reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Dopiero wrocilismy do domku i wlasnie jemy zarelko z Mc Donalds:tak::tak::tak:Pojechalam z mlodymi na plac tam gdzie kiedys mieszkalam i do kolezanek:tak::tak::tak:Dzieciaki sie jak zwykle wyszalaly a dziewczynki spaly mi chwilke w drodze powrotnej:tak::tak::tak:
Pogoda fajna,wiec trzeba bylo wykorzystac bo od jutra ma sie niby ochlodzic:no::no::no:

JUSTA
Dawaj adres:-)

reklama
o Wy!! To ja też:-D Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-):-D
A my ze spacerku, kurcze zmachałam się, słoneczko mnie przygrzało i po drodze zjadłam dwa lody:zawstydzona/y: a miałam kończyć ze słodkim:wściekła/y: M już wrócił no i ja siadam na BB:sorry:

Papierosy temat rzeka......
ja przy swoich dzieciach nigdy nie paliłam o tak żeby w domku zapalić a dzieci obok :no::no::no:nawet jak nam się czasami zdażało w domu zapalić to jak dzieciaki spały to w łazience w oknie ale i tk smród był i kiedyś julka powiedział nam że smród jest taki w łazience że ona rano się brzydzi myć tam zęby i się skończyło chodziliśmy na dwór :tak:a jak mieszkałam z mamą to...mama tata kto przyszedł to palił owszem nie u mnie w pokoju ale przy dzieciakach jak były u mamy w kuchni tak :-(no i nic nie mogłam powiedzieć bo nie byłam u siebie moja mama miała swój ulubiony tekst "to mój dom ja tu jestem pania a jak się nie podoba to brac torbę i wyp********" no to wziełam i wkońcu poszłam :-p:-p:-p:-p:-p:-p moi rodzice pod tym względem sa nie reformowalni :no: ale jak przyjeżdżają do mnie to wiedzą pali się na dworze albo wcale i tyle :tak:
Ja mam mieszkanko sprzątnięte zupka z wczoraj jest Antonio śpi Julia z Adamem u siebie graja w bierki więc trochę luzu :tak:ale sobie wymyśliłam że zaraz zrobie porządek w łazience z kosmetykami (bo się ostatnio posmarowałam przeterminowanym kremem i myślałam że mi skóra z twarzy zejdzie :angry:" Julki gumkami spinkami i tak ogólnie trzeba by nawet pralkę odsunąć i za nią wytrzeć bo tam tez z lekka kurzu się pałęta ale trzeba poczekać aż skończy prać bo z wodą to za ciężka jest :-D:-D:-D
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spóznione ,ale sxzczere i ode mnie:tak:

Patrysia ,ja miałam na sucho ,wcale bardzo nie boli,tym bardziej ,ze mi lekarz kazał pół godziny przed włozeniem wkładki połknąc 2 tabletki przeciwbólowe,niejedna miesiaczka boli bardziej.
Fajnie ze 300 ,mój teraz chce 450 i tez na 5 lat.Nie uprzedzaj sie z góry,ze będzie bolało ,bądz dobrej myśli:tak:

As ,ale miałaś dzień,ale Was Kubulec wymęczył,
ciecierzyca wstyd przyznać ,ale dobrze nie wiem nawet co to jest:-p

Dlaczego ja mam do każdego megamarketu 100 klocków,no nie da sie zaoszczędzić ,a z pusta kasa nie da sie byc przy okazji:cool::eek:

Malinka ja teżma dziś Klaukę w domu ,ale teraz oglada tv,obejrzałam z nia nowy odcinek h2o,a teraz czekamy na brendę i pana wheskersa:tak:
Madziula ciecierzyca to inaczej:biały groszek lub cieciorka.
To jedno z najbardziej bogatych warzyw w naturalne oksydanty,które są potrzebne do oczyszczania organizmu z toksyn(wolnych rodników)
To tak pobieżnie,ale mam nadzieję,że wiesz o co chodzi.;-)

julka jak zwykle bezbłędna:-D:-D:-D:-D:-D
a jest taki kawal przychodzi facet do dentysty i mowi oral-b a dentysta z wielkim usmiechem anal cacy :-D:-D:-D:-D

a co do papierosow to u nas w dom tez sie nie pali:no::no:
m jak jest to pali w kuchni i zamyka drzwi i otwiera okna a czarek i tak do kuchni nie wchodzi a jak juz jest ladnie to pali sie juz na balkonie:tak::tak::tak:
ostatnio mnie zaskoczyl bo ja w kuchni pieklam na swieta a m ze szwagrem sie "zegnali" bo ten do szwajcarii wyjezdzal i chcieli sobie zapalic a m mowi to chodz do lazienki bo tu natala piecze to nie bede jej chuchal:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak nigdy, dumna z niego bylam i pozwolilam mu sie z tym bratem "pozegnac"
Kawałek the best :-D:-D:-D:-D:-D

Witam się czwartkowo.

Od rana próbowałam coś napisać,ale bez przerwy musiałam gdzieś wyjść lub coś nagle zrobić.:wściekła/y::wściekła/y:I tym oto sposobem od rana :
Byłam z psem na spacerze a przy okazji zakupy
byłam w pracy w przedszkolu z konikami
ugotowałam 3 obiady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dla nas gulasz a młody zażyczył sobie kotleta z piersi z młodymi ziemniakami z koperkiem
dla taty zupka kalafiorowa wg PP
potem z młodym na zajęciach EEG biofeedbeck
Po drodze zahaczyliśmy o sklep z ciuchami,ale nic ciekawego nie było.:no:
Wreszcie dotarłam do domu i zasiadłam przed kompem by napisać wypracowanie.:eek:
Mam do opracowania 9 wierszy :eek::eek::eek::eek:
Mam już dość dzisiejszego dnia ,a to dopiero połowa z zamierzonych rzeczy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam Was i mam nadzieję,że w nocy może mi się uda poczytać nieco,jeśli w miarę wcześnie uda mi się skończyć rozpisanie harmonogramu na przyszły tydzień.:sorry::sorry:

My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu :confused2::confused2::confused2:

Dowikluś :unsure::unsure::unsure:, oks sprzątam chatę i po kawę oraz dobre ciacho lecę.:tak::-p:-D;-)
To wszystko dla mnie hehe;-):-D:-D:-D:-D
o Wy!! To ja też:-D Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-):-D
A my ze spacerku, kurcze zmachałam się, słoneczko mnie przygrzało i po drodze zjadłam dwa lody:zawstydzona/y: a miałam kończyć ze słodkim:wściekła/y: M już wrócił no i ja siadam na BB:sorry:
Kochana,jedz co chcesz i ile chcesz poki Tobie wolno;-):-)
My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu :confused2::confused2::confused2:
Oby wszystko bylo ok:tak::tak::tak:
No i super ze nie ma juz stanu zapalnego:tak::tak::tak:

Ogarnelam sobie troszke chalupe:tak::tak::tak:Teraz dziewczynki rysuja u siebie a Dominik czeka na bajke na 1
Chcialam sobie poprasowac ale deske mam u tesciowej wiec nie prasuje:-pI nawet dobrze bo mam czas na BB:tak::tak::tak:

Justyś czekaj myję głowę i tez lecę tylko sernik proszę :-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś ty powsigiro :-D:-D:-D:-D:-D
As ty turbodymomenie :-D:-D:-D:-D:-Dmój Pietrucha kiedyś zupę z cieciorki gotował i była pycha :tak:
Kernuś ty wcinaj lody p óki możesz i inne słodkościo-łakocie :-):-):-):-):-)
Nawet mi nie mówcie że pogoda ma się spsuć bo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja chce słonka i tej big energii:tak::tak::tak:
dzieciaki po kolacji (za wyjątkiem Antochy bo nadal duma przed lodówką co chce:sorry:) zaraz mycie dzieci spanie a starzy bara bara a co :-p:-D:-D:-D:-D

Kobiety ja nie w temacie ale do siostry drynne to mi skroci Wasze pogaduchy
Wczesniej musialam uciec bo Lali zjadla zupke i zacezla plakac.Podeszlam i pytam sie co sie stalo a ona mi na to ze chce spac:szok::szok::szok:
Poszlam zaprowadzic ja do pokoju i polozylam sie obok.Patrze a moja coreczka spi:szok::szok:
Zadzwonil maz ze zaraz bedzie i jak chce to on zostanie z Lali a ja moge jechac na zakupki i zatankowac auto.Tak wiec sie ubralam i w droge.laura sie obudzila i zadzwonila do mamusi z pytaniem gdzie jestem:-D:-D
Szybko wrocilam, teraz jestesmy juz po kolacyjce Moj pojechal ogladac robotke wiec korzystam
Zaraz spadam do pralni bo pranko czeka:-)

Co do Dyski to ja bylam w spodniach:-D:-D:-D:-D

no nic lece i zagladane pozniej

MALINUS
No moze u Ciebie bedzie ladnie ;-):-)no i u mnie oczywiscie tez:tak::tak::tak:

ANKA
A to sie Twojej coreczce odmienilo hehe:tak::tak::tak:Moje przez swieta nie spaly w dzien a dzisiaj i wczoraj to po jakies 20 minut moze:rofl2:

reklama
Justyś czekaj myję głowę i tez lecę tylko sernik proszę :-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś ty powsigiro :-D:-D:-D:-D:-D
As ty turbodymomenie :-D:-D:-D:-D:-Dmój Pietrucha kiedyś zupę z cieciorki gotował i była pycha :tak:
Kernuś ty wcinaj lody p óki możesz i inne słodkościo-łakocie :-):-):-):-):-)
Nawet mi nie mówcie że pogoda ma się spsuć bo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja chce słonka i tej big energii:tak::tak::tak:
dzieciaki po kolacji (za wyjątkiem Antochy bo nadal duma przed lodówką co chce:sorry:) zaraz mycie dzieci spanie a starzy bara bara a co :-p:-D:-D:-D:-D
Ja ?
turbodumomen?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja do niego nie podobna :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to zapomniałam napisać,że na śniadanko zaserwowałam sobie kaszę jaglaną wyprażoną na patelni a następnie ugotowana na sypko z susznymi owocami morelami,rodzynkami,śliwkami
PYSZOTA :tak::-):-):-):-)

Kobiety ja nie w temacie ale do siostry drynne to mi skroci Wasze pogaduchy
Wczesniej musialam uciec bo Lali zjadla zupke i zacezla plakac.Podeszlam i pytam sie co sie stalo a ona mi na to ze chce spac:szok::szok::szok:
Poszlam zaprowadzic ja do pokoju i polozylam sie obok.Patrze a moja coreczka spi:szok::szok:
Zadzwonil maz ze zaraz bedzie i jak chce to on zostanie z Lali a ja moge jechac na zakupki i zatankowac auto.Tak wiec sie ubralam i w droge.laura sie obudzila i zadzwonila do mamusi z pytaniem gdzie jestem:-D:-D
Szybko wrocilam, teraz jestesmy juz po kolacyjce Moj pojechal ogladac robotke wiec korzystam
Zaraz spadam do pralni bo pranko czeka:-)

Co do Dyski to ja bylam w spodniach:-D:-D:-D:-D

no nic lece i zagladane pozniej

Czasami i Lali sen zmorzy.
Dobrze,że powiedziała.
A ta w ogóle to witaj z powrotem

Do góry