crazy::crazy:

NATALINECZKA zdrowka dla Czarusia. WITAM nowe mamusie . Ja tez mam nadzieje ze zajma sie tam kompleksowo Oliwka i ze skorzystamy tez z innych specjalistow :-). Siedzielismy sobie przy kawce i dzwoni znajoma z klubu ,ze gdzie my jestesmy bo ona przyszla z corka i wnuczkami.No i pojechalismy ale mielismy transport w jedna i druga strone :-).Olika sie wybawila i bylo spoko.W domu G ukapal i uspal mala a ja sobie zrobilam cieplutka kapiel. Zobaczylam teraz nowy serial Usta Usta i fajny smieszny :-). Mialam prasowac ale strasznie mi sie nie chce :-(. Ide spac dobranoc.

witajcie kobitki

mm andzieje ze jeszcze ktoras z Was zostala:tak:

ja dzis slomiana wdowa po raz 7 w tym tygodniu:baffled:
no coz,p pojechal na dyzur za ktory wiecej placa,a kasa potrzebna jak woda do picia.pojechal prezd 20,wiec dzis troche ogranla na podworku,to czego ja nie dalam rady i z dziecmi sie pobaiwl.

ja dzis odsypialam praiwe do 9.30:-D
Weronika spala do ja z nia:tak::tak::tak::tak:
pozniej wiadomo sprztanaie,na podworku 2godz bylysmy,po poludniu siora z mezem przyjechali i podrzucli p do mińska na autobus

moje dziewczyny juz psi.mala usnlea zaraz po 20 ,a Paulina niedawno

dzionek calkiem ladny byl.owszem bylo troche chmurek,ale tez duzo slonca i nie padalo:-D
i Weronika kazala sie na hustawke posadzic i sama siedziala i nie spadla:tak::tak::tak::tak:
lekko ja bujnelam i byla bardzo zadowolona i do mnie "mama buju":-)
a moja hustawka jest juz dla wiekszych dzieci i doroslych bo deska,bez oparcia i na lancuchach:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to ide poczytam

Witam wszystkie mamuśki :-). Natalineczka mi o Was przypomniała,bo ostatnio nie mam siły na kompa i ledwo ogarniam regionalny i zamknięty. Po nocach nie dosypiam :no:bo pilnuję interesiku:-p:cool2:;-):tak:. Wczoraj byłam z Olkiem w Lublinie u chirurga - na szczęście obejdzie się bez operacji przepukliny;-).
MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)

Marta wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Dzięki za życzenia :tak:ale to Olek dziś je obchodzi :-p:tak::-D:-D a ja razem z As mam.
Zdrówka dla wszystkich - tulę mocno;-):tak:.

reklama
No to się nacieszyłam, że dzieci zdrowe :wściekła/y: Jesteśmy zasmarkani całą czwórką :crazy: Dziewczy6ny jakims cudem spia, a Mjeszcze pognał do apteki po olbasa :sorry2: A ja nieiwem jakim cudem jestem jeszcze na nogach... zaraz padnę, tylko niech mi się nos odetka :baffled:

Dobranoc.

Do góry