reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja normalnie marzę tylko o tym żeby spaćććććć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daje mi się we znaki ta nieprzespana noc:-( do tego Antek jak zasnął w dzień to obudził sie po 20 minutach z mega rykiem :szok:i potem dospał godzinkę w moich ramionach :dry:nie powiem żeby mi to było na rękę i co by to było wygodne :dry: obiad tylko podziubał troche ziemniaków mięsem wzgardził:dry: jak nie on :no: Julina z Antkiem dostają jakiegoś świra i mi chałpe roznosza a mnie przy tym też roznosi :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

reklama
oj wspolczuje:no:Widze ze nie tylko ja mam taki fatalny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I do tego mi z nosa leci:no::no::no::no:Mlode psopaly z pol godzinki i Klaudia zaczela wyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obudzila przy tym Wiktorie:no:Ale poszlam do Nich i polozylam Klaudie na moim lozku i kazalam Im jeszcze spac-a co z tego wyjdzie to sie okaze:baffled:mam nadzieje ze jeszcze troche pospia bo inaczej to nie wytrzymam z Nimi do wieczora:no::no::no:Dominik u siebie trzaska samochodami i co chwile cos ode mnie chce
Upatrzylam sobie plaszczyk na allegro ale sie zastanawiam czy go kupic

HIT!! Kurtka płaszcz płaszczyk prima S i inn (946183661) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

oJ MI TEZ SIE SPANIE AMRZY :sorry2: sorki za caps

Helenka też wzgardziła obiadem, a Niki zjadła połowę :baffled: a mój nos, nie jest już zimny i mokry od kataru, teraz jest rozpalony do czerwoności suchy :wściekła/y:

DOWIKLA płaszczyk cudny mnie sie podoba tylko ja bym wybrała inny niz czarny bo taki mam.Rozmiar S toz Ty chudzina jesteś:szok::-)

reklama
no wlasnie nie wiem czy wejde w S i musze sie pomierzyc;-):-)
Ja wlasnie chce czarny bo czarnego nie mam,ewentualnie szary ale nie ma takich,albo ja nie widze

Do góry