reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Asiu wieczorową porą.:-)
Tak wcześnie spać dzieciaki pogoniłaś?

Asiu ,ależ Ty połykasz te książki.:-D:-D:-D:-D
Kerna cieszę się,że trafiłam w gust małego.:tak::-D:-D:-D

Pomyliły mi sie wczoraj godziny :-D:baffled: a ksiązki jak ciekawe to połykam :-D

MARTA 1981

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POZMYSLNOSCI,SPELNIENIA,MARZEN I ZADOWOLENIA Z MEZA;-):-)

Dołączam sie do życzen :-)

witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!

witaj w naszym gronie :tak::-)

Hej dziewczyny, poratujcie.:zawstydzona/y:
Zaczęłam robić cisto dla męża i masa z margaryny i budyniu mi się zważyła, poczytałam w necie, ucierałam nad miską z gorącą wodą i jest o wiele lepiej , ale takie drobinki jeszcze są.:wściekła/y:

Mam pyt. Czy taka masa nie zaszkodzi nikomu ?
Jeśli chodzi o wygląd to nie jest źle, a do tego jeszcze daje się wiórki.

Pomóżcie laski co byście zrobiły bo nie mam składników na drugą masę...:-:)sorry2:

wiesz co ja masę robię taka jak robią cukiernicy tu jest przepis zawszesie udaje :tak:http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/krakersy_i_herbatniki_przekladane_kremem_budyniowym/

reklama
Uff, padam. Wyprałam wózek, wstawiłam jeszcze pranie, jutro prasowanie czeka :-:)-:)-( Musze wszystko mężowi napisac które rachunki do zapłaty, jak teściowej leki dawać, jak pralke uruchomić. Nie wiem co będzie jak wróce bo w domu wszystko sama robie, obiady sprzatanie. teściowa juz się rozchorowała:sorry2:
Ja zamiast lepiej to gorzej sie czuje kaszel mam "odrywający", uszy mnie bolą. mam nadzieje że do poniedziałku będzie oki:baffled:
Jeszcze k... @ dostane w szpitalu:wściekła/y:Chyba:confused::zawstydzona/y:
Boje sie jak Zuza zniesie ten pobyt. Pierwszy raz poza domem tak długo:szok::sorry2:

witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!
Witam!:-)

No to się nacieszyłam, że dzieci zdrowe :wściekła/y: Jesteśmy zasmarkani całą czwórką :crazy: Dziewczy6ny jakims cudem spia, a Mjeszcze pognał do apteki po olbasa :sorry2: A ja nieiwem jakim cudem jestem jeszcze na nogach... zaraz padnę, tylko niech mi się nos odetka :baffled:

Dobranoc.
Zdrówka dla Was. Nie ma to jak szpital w domu:no:

moja starsz te zz butli pila i odpukac ma wszytskie zeby drowe,mleczaki tez
wlasnie dzis jej kiel na dole mleczny wypadl i patrzec jak pojdzie kolejny

ja jutro do babci sowjej na imieni ide
i tak sobie mysle
babcia ma 82lata, 5 dzieci, 15wnukow, 13prawnukow i 14 parwnuczatko na wileknoc ma sie rodzic
gdyby najstrasza prawnuczka sie postarala bo ma 18 lat to babcia byla praprababcia:-):-):-):rofl2:
Zdrówka dla Babci;-);-)

A rura cieknie w ścianie. Te rury sa przedepokowe więc przyszedł ich czas

Ostatnia edycja:
witam się jako pierwsza :tak::tak::tak::tak:
chociaż raz :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka zrobiła mi pobudkę o 5.00 :cool::cool::cool::cool:
nie da pospać zołza jedna,jedyny dzień gdzie mogę się wyspać to nie da rady:no::no::no::no::no:

ale cóż poleżeliśmy sobie w łóżeczku do 7.00,powyglupialiśmy się,były gilgotki śmiechy także milutko ale spać nadal mi się chce.

a szczęka jakby trochę mniej bolała,chyba antybiotyk zaczął działać oby tak dalej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my jemy własnie śniadanko :-):-):-):-)

a o 10.00 jedziemy do teściów,wracamy dopiero wieczorkiem :-)

więc miłej niedzieli babeczki :-):-):-):-)

Witam,

Niki znowu koncertowała w nocy :no: Ale tym razem M się nią zajął i się dziecko uciszyło :szok::sorry2: Szkoda, że nie bedzie to mógl co noc robic :-:)dry:

Moja miała tak też około2,5 roku jak skaza jej przeszła teraz wcina wszystko ale bebilon pepti dalej pije bo mówi że takie dobre jest a ja zupełnie nie wiem jak mam ja odzwyczaić.Ostatnio chorowała i niepiła go chyba z tydzień już myślałam że będzie okej a ona znowu mleczko woła.

My jestesmy na etapie odstawiania mleczka po chorobie, zobaczymy jak wyjdzie :-p Dzisiaj rano nie wołała, jeszcze :tak:

ale jak mi mógł sie skrzep wypłukać skoro u dentysty byłam na 19.30,w domu byłam przed 21.00,nic nie jadłam ,nie piłam i posżłam niedługo potem spać,rano też malutko zjadłam bo mnie bolało i to jadłam drugą stroną,dopiero następnego dnia piłam po wyrwaniu zeba ale letnie.

więc nie wiem dlaczego mnie tak boli.:no::no::no::no:

Ojjj, współczuje bardzo :-( Ale dobrze, że powoi lepiej :-)

...

ja jutro do babci sowjej na imieni ide
i tak sobie mysle
babcia ma 82lata, 5 dzieci, 15wnukow, 13prawnukow i 14 parwnuczatko na wileknoc ma sie rodzic
gdyby najstrasza prawnuczka sie postarala bo ma 18 lat to babcia byla praprababcia:-):-):-):rofl2:

To bedzie piekna uroczystość :tak: Miłego dnia :tak:

M pojechał po "leczniczą" zupke koreańską :-D

Niki umie robic kosi kosi :tak::tak::tak: Nic innego od rana nie robi :-D:-D:-D A Helenka się cieszy, że mała jej brawo bije :-D:cool2:

dowikla-tak moi chłopcy to wczesniaki urodzilam w 34 tygodni.ale i tak dobrze bo walka byla o nich od 6 miesiaca.:tak:
kurzce boje sie tego bardzo że jak zaczna mi chodzic to ja sobie nie poradze(jeden w jedna strone ucieknie a drugi w druga)szok!!!!!!:szok:
A nie jest tak zle;-):-)Chociaz moje tez na poczatku chodzily jedna w jedna a druga w druga strone:tak::-D:-D:-D
Moje tez urodzily sie w 34 tygodniu-dokladnie 34+1:tak::tak::tak:

Witam wszystkie mamuśki :-). Natalineczka mi o Was przypomniała,bo ostatnio nie mam siły na kompa i ledwo ogarniam regionalny i zamknięty. Po nocach nie dosypiam :no:bo pilnuję interesiku:-p:cool2:;-):tak:. Wczoraj byłam z Olkiem w Lublinie u chirurga - na szczęście obejdzie się bez operacji przepukliny;-).

Dzięki za życzenia :tak:ale to Olek dziś je obchodzi :-p:tak::-D:-D a ja razem z As mam.
Zdrówka dla wszystkich - tulę mocno;-):tak:.
To w takim razie wsyzstkiego najlepszego dla Olka:-)
Zmylilo mnie to gg,bo mam wpisane jako Ty i mi przyszla wiadodmosc ze to Twoje urodziny:tak::tak::tak:

No to się nacieszyłam, że dzieci zdrowe :wściekła/y: Jesteśmy zasmarkani całą czwórką :crazy: Dziewczy6ny jakims cudem spia, a Mjeszcze pognał do apteki po olbasa :sorry2: A ja nieiwem jakim cudem jestem jeszcze na nogach... zaraz padnę, tylko niech mi się nos odetka :baffled:

Dobranoc.
Zdrowka dla calej rodzinki:tak::tak::tak:
ale jak mi mógł sie skrzep wypłukać skoro u dentysty byłam na 19.30,w domu byłam przed 21.00,nic nie jadłam ,nie piłam i posżłam niedługo potem spać,rano też malutko zjadłam bo mnie bolało i to jadłam drugą stroną,dopiero następnego dnia piłam po wyrwaniu zeba ale letnie.

więc nie wiem dlaczego mnie tak boli.:no::no::no::no:

A moze ten skrzep nie zdazyl sie wogole zrobic,poprostu saczyla sie Tobie krew i juz:no::no::no:
Moja siora miala dokladnie tak samo i to w zeszlym tygodniu:no::no::no:

MAMITKA
Wspolczuje tego pobytu w szpitalu i ze akurat wtedy dostaniesz @:no::no::no:Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

No to witam sie niedzielnie:-)Pogoda do bani:no::no::no:Niby wczesniej swiecilo sloneczko a teraz dupa blada:no::no::no:
Mlodzi wstali juz po 8,wiec jestem niewyspana,ale i tak z wyrka wyszlam niedawno
Zaraz sobie pocwicze,umyje sie i zrobie sniadanko:tak::tak::tak:
No i jeszcze @ mnie dogania:no::no::no:

Witam w piekny niedzielny poranek :)

Laura jeszcze spi wiec korzystam z okazji:tak:
Wczoraj nie mialam nawet kiedy wlaczyc komputerka zeby cokolwiek napisac
Na 10 pojechalam do kolezanki na sniadanko.Po sniadanku pojechalsymy do Ikea.Wrocilam o 14:15 po czym udalam sie do rela na zakupki bo wieczorem mielismy gosci.Po zakupkach szybko zaczelam peklowac miesko i takim sposobem o 20 goscie zastali mnie w kuchni.
Byl Bodzia kolega i brat ze szwagrem.Fajnie posiedzielismy sobie do 00:30
Laura poszla spac po 23 wiec nie dziwne ze spi
Ide poczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo:-)

reklama
witam i ja sie niedzelnie

Nocka jakos poszła choc maksiu cały czas plakal bo mu sie cos sniło:no::no::no:

Rosolek nastawiłam i zjadłam sniadanko

Mąż poszedł do kosciółka sam bo ja jakos zle sie czuje:-:)-:)-(

STRASZNIE mi dzisiaj kregosłup daje popalic , mam wrazenie ze odcinek ledzwiowy chce wejsc mi w lewą strone biodra , cholerny ból :no::no::no:a przeciwbólowego nic nie wezne zawsze brałam ketonal a teraz bede sie męczyc:-:)-:)-(

A mamy jechac po obiezie do rzeszowa do szpitala odwiedzic szwagierke :confused::confused::confused:

A Maksiu jak zwykle przy ulubionej zabawie czyli resoraki i tiry na całej podłodze jezdzą:-):-):-)

Do góry