luna665
Mama grudniowa 2007
najwazniejsze to miec sposób no dziecko, hehe.ja doznałam szoku!! Michał zobacyzł kanapki (ogóras, szynka serek) to się rozpłakał. Bo wiecie jakie on ma podejscie do tych spraw. A ja tylko położyłam na to drugą kromkę i zszamał calutką bez marudzeniajestem dumna
![]()
Witusia najchętniej z kanapek to jadłaby suchą bułę ziarnistą , hehe, ewentualnie z "maśłem".
Wierz mi nie maiłąm juz siły, buty niezbyt wygodne, torba w ręce, wolałam bez stresu dojśc powoli i usiaść...Fajnie że znalazłaś przedszkole bliżej domu, powiem ci z doświadczenia ze potem jest to naprawdę ważne, zwłaszcza jak deszcz pada i zimno się robi
A co do uciekających autobusów sprzed nosa to ja bym Majkę pod pachę brała i biegła na łeb na szyję
No piękną masz ścianę
Moja Maja tak farbę z drzwi łazienkowych u mojej mamy obskubała![]()
Majka widze też remontowiec, hehehe
Pięknie, moja nawet nie chec spróbowac, a mi takie pyszne wychodzą...Moja córa znowu na śniadanie zażyczyła sobie naleśnikiAnika zjadła prawie całego
![]()
Tu nie ma gdzie zrobić ogniska...luna mąż tak mi na noc ścisnął bandażem elastycznym, że palce mi drętwiały. Odwinęłam teraz bandaż i nie wygląda to ciekawie.Cała kostka napuchnięta jeszcze bardziej niż wczoraj.
Ale gdyby była kostka skręcona , to bym chyba chodzić nie mogła , cio?
A ja jakoś człapię się.
luna a w czym problem napalić ognisko i usmażyć kiełbachę?![]()
A z nogą to ty lec na izbę do szpitala i koniec. Ze złamaną też można chodzić

EDIT:
Moje dziecię się wyspało, więc zbieram sie na zakupy. Odmeldowuję się.
Ostatnia edycja: