reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kobietki wszystkiego naj naj w dniu naszego swieta!!!!!!!!;-);-);-);-);-)

u mie sytuacja z moim M wygląda tak.....?
oczywiscie nie zapomnial o naszym świecie i z samego rana otrzymałam tulipanka i czekoladki:-)
ale tak naprawde to chyba sprawy nie rozwiązało:no:
ale to moze ja sie czepiam?:baffled:
ja juz sama nie wiem,jakas ostatnio taka jestem wredna:cool:mam chyba złe dni(jestem przed @)moze to dla tego?:-(
ale wkącu dzisiaj sie wyspałam:-)dzieciaki spały całą noc wiec nie musiałam wstawac:-).
aha zapomniałam sie pochwalic że od mojego 6 letniego synka dostałam kwiatuszka:happy2::zawstydzona/y:
pozdrawiam was wszystkie!!!;-)

natalineczka555-doskonale Cie rozumie,jak to jest jak mąż w delegacje jezdzi za granice,bo sama to doswiadczyłam.:tak:przez 3 lata pracował w Niemczech i przyjezdzał co 3-4 miesiace do polski na 2 tygodnie.
trzymaj sie!!!

agnes123-a ile ma twoja niunia?
moja logopedka(chodze z moim 6 letnim synkiem)powiedziala że dziecko do 5 roku życia ma prawo nie wymawiac literki r
wiec nie masz powodu do niepokoju;-)

joanna73-wracajcie do zdrowia jak najszybciej.
pozdrawiam!!!

reklama
Ale do nadrobienia mialam:szok:
i dałam rade

oj Lunka widze ze Ci chlop prezent z samego rana chce dac:-p:-p:-p:-p:-D
prezencik calkiem mily. Zdazylismy pójść po wszystkim pod prysznic i mala sie obudzila:wściekła/y:

Witam w nowy tydzień :tak: ja już życzenia dostaje od wczoraj ale to dlatego że mam też imieniny więc każdy pamięta o życzeniach :sorry2: Muszę policzyć ile to wyjdzie za nie wypłacenie w terminie kasy i pita mi ma dać jak nie to sąd, bo podatek odprowadził od wypłaty a całości nie zapłacił i nic nie dał. Więc zapewne się za niego nie rozliczył w urzędzie a że ja wredna jędza jestem więc nie ma szans facet.
kochana najlepsze zyczenia
I nie daj sie gnojkowi, przegrane ma z miejsca, ja swojemu nie podarowałam i wygrałam.

Ja tez już idę bo ma zadzwonic kolezanka za 15 minut jak nakarmi swojego szkraba a potem ma zadzwonic mój mąz no ipoczytam Norę Roberts "Zrodzone ze śmierci" - Nora Roberts - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 27.50 zł (cena rynkowa: 29.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... ,zaczęlam juz nawet fajna a tę połknęlam w jedena wieczor DMUCHAWCE - AGNIESZKA GŁOWACKA az sie mąz na mnie obrazil bo mial inne plany :-p mam jeszcze Księżycowa klatka - Linda Holeman - InBook.pl - Książki także na brak lektury nie narzekam :-D:-D:-D;-)
Joasiu, ale masz lektury wypasione, zazdrościć. Ja pochłonęłam właśnie " Bez śladu" i mam na dziś i najbliższe nocki P " Złap mnie nim upadnę"

Natali współczuję tych lęków ( strasznie drogi etakie leczenia, matko, majątek) a domowi zdrowia

MH
oby ten ząbek szybko się wykluł o dziecko się zamęczy a TY razem z nim!

Nowe domóweczki
- witam na forum!!!

hehehehe, dobre

złota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie je:tak: tak wiec do dzieła!!!
ręce opadają, ale i tak się uśmiałam ze zdrowego do tego podejścia

my w tym tygodniu podpisujemy umowe kredytową na mieszkano w piątek przyszła oficjalna zgoda na przyznanie kredytu :-D:-D:-D więc z emocji spać nie mogłam :happy2:
oby wszystko udalo się załatwić do 15 to wtedy za 1,5 miesąca oni się wyprowadzą a ie za 2,5jak wczesniej chcieli wszystko zalezy od tego czy 15 damy im kase na splate ich kredytu by mogli wziąc na dom który chcą kupić
Ja wiem ,ze ludzie się ciesza z wielkich rzeczy ale dla mnei to M to nowy rozdział w życiu i chodze podekscytowana jak dziecko :tak::tak::tak:
będę Was potem zamęczac fotkami z remontu i urządzania :cool:
Mlenko jestem przeszczesliwa z tej wiadomości, wspaniale, i fotek wstawiaj mnustwooooooo, nie zameczysz, dla nas sama radosc cieszyc sie z Tobą!!!!!!!!!!!!!!

Joasiu zdrówka dla małego!!!

No dla mnie też :baffled: no ale muszę bo nie wiem czy ten dekiel podał M do pita czy nie, bo jakoś od niego nie dostał. I mi się coś wydaję że go na czarno zatrudnił. Ale facetowi się należy kopa w d..e więc nie odpuszczę :tak:
Nie odpuszczaj, oj nie! Ale ma jeszcze chyba czas zeby Pita mu podać.
Skontaktuj sie z nim i zapytaj wprost.

Płaszczyk śliczny ale to zadna wielka okazja, sa tańsze w sklepach a i przymierzyć sobie możesz.

Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używać :dry::dry::dry::dry::dry::dry: no nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki :-p
:-D:-D:-D

Dziewczyny, małej obiecałam gry na mini mini i nie da mi juz nic tu wiecej zrobic póki nie zagra z raz.

Póki pamiętam, w tym miesiącu w koncu mam tomograf!

No i kochane w Dniu Naszego co prawda komunistycznego , ale zawsze Święta- samych szczęsliwych chwil w życiu rodzinnym i zawodowym, niech spełni nam się choc po jednym marzeniu!!!

Wpadnę jeszcze!!!!! Jak mała mi się od rękawa odczepi:-D

Nikogo??? A ja tak się spieszyłam....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dostałam kwiatki od M:cool2:
tylko jakos i tak mnie deprecha ogarnia ciągle.....

nic mi sie nie chce- doslownie NIC:baffled:

Witam ponownie :-):-)
Niestety wizyta u laryngologa niezbyt pomyślna, Maja ma zawalone gardło i nos, dostała eurespal i za tydzień do kontroli a jak już wyzdrowieje na dobre to mamy się zapisać na badanie słuchu bo po tym zapaleniu ucha co ostatnio miała nic nie wiadomo :sorry2::sorry2::sorry2:
na dworze niby słonko cały dzień świeciło ale nieprzyjemnie było, wiał silny mroźny wiatr który przeszywał na wylot. po lekarzu poszłyśmy jeszcze do przedszkola i odebrałam Mai zdjęcia z balu karnawałowego - bardzo fajne, jak znajdę trochę czasu to zeskanuję i wkleję :tak::tak:
Joanna dużo zdrówka dla was :tak::tak:
Beata pewnie jedź do tego pracodawcy i niech mężowi kasę oddaje ile by jej nie było, nie znoszę takich niesłownych ludzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH a co ty w tym kompie musiałaś śrubokrętem naprawiać? :confused::confused:
Mlena to super że wam kredyt przyznali i że mieszkanko mieć będziecie :tak::tak::tak:
Madziula no i ruszyło się coś w związku z twoją pracą?

Tak najlepiej się porzadnie zmierzyć bo z rozmiarami bywa różnie.Ja np.bluzki noszę w rozmiarze 40 spodnie 42 a płaszczyk mam w rozmiarze 38 i jest luźny.

Otóż to, rozmiary rozmiarom nie równe i lepiej samemu przymierzyć :tak::tak::tak:

oj wspolczuje:no:Widze ze nie tylko ja mam taki fatalny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I do tego mi z nosa leci:no::no::no::no:Mlode psopaly z pol godzinki i Klaudia zaczela wyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obudzila przy tym Wiktorie:no:Ale poszlam do Nich i polozylam Klaudie na moim lozku i kazalam Im jeszcze spac-a co z tego wyjdzie to sie okaze:baffled:mam nadzieje ze jeszcze troche pospia bo inaczej to nie wytrzymam z Nimi do wieczora:no::no::no:Dominik u siebie trzaska samochodami i co chwile cos ode mnie chce
Upatrzylam sobie plaszczyk na allegro ale sie zastanawiam czy go kupic

HIT!! Kurtka płaszcz płaszczyk prima S i inn (946183661) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
fajny płaszczyk, ;-);-);-);-)

tylko tyle :confused::confused::szok::szok::szok::szok:
cos ostatnio mi nie chce cytatow zaznaczac :no::no::no::no:

a ja dostalam kwiatuszka od mojego braciszka, a czarus zrobil kwiatuszki (moimi rekami, ale jedno malowal farbkami) dla mojej mamy, cioci i mojej siostry;-);-);-)
zaraz zrobie zdj to wstawie

dalam mu mandarynke bez skorki, nawt ta niewidoczna mu obralam, i wczesniej piers z kurczaka podsmazana ktora wyplul, i przed chwila mi sie tak dziwnie zakrztusil, juz nic nie dostanie, na noc :no::no::no::no:
marudzi mi caly dzien, mam juz go po dziurki w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Obraz_015[1]..jpgObraz_019[1]..jpg
ten zolty ja dostalam a te dwa sa dla mamy i siostry:tak::tak::tak::tak:

madeuska-ja tak jak ty ostatnio mam wredne dni:angry:
kurcze co sie ze mna dzieje?????:-(

natalineczka555-sliczne kwiatuszki;-)

cos tu dzisiaj pusto-jak nigdy!

U mnie byl brat i ja dostalam tulipanka i dziewczynki tez:tak::tak::tak:Mlodzi mi znowu syfia ale najwazniejsze ze sie juz tak nie dra;-)

NATALINECZKA
Sliczne kwiatki:tak::tak::tak:

A mi sie wydawalo ze ten plaszczyk jest tani:baffled:Chyba jednak pojezdze troche po miescie i rzeczywiscie kupie sobie w sklepie:tak::tak::tak:

Agnes, jak chcesz to ci zeskanuje parę ćwiczeń co dostałam od logopedy :-) Nie poprawiaj jej bo jeszcze za wczesnie, możesz tylko pogorszyć sprawę :no:

możesz mi przesłać te ćwiczenia :tak::tak::tak::tak::tak:

AGNES dziewczyny maja racje mała ma jeszcze czas na prawidłowe wypowiadanie literki r i to prawda że lepiej że mówi l niż j bo to już jakas nieprawidłowość jest.Moja skończyła 3 latka i teraz dopiero zaczęła mówić r.
Ja też pranie lubię wieszać na dworze tak ślicznie potem pachnie zwłaszcza pościel zdejmuję i zakładam tego samego dnia.

no dobra przekonałyście mnie,na razie odpuszczę i nie będę sie tym przejmować :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam :-( szpital w domu :szok: Wojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @ :szok: Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat :no: dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej :tak:
oj zdrówka dla Was kochana :tak::tak::tak::tak:

agnes123-a ile ma twoja niunia?
moja logopedka(chodze z moim 6 letnim synkiem)powiedziala że dziecko do 5 roku życia ma prawo nie wymawiac literki r
wiec nie masz powodu do niepokoju;-)

!

no ma prawie 2,5 roku :-):-):-)

Oliwka obejrzała bajkę,coś dzis krutka była.teraz układa puzzle.

nie wiem co się ze mną dzieje od paru dni non stop mi głowa peka :cool:

reklama
no i dzis zapeszylm, napisalam ze mam grzeczne dziecko no to mam za swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rosnie mi maly terrorysta, przed chwila siedzial mi na kolanach i byl spokoj zobaczyl mandarynki i juz wariactwo, postawilam go na podloge a ten w ryk i zaczyna sie na fotelu wyrzywac :no::no::no::no:
jeczy mi caly czas, dzis przegina na calej linii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry