kochane bardzo dziękuję w imieniu Julki chorowitki za życzenia urodzinowe 

Piotr rano wyszedł do pracy i wziął sobie wolne żeby z nami trochę posiedzieć tzn mnie odciążyć 
rano kupił Julince mini torcika i prezent komplet nowych pisaków 20 kolorów książki jedna z nauką pisania dla 6 latków drugą z nauką czytania sylabicznego i teraz chorowitka ma zajęcie
mnie zaskoczył bo umawiałam się z Julią że jej coś kupię po 10 po wypłacie a tu on zrobił niespodziankę ale umówiłam się z Julią że jakąś spódniczkę jeszcze kupimy po jak to Julka mówi po pieniężnej 

pogadałam z As przez telefon jak to Pietrucha określił "chwilunię"

po obiadku poczytam o gotowaniu wg pięciu przemian i chyba wprowadzimy to do dietki rodzinnej Piotrek zaczął od uwaga As wyprawy po sól kamienną z kłodawy 

poczytam i będe wiedziała co i jak robić 
pytałaś Madziula jak długa ma byc ta dietka no długa powinniśmy zmienić sposób odżywiania dlatego chcę spróbować z ta kuchnią PP tak żeby całą rodzinkę na to przerzucić bo nie będe wszystkim osobno gotować a wszystkim nam to wyjdzie na zdrowie i ograniczenie mięsa i nabiału 
Antek zabrał Piotrka na spacer 

i to dokładnie tak bo tatus się nie mógł zebrać t mu dziecko buty przyniosło i kurtke i powiedziało "tatum da da opa .."

no i poszli na 3 godziny mam ich z głowy 

zaraz nastawiam rosołek warzywny bo wszyscy chcą coś gotowanego i najlepiej zupa

Malinka ta chwilunia trwała 29 .43 sek.

beatko oby małemu nic nie było.
Zdrówka dla Was również.
Natalineczka napisz jak tam po ginku.
Ja dziś jeszcze nic nie gotuję ,bo mam ze świąt sporo jedzenia łacznie z obiadem.
A od jutra też Daruś zgodził się ,na zdrowe odżywianie ,więc włączam PP do diety .
Prosił tylko,żeby mięso jakies mu zostawić.

Pewnie,że zostanie ,ale w mniejszych ilościach i inaczej przyrządzone tak,żeby nie uczulało i było neutralne dla organizmu.
W zeszłym roku gotowałam przez PP ,ale mi się znudziło samej sobie gotowac oddzielnie ,a teraz mój m dojrzał do takiej decyzji to trzeba to wykorzystać .

:-):-):-)
Moje kochane zapomniałam się Wam pochwalić jakiego zajączka od męza dostałam.
Jak przewieźli do domu to myślałam,że mi oczy z orbit wyjdą

:-):-):-)
To telewizor
Taki malutki

Aha i zapomniałam Wam napisać,że pozbyłam się mojego starszego dziecka na 7 dni z domu.
Wyjechała na obóz informatyczny.;-)
Nudno będzie bez niej.

Z kim ja się pokłócę o kolejną zabraną bluzkę,sukienkę ;-):-):-)