reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehehehe, no i jestem spowrotem, a mało mnie nie być, ale tak mnei sen moży, ze chyba jednak odpadnę. N ale poczytałam sobie, to odpiszę, a co, hihi.

Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
sliczny, no ale rzeczywiscie juz za mały

-az taki straszny był??
drogi nie ogladalam bo czekam na lektora, ostatnio u mnie zero koncentracji i napisy w gre nie wchodza:no::-D:-D

-bidulka, ja niestety mam to samo, tez z katarem sie uporac nie moge:no::no:
ale na szczescie w spaniu mu nie przeszkadza:tak::tak:
juz wczoraj mial taki fajny suchy a teraz znow leje sie jak nie wiem, niepotrzebnie mu chyba nasivinem na noc zakroplilam:no::no:
-ty leniu, czytac sie nie chce, a nie tu zwalasz, ze się skupić nie możesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
-no to obie mamy przesmarkane!:baffled:

A dziewczynki tak chca te rowerki ze stale o nich mowia ze dostana je na urodzinki:tak::tak::tak:
I co wlaczam laptopa to musze wchodzic na allegro i Im jakies takia pokazywac hehe
spryciulki, widza jak dziury wiercic, hehe

te biala w kwiaty :)
Super, pięna ta sukienka!
A butki mam identiko tylko czarne, bardzo wygodne, Póki noga sie nie spoci ( ciężkie lato, dłuuuuugi spacer) a jest bosa, bo pęcherze mis ie robią, obcierają...

A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie :sorry2::sorry2:
ciekaaaaawwwwweeeee hmmmmmmmm. o fotce nie zapomnij.

-Wczoraj biegałam 30 min.pękam z dumy.
-Anabuba ja sie wcale ciebie nie boje:-p:-p
-no prosze, kobieto, ale dajesz!
-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec:-D:-D:-D ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać:-D:-D:-D)

Cześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna:sorry2: Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził:szok::szok: już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać:sorry2::sorry2: Chodziło mu o M jak miłość:-D:-D:-D
-to witaj wsród mam smarkaczy:baffled:
-hehehe, no mój na cszczescie ten film ze mna oglada, albo raczej ja z nim, hehe. Ale sie twojego zarty trzymają!

i mam takiego praktycznego pomysla :tak::tak::tak:
moze wpiszmy sobie w profil kazda swoj nik z bb
łatwiej bedzie rozpoznac i znalezc:tak::tak::tak:
bo po pseudo tez mozna:tak::tak::tak:
popieram. Jak ktoś wpisze Luna - inowrocław, to chyba tylko ja , hehehehe

No, to teraz idę głowę pryzłozyć do poduszki, bo normalnie na boki się kiwa. Trzeciej paskudnej nocki nie przezyje. Ale nie ma bata. Dziś z P zamieniam się miejscami i ja spie od sciany, on jakby co wstaje do małej:tak::tak::tak:

reklama
MH to super że przyjęli małą do przedszkola, no i skończy się spanie do godz.10 :-D:-D:-D Ciekawe jakie będą pierwsze dni :baffled::baffled:
W realu są rowerki 16" po 250zł tylko znów dziewczyny z wątku styczniowego mi radzą że skoro Maja tak szybko rośnie to za rok i ten może już być mały i żebym kupiła już taki 18" no i teraz sama już zgłupiałam :szok::szok::szok:

Spać do 10 to i tak nie spałam, ale w piżamie łaziłam :-p

Anaconda, mają trochę racji :tak: a może rozejrzysz się za używanym na rok :tak:

Dzisiaj są oficjalne wyniki w wawie po rekrutacji do przedszkoli, i dowiedziałam się że od września jest miejsce dla Heleny w normalnym państwowym, tym najbliżej :tak::-) chyba polecę totka dzisiaj puszcze :-D

witam sie ponownie!!!
my już po sacerku(jak narazie)dzieciaki zjedli i teraz spia,a ja wcinam placki ziemniaczane z pieczarkami a na deser beda lody.;-)a od jutra ostro biore sie za siebie,cwiczenia,dieta i nawet plastry zakupiłam na odchudzanie(ciekawa jestem czy sa skuteczne:sorry2:)musze cos zrobic z tym moim brzuchem,:wściekła/y::no:bo lato sie zbliża i trzeba jakos wygladac.

anka-bedziewsz wygladała slicznie(zrób fotke)a buty idealnie pasują.:tak:
zaraz ci na pw napisze jak mnie masz szukac na nk.

dowikla,natalineczka,patrysia-zaraz wysle wam namiary jak mnie szukac na nk.:tak:
już wysłałam wam na pw.

kerna-współczuje nocki:no:,oby ten katar jak najszybciej przeszeszedł

patrysia-kochana ja nie moge do Ciebie wysłac wiadomosci na pw,wiec moje namiary napisałam ci na e-maila.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! :-)
Moje dzieci śpią :szok::szok::szok::szok: To chyba po tym długim spacerku przed południem :-D Poza tym Piotrusia od rana tatuś wymęczył :-D:-D:-D
Wyprawiłam męża do pracy, zrobiłam obiad, ogarnęłam trochę mieszkanie, a teraz chwila dla siebie :-):-):-)
fajnie ze choc na chwile mialas czas dla siebie
MH to super że przyjęli małą do przedszkola, no i skończy się spanie do godz.10 :-D:-D:-D Ciekawe jakie będą pierwsze dni :baffled::baffled:
W realu są rowerki 16" po 250zł tylko znów dziewczyny z wątku styczniowego mi radzą że skoro Maja tak szybko rośnie to za rok i ten może już być mały i żebym kupiła już taki 18" no i teraz sama już zgłupiałam :szok::szok::szok:
moze i maja racje - sama zadecydujesz :)
Spać do 10 to i tak nie spałam, ale w piżamie łaziłam :-p

Anaconda, mają trochę racji :tak: a może rozejrzysz się za używanym na rok :tak:

Dzisiaj są oficjalne wyniki w wawie po rekrutacji do przedszkoli, i dowiedziałam się że od września jest miejsce dla Heleny w normalnym państwowym, tym najbliżej :tak::-) chyba polecę totka dzisiaj puszcze :-D
pusc pusc moze cos wygrasz to sie podzielisz ;p

a ja zrobilam obiad - ale jakos nikt chetny nie jest
m spi a mlody nie jest glodny bo zajety zabawa
zrobilam sobie wiec kawke
i ogladam sie za paletami cieni ....

Natalineczka makaron do białego sera - super szybki obiad :tak::tak:
nie mam bialego sera:no::no::no:
a uwielbiam:tak:
śliczne buciki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i witajcie
my od rana biegalsmy po urzedach...
ja wyrobic nowy dowod bo od stycznia tego roku mam juz nie wazny,....
za miesiac po odbior...
i akurat to jest jeden dowod ktory najbardziej mis ie podoba (jezeli chodzi o zdjecie) bo to bedzie moj 3 dowod :-)
potem po dyskietke dla m a Niki musi jeszcze poczekac bo m musi wziac z zakladu pracy zaswiadczenie o ubezpieczaniu,
do skarbowki gdzie sie naczekalam w cholere a i tak niczego nie zalatwilam bo sie z babka nie dogadalysmy ja o innym ona o innym i tak tez kazala wypisac na katrki z aktualizacja danych...
i jeszcze wtopilam bo mialam pisac adres od tesciowej bo m podal jak sie rozliczalismy a ja tam wpisalam nowy adres bo ta babka mnie zamotala i nie wiedzialam o co jej juz chodzi
tak wiec zwrot pewnie dostaniemy za jakies 2 miesiace :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i skad tu na rate 640 zl :baffled::baffled::baffled::baffled:
jeszcze dodatkowe problemy i na nowo pisanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhhhh

anka super !!!
szkoda z tym us
ale dacie jakos rade:tak::tak::tak:
Anka, pochwal się jak zupa wyszła :tak::-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:
e no to super, gratulacje:tak::tak::tak::tak:
-ty leniu, czytac sie nie chce, a nie tu zwalasz, ze się skupić nie możesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
-no to obie mamy przesmarkane!:baffled:

-no prosze, kobieto, ale dajesz!
-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec:-D:-D:-D ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać:-D:-D:-D)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
warczec:tak::tak:

ales mnie przejrzala:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D

a ja sorki ale spalam, zasnelam przed kompikiem, mlody przed 16 mnie obudzil bo juz krzyczal mama :zawstydzona/y::-D:-D
zaraz spadamy na dwor na spacerek bo ladnie dzis

witam sie ponownie!!!
my już po sacerku(jak narazie)dzieciaki zjedli i teraz spia,a ja wcinam placki ziemniaczane z pieczarkami a na deser beda lody.;-)a od jutra ostro biore sie za siebie,cwiczenia,dieta i nawet plastry zakupiłam na odchudzanie(ciekawa jestem czy sa skuteczne:sorry2:)musze cos zrobic z tym moim brzuchem,:wściekła/y::no:bo lato sie zbliża i trzeba jakos wygladac.

anka-bedziewsz wygladała slicznie(zrób fotke)a buty idealnie pasują.:tak:
zaraz ci na pw napisze jak mnie masz szukac na nk.

dowikla,natalineczka,patrysia-zaraz wysle wam namiary jak mnie szukac na nk.:tak:
już wysłałam wam na pw.

kerna-współczuje nocki:no:,oby ten katar jak najszybciej przeszeszedł

patrysia-kochana ja nie moge do Ciebie wysłac wiadomosci na pw,wiec moje namiary napisałam ci na e-maila.
juz wyslalam Tobie zaproszenie....

dziewczyny a co sadzicie o tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: taki zwykly:sorry2::sorry2::sorry2:
P4090751g.jpg

kurcze chce isc na solarke ale m spi...
chyba go obudze... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry