reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kokusia ja zawsze udytuje wizualne aukcje.. i tam jest taka ikona do wstawienia zdjęcia- i tylko adr4es podajesz... ostatni link z tej strony:TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
jak Ci się zdjęcie załaduje juz z kompa:-)

super zakupy:-)

No bo tam trzeba co najmniej przez rok kupować minimum po jednej książce z katalogu a jest ich pięć w ciągu roku. Ja już kiedyś byłam ale po roku zrezygnowałam a teraz znowu się zastanawiam. Większość książek kupuję właśnie na allegro. Prawie całą kolekcję "literatury w szpilkach" "literatura na obcasach" i "literatury w spódnicy" tak zebrałam ale Kalicińska jest dość droga na allegro. Kiedyś patrzyłam to zestaw 3 książek kosztował 75 zeta

Tylko mężowy trochę kręci nosem na ten mój pomysł ale to akurat sprawia że jeszcze bardziej mam ochotę to zrobić. Na złość jemu
:-D:-D

ja tez bym chciala sobie ksiązki kupować.. ale.. na ksiązki mni enie stać...:-( poza tym ni emam mebli żeby je gdzies sobie poukladac.. marzy mi sie biblioteczka taka duuuuuużo ale to nie w tym mieszkaniu bo nie ma gdzie... omoda by misie przydala,.. ni emówiąc o większej szafie, ale nie mialabym gdzie jej wstawić:eek:
mam pełno swoich ksiązek jeszce sprzed związku- wszystkie w piwnicy w kartonach..:-(

a nam troche fundamenty przeciekly i zalało piwnice.. mam nadzieję że M nie dal ksiązek na ziemie....:angry:

reklama
kokusia ja zawsze udytuje wizualne aukcje.. i tam jest taka ikona do wstawienia zdjęcia- i tylko adr4es podajesz... ostatni link z tej strony:TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

ja tez bym chciala sobie ksiązki kupować.. ale.. na ksiązki mni enie stać...:-( poza tym ni emam mebli żeby je gdzies sobie poukladac.. marzy mi sie biblioteczka taka duuuuuużo ale to nie w tym mieszkaniu bo nie ma gdzie... omoda by misie przydala,.. ni emówiąc o większej szafie, ale nie mialabym gdzie jej wstawić:eek:
mam pełno swoich ksiązek jeszce sprzed związku- wszystkie w piwnicy w kartonach..:-(

a nam troche fundamenty przeciekly i zalało piwnice.. mam nadzieję że M nie dal ksiązek na ziemie....:angry:
ja pierwszy raz sobie ksiazki kupilam:tak::tak:
raz dostalam od meza na imieniny a raz czy dwa na swieta od rodzicow a reszta to jakies nagrody ze szkoly itp, jeszcze kilka dostalam w prezentach ale to juz nie bede opisywac od kogo i na jaka okzje:sorry2::-D
reszta to takie stare ksiazki, niektore bez okladek nawet:tak:
pamietam ze jak moja sis chodzila do szkoly to im biblioteke likwidowali i chcili te ksiazki na makulature to przywiezlismy do domu caly bagaznik ksiazek, wiekszosc to jakies przklady lketur streszczenia i wiersze, :tak:
niestety nie mam ich gdzie ukladac czesc jest w szafkach nocnych u mlodego czesc w szafie na przedpokoju czasc w komodzie i takze mazy mi sie biblioteczka sam regal na ktorym bede mogla ukladac tylko ksiazki:tak:
a najbardziej to gdybym mogla miec swoj gabinecik w ktorym stal by fotel miekki i wielki i wszedzie dookola regaly z polkami:tak:
i nic wiecej :tak::tak:
alem sie rozmazyla :cool2:
i rozpisala:szok::-D

hej hej
witam wszystkie
u nas juz lepiej, malej zastrzyki pomagaja - jeszcze tylko 3
meczace to jest zabieranie ich obydwu z samego rana... tym bardziej ze Sewi mi ucieka... ;/
dzisiaj uciekl mi na targu w pierwszej chwili mowie a piernicze Cie, ale on wogole nie patrzal gdzie leci no i z wozkiem musialam za nim biegnac, masakra...
ale akurat tyle dobrze ze to takie bezpieczne miejsce bo ani ludzi zbytnio nie bylo, auta tam nie przejezdzaja...
ale na nerwach mi zagral...
teraz robie obiad, ale zbyt nie posiedze bo mala upomina mi sie o cyca :)

O Pati dawno cie nie bylo , ale miałaś bieg po targu za malym urwisem :-D:-D:-D

Ja mykam na miasto bo obiadu brak cos trzeba szybko wymysleć , a i jestem dzisiaj bogatsza bo dostałam własnie zwrot podatku a mój mąż pita złozył w ostatnim dniu :tak::tak::tak::tak:

A właśnie co jest z Dorotka i Oliwka z Zor?????????? Dawno sie nie odzywała:eek::eek::eek:

Ja wyszlam z mlodymi do sklepu i mam juz dosyc:no::no::no:Tak owyte to dawno nie byly:no::no::no:Teraz juz oczywiscie spia a ja siedze bo nic mi sie nie chce:no:
Wstawilam Im tylko marchewke a pozniej obiore i ugotuje ziemniaki:tak:No i jeszcze dla mnie i dla Dominika musze kotleciory usmazyc:tak:

Ja mykam na miasto bo obiadu brak cos trzeba szybko wymysleć , a i jestem dzisiaj bogatsza bo dostałam własnie zwrot podatku a mój mąż pita złozył w ostatnim dniu :tak::tak::tak::tak:

A właśnie co jest z Dorotka i Oliwka z Zor?????????? Dawno sie nie odzywała:eek::eek::eek:
no własnie dziopki ktora ma kontakt z Dorotką?
co tam u niej?
pewnie G jej laptusia zabral i nie ma z czego pisac bidulka
meduska ty chyba mialas z nia kontaka:eek:

a ja siedze i sie obijam
m wczoraj zrobil obiad wiec ja mam labe a im wiecej sie obijam tym mniej mi sie chce:cool:
a ogarnac troche musze:sorry2:

No to chyba ze tak , widze ze strasznie lubisz czytac ksiazki , bo ja wrecz przeciwnie nie nawidze i zadnej w swoim zyciu nie przeczytałam :-D:-D:-D a nie w szkole przeczytałam lekture Katarynke:-D:-D:-D:-Dbo była cienka:-D:-D:-D

A uważasz ze to dobry pomysł tylko dlatego zeby meżowi na złość zrobić :confused::confused::confused:

Ja mam takie naloty na czytanie książek. Jak mnie najdzie to potrafię nocami nie spać i czytać a potem robię sobie przerwę i nie czytam nic albo niewiele.A lektur w szkole też nie czytałam. Anię z Zielonego Wzgórza to pierwszy raz przeczytałam jak miałam dwadzieścia lat:-D
Nie nie pomysł mi się spodobał jeszcze zanim mu to pokazałam i zobaczyłam że mu to nie bardzo w smak. Aż taka wredota nie jestem;-)

Witam. Wybaczcie że nie zaglądam ale nie mam nastroju na czytanie i pisanie :-( jakaś przybita jestem ostatnio że szok :no: Kuba daje w kość i to nie źle, chyba odzwyczaja się od spania w dzień bo coraz ciężej mu zasnąć i śpi z godzinę :no: M siedzi jak na razie we Wrocławiu :tak: mieli ich wysłać do głogowa ale jak na razie siedzą tam :tak: no to tyle co u mnie idę obiadek robić i pranie :tak: miłego dnia życzę i słoneczka w końcu :tak:

Oj Beatko a może to bunt dwulatka:confused:

nie wlasnie doszlam do wniosku ze zaczne zapuszczac mi od kad pamietam to wlosy wylaza i jakos zawsze jest ich duzo
jak umyje leb i wysusze jeszcze przed prostowaniem to wkleje zdj to zobaczycie jaka ja mam szope:-D:-D

mojej mamie drętwiały ręce jak miala ściegna nadwyręzone:tak::tak:
do tej pory jeszcze jej dretwieja:tak:

ja to bym na allegro kupila bo tam jak mowisz musisz kupic ksiazki co katalog to jakas
a jak ci kiedys z kaska krucho bedzie (nie zycze ci tego tfu tfu) a tak jestes zobligowana do zakupienia jakiejs:tak:
a nie ma uzywanych na allegro:confused:
ja teraz kupilam sobie trylogie uzywana za 104 zl w twardej oprawie troche duzo ale zawsze taniej niz nowe a stan idealny naprawde nawet nie ma zadnych sladow uzytkowania ani jednej plamki ani jednego oslego roga nic, no igielka normalnie:tak::tak:

Nie no ja nie podejrzewam żebyśmy mieli tak krucho z kasą żeby mi na jedną książkę nie starczyło. Zawsze można zamówić jakąś z przepisami za góra 3 zeta.
Niestety Kalicińska trzyma się dość wysoko na allegro.
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wszystko przez serial. Ale tyle osób ja poleca że normalnie aż mam na nią chętkę

Kokusia to widzę że mamy wspólną znajomą ;-);-):-D:-D
Joanna ja Mai pobrałam od razu z kibelka, kazałam jej rozsunąć nóżki i jakoś się udało ale jakbym tak nie mogła to bez żadnego zastanawiania się przelałabym z nocnika :tak::tak:
Zmykam na zakupy po marchewkę i pietruszkę bo dzisiaj pomidorową robię a warzywek brak :szok::szok::szok:

Nawet dwie bo z innego forum znam jeszcze Karlitę;-):-)

Dzięki za pomoc:tak:

Ja też jakiś czas uważałam że mnie nie stać na książki. Ale jak sobie policzyłam ile wydaję miesięcznie na gazety o dzieciach w których jest jedno i to samo i potem je wywalam i ile mogłabym mieć za to książek. Niedawno kupiłam sobie na przykład 50 Harlequinów za 50 zeta z przesyłką. Niestety z miejscem też mam trochę krucho bo dziewczynki też mają dużo książek ale mamy w jednym pokoju taki fajny regał do którego można sobie dokupować nieskończoną ilość półek:tak::-D

hej hej
witam wszystkie
u nas juz lepiej, malej zastrzyki pomagaja - jeszcze tylko 3
meczace to jest zabieranie ich obydwu z samego rana... tym bardziej ze Sewi mi ucieka... ;/
dzisiaj uciekl mi na targu w pierwszej chwili mowie a piernicze Cie, ale on wogole nie patrzal gdzie leci no i z wozkiem musialam za nim biegnac, masakra...
ale akurat tyle dobrze ze to takie bezpieczne miejsce bo ani ludzi zbytnio nie bylo, auta tam nie przejezdzaja...
ale na nerwach mi zagral...
teraz robie obiad, ale zbyt nie posiedze bo mala upomina mi sie o cyca :)

Patrysiu super że z dzieciaczkami już lepiej. No i przebieżkę niezłą miałaś:-D

Iwcik to się szybko uwinęli. Ny składaliśmy jakoś 2 tygodnie przed terminem i jeszcze czekamy ale może dlatego że my wysyłaliśmy pocztą

Ja dziś na obiadek robię pierogi z kapustką i mięsem:-p:tak:

kokusia na gazety tez mnie nie stac:rofl:

MH szkoda ze nie jakiś 9-18 bo musze kupić......:/ :rofl:;-)
a Ty masz już nowy fotelik? jaki wybrałaś? czy masz po Helenie?

reklama
Do góry