B
Beata1988
Gość
Witam w piątek
w końcu weekend i M w domu a ja wolne
za oknem słoneczko daje popalić ale jakiś wiatr jest, dobrze że nie zimny
już targ zaliczony z rana, tylko talerze głębokie sobie kupiłam a potem mama mi dokupiła duże na drugie danie
Kuba zasypia, a ja się wzięłam w końcu za pranie bo od dwóch dni tak leżało w pralce
i jeszcze obiadek trzeba podszykować, potem zakupy i chyba z koleżankami z klasy się spotkam na piwku
a co mi też coś się od życia należy ;-) jutro do teściowej chyba pojadę
chociaż mi się nie chce ale dała nam wczoraj na mikrofalę więc wypada tym bardziej że wolne dłuższe
a w niedzielę na caaały dzień do siostry na grilla
ale się mi dziecko wyszaleje
to ja uciekam do kuchni im szybciej zrobię tym szybciej odpocznę
słoneczka życzę :-)
w końcu weekend i M w domu a ja wolne
za oknem słoneczko daje popalić ale jakiś wiatr jest, dobrze że nie zimny
już targ zaliczony z rana, tylko talerze głębokie sobie kupiłam a potem mama mi dokupiła duże na drugie danie
Kuba zasypia, a ja się wzięłam w końcu za pranie bo od dwóch dni tak leżało w pralce
i jeszcze obiadek trzeba podszykować, potem zakupy i chyba z koleżankami z klasy się spotkam na piwku
a co mi też coś się od życia należy ;-) jutro do teściowej chyba pojadę
chociaż mi się nie chce ale dała nam wczoraj na mikrofalę więc wypada tym bardziej że wolne dłuższe
a w niedzielę na caaały dzień do siostry na grilla
ale się mi dziecko wyszaleje
to ja uciekam do kuchni im szybciej zrobię tym szybciej odpocznę
słoneczka życzę :-)

.pierwszy raz mnie tak uczulilo i krostki mi wyskoczyly dwa lata temu jak byłam na wczasach we wloszech-i teraz znowu mi sie to wruciło.nosz kurcze!!!!!!

do 14:30 bylysmy poza domem.Umowilam sie z kolezankami na miasto i tak od 11 do 14:30 szalenstwo