medeuska
październikowa mama'09
kokusia ja zawsze udytuje wizualne aukcje.. i tam jest taka ikona do wstawienia zdjęcia- i tylko adr4es podajesz... ostatni link z tej strony:TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
jak Ci się zdjęcie załaduje juz z kompa:-)
super zakupy:-)

ja tez bym chciala sobie ksiązki kupować.. ale.. na ksiązki mni enie stać...:-( poza tym ni emam mebli żeby je gdzies sobie poukladac.. marzy mi sie biblioteczka taka duuuuuużo ale to nie w tym mieszkaniu bo nie ma gdzie... omoda by misie przydala,.. ni emówiąc o większej szafie, ale nie mialabym gdzie jej wstawić
mam pełno swoich ksiązek jeszce sprzed związku- wszystkie w piwnicy w kartonach..:-(
a nam troche fundamenty przeciekly i zalało piwnice.. mam nadzieję że M nie dal ksiązek na ziemie....
jak Ci się zdjęcie załaduje juz z kompa:-)
super zakupy:-)
No bo tam trzeba co najmniej przez rok kupować minimum po jednej książce z katalogu a jest ich pięć w ciągu roku. Ja już kiedyś byłam ale po roku zrezygnowałam a teraz znowu się zastanawiam. Większość książek kupuję właśnie na allegro. Prawie całą kolekcję "literatury w szpilkach" "literatura na obcasach" i "literatury w spódnicy" tak zebrałam ale Kalicińska jest dość droga na allegro. Kiedyś patrzyłam to zestaw 3 książek kosztował 75 zeta
Tylko mężowy trochę kręci nosem na ten mój pomysł ale to akurat sprawia że jeszcze bardziej mam ochotę to zrobić. Na złość jemu

ja tez bym chciala sobie ksiązki kupować.. ale.. na ksiązki mni enie stać...:-( poza tym ni emam mebli żeby je gdzies sobie poukladac.. marzy mi sie biblioteczka taka duuuuuużo ale to nie w tym mieszkaniu bo nie ma gdzie... omoda by misie przydala,.. ni emówiąc o większej szafie, ale nie mialabym gdzie jej wstawić

mam pełno swoich ksiązek jeszce sprzed związku- wszystkie w piwnicy w kartonach..:-(
a nam troche fundamenty przeciekly i zalało piwnice.. mam nadzieję że M nie dal ksiązek na ziemie....