reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no piękna z Was paraMy już po przedstawieniu, było bardzo fajnie a co dla mnie najprzyjemniejsze to pani cały czas chwaliła Maję. Mówi że jest jedną z najlepszych dzieci w grupie, jak jej wczoraj nie było w przedszkolu to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo ponoć Maja to wszystko ciągnęła i przy niej inne dzieciaki zaczynały dopiero śpiewać, oj jak miło słuchać gdy tak moje dziecko chwalono
Jak tylko zgram fotki to się pochwalę a teraz tylko wkleję mój portret i mojego Jacka w wykonaniu Mai![]()

nawet dobrze. Udało nam siędwa razy nawet kupsztala walnać do nonia. Ale i tak obsikuje się jak zapokmnę go posadzic. Mimo to, nie jest źle i nawet mały czasem sam weźmie nocnik, położy na środku pokoju i wołą "mama situ"kerna-jak tam michałek z siusianiem do nocniczka?

No to jestem i ja
Byla znajoma i troszke posiedzialaPozniej mlode poszly spac a ja gotowalam Im obiadek i sprzatalam caly ten syf,a bylo co sprzatac hehe;-):-)
Dziewczynki sa jakby lepsze i mam nadzieje ze nie zapesze,bo mam juz dosyc tego ciaglego marudzenia
KERNUS
No rzeczywiscie niezly wynik Tobie wyszedl
IWCIK
Wspolczuje wydatkuMam nadzieje ze uda sie zalatwic taniej
LIDUS
No prosze jakiego masz dzielnego synkaA jak tam po szczepieniu
Ile maluszki waza
ANACONDZIA
Nie no,portret pierwsza klasa
Moj Dominik dal mi wczoraj rysunek dialbla i powiedzial ze to jestem ja![]()

ja mam jakieś kółeczka w garażu to mogę poszperaćNo tak mąż juz obdzwonił po ludziach za czesciami i poprawił mi humor bo byc moze nie bedzie takiej potrzeby całosci wymieniac , moze uda sie kupic z czesci sama taka czesc z tej czesci całej , wiem troche skomplikowaneale tam jest takie cos co wyglada jak mały silnik z kółkiem z ramiaczkami ,i dobrzeby było gdyby mozna było dokupic tylko te kółko bez tego silniczka (bo to u mnie działa), wiec tylko przekrecic kółeczko a to jest tylko koszt wtedy od 250 do 400zł wiec to lepsze niz 1200zł
a ze mężą mam mechanika wiec za robocizne tez nie musiałabym płacić :-):-):-)wkoncu tiry umie naprawiac tomoje audi chyba tez
![]()

zawsze mozesz mi fotki z cenami wysłać na majlaKerna szkoda że nie powiedziałaś że szukasz sukieneczek dl małej bo mam ich mnóstwo po moich łobuzicach

jej..ale masz z oczami faktycznie katastrofe...A teść...brak słowDzięki dziewczyny za kciuki. W sumie to nie dowiedziałam się nic nowego a jutro jadę znowu bo nie zgodziłam się na zostanie na oddziale i muszę zawieźć nowe skierowanie żeby umówić się na termin badań które wiążą się z moim dwudniowym pobytem na oddziale. Z tego co się dowiedziałam dzisiaj to niestety z tym okiem mi już nie poradzą bo została tam blizna ale chcą się dowiedzieć z czego mi się to stało żeby przypadkiem coś takiego nie przytrafiło mi się też w tym drugim bo wtedy będę ślepa jak kret.
Do tego wrócilismy do domu a teściu znowu pijany. Wykorzystał naszą nieobecność i po flaszkę pojechałTeraz Marcin się martwi bo w sumie już mu zaczął wprowadzać leki na padaczkę a przy tym przecież nie wolno alkoholu i teraz musi go pilnować żeby jakby co to zdążyć wezwać karetkę

ooo znowu cośWitam z ranca
Ale tu rzeczywiscie pustkiMlode mi wstaly po 8 ale na szczescie nie placza na razie
Widac ze juz ladnie wyzdrowialy,wiec dzisija ostatni dzien dietki a pozniej pomalu do przodu
Niedlugo zadzwonie po wyniki i oby byly ok
Pogoda super bo jest bardzo cieplo i na razie swieci caly czas sloneczko
JUSTA
Kochana,to ja nawet nie wiedzialam ze Ty masz takie problemy z oczami:-no:
MH
Daj znac po lekarzu
Ja chyba tez znowu pjade do lekarza bo Wiktoria ma jakies dziwne plamy na dloniach od wewnetrznej strony i na stopach i widze ze Jej tego przybywaNapewno nie jest to wina zadnego leku bo na dloniach zaczelo Jej to wychodzic juz w srode po wizycie u lekarza z tym ze na poczatku myslalam ze to jest od pisakow

no to fakt..no i zdrówkaJa cały czas karmię piersiąwięc stoi w barku
Dowikla, moja ostatnio miała plamy na stopach... okazało si że podeszwa kaloszy farbujeAle jak wykluczyłas pisaki to warto pokazać lekarzowi
My juz po lekarzuzafegmione moje dzieci
zostawiłam w aptece kolejną kase
no ale wszystko mi sie pokończyło
Lekarka przepisała mi nasiwin soft, ma beznadziejne dozowanie
tak na prwdę to nie wiesz cz psiuknęło czy nie
![]()

jeeeej gratulacjeWlasnie dzwonila moja siora Patyczak i z Jej ciaza jest wszystko okNie chcialam Wam nic wczesniej pisac zeby nie zapeszac bo na ostatniej wizycie( dwa tyg temu) lekarka widziala tylko czterotygodniowy pecherzyk a dzisiaj dzidzius ma 8 tygodni i dwa z dni z usg
I wszystko jest super
No to za 30 tyg zostane znowu ciocia![]()

Malinuś

A ja rogladam sięza jakimś skłądanym łóżeczkiem dal małego. Bo pewnie nie będę kupować drugiego łóżeczka żeby zaraz go sprzedawać. Tylko kupię juz większe łóżko i mam nadzieję, że mały zgodzi sięw nim spać.
Łaziłam po meblowyuch ale ceny są przerażajace..póki co najtaniej na allegroale czy ja wiem....ŁÓŻKO DZIECIĘCE ,,KUBUŚ AUTKO '' (1041064349) - Aukcje internetowe Allegro jak wam się widzi...tylko, że na tym jest pokazany rozłożony i nie wiem czy to czasem nie są jakieś metalowe zawiasy czy cuś ŁÓŻKO DZIECIĘCE ,,KACPEREK KWIATEK '' (1054063978) - Aukcje internetowe Allegro
Co jeszcze u nas....
więc mój brat kupił małemu rower taki 2-5lat

Moim rodzicom się odmieniło i doszli do wniosku, że na rocznicę ślubu zakupią nam okap kuchenny i mam sobie wybrać a oni zabulą

A żeby było mało to Mima ma dwie górne czwórki

A żeby więcej niusów było to.......M oświadczył wczoraj że jedzie do W-wy do pracy

Ostatnia edycja:
Natalineczka555
kocham kochać :)
kompaktowaDowikluś Patyczak to mama Adasia tak ?????gratulacje
Iwcik nóżki jak igiełkitego ci zyczę
Natalineczka bo ty jesteś jak mawia mój synuś "kompaktowa " i dla tego leginsy pasuja jak ulał
MH twoja Helenka to samochodziarz pełna gębąale lego super
a my licytujemy ten wózio super SPACERÓWKA KNORR - WYSYŁKA 0 ZŁ okazja (1045497433) - Aukcje internetowe Allegro tylko proszę mi ceny nie podbijać
jest masywny ale biorąc od uwagę tereny po których się poruszamy pasuje mi bardzo
bardzo bardzo podoba mi się ten cena ok tylko nie wiem czy ma przekładaną rączkę MH ty jesteś wózkowy spec pomożesz ???;-) PEG PEREGO AT4 !!! okazja! (1047513797) - Aukcje internetowe Allegro
zupkę nastawiłam zakupy zrobione Antonio uśpiony teraz mobilizuję się do sprzątania i prasowania ale tak mi się nie chce że![]()

a ten drugi wozio fajniusi

ale watpie zeby tam przekladana raczka byla z mechanizmu widac;-)
Kernuś wspolczuje braku m
fajne te łózeczka ja mldemu tez musze jakies kupic ale chyba nie takie rozkladane

bo nie bedzie mi sie chcialo go skladac i rozkladac

len jak ta lala

moj m w pon wyjezdza a na mnie czekaja pierogi

ziemniaki sie gotuja i jeszcze kg sera do zmielenia zostalo

poczeka ten ser na m i tak ziemniaki musza ostygnac

kuchnia juz posprzatana jeszcze pokoj bo moj maly churagan dzis przez niego przeszedl

i przedpokoj i zamiesc i podloge zmyc

i ino legne i nic wiecej nie robie

tzn zastanawiam sie co powiedzic m o tych legginsach

bo on nie wie ze ja sobie zamowilam

myslalam ze powiem mu ze w miescie kupilam ale w miescie nie bylam

i co

wczoraj zakupilam
O kurcze kerna nie za fajnie zebys sama zostala teraz 

szkoda ze ja do Krosna mam troche drogi bo bysmy razem spacerowały :-):-):-)
No i fajną masz bratowa przynajmniej dziecko sie cieszy a ty nie musiasz sie juz martwic skąd bys miała wziąść na rowerek no i super prezent na rocznice przynajmniej jedna rzecz a konkretna

A co do mechaników to wiem cos o tym ale ja sie ciesze ze mam zdolnego chłopa bo nie tylko osobówki dobrze naprawia ale i firmowe tiry i tylko oszczedzaja na nim bo jakby kazdy kierowca tira z kazda głupota zjezdzał do serwisu to wydatek dla firmy najmniej 500zł a mój robi i sie cieszą

chociaz tez cos do wyplaty dorzuca no i za czesci oczywiscie firma płaci 

A ja czekam na kuriera własnie dzwonił ze zaraz bedzie wkoncu bede miec moje skrzynki drewniane przed domkiem bo kwiatki juz kwitna w donniczkach a mialy w skrzynkach kwitnąć

i kurcze spóznie sie do lekarza bo byłam zapisana na 13 ale całe szczescie przyjmuje do 15

No i fajną masz bratowa przynajmniej dziecko sie cieszy a ty nie musiasz sie juz martwic skąd bys miała wziąść na rowerek no i super prezent na rocznice przynajmniej jedna rzecz a konkretna

A co do mechaników to wiem cos o tym ale ja sie ciesze ze mam zdolnego chłopa bo nie tylko osobówki dobrze naprawia ale i firmowe tiry i tylko oszczedzaja na nim bo jakby kazdy kierowca tira z kazda głupota zjezdzał do serwisu to wydatek dla firmy najmniej 500zł a mój robi i sie cieszą

A ja czekam na kuriera własnie dzwonił ze zaraz bedzie wkoncu bede miec moje skrzynki drewniane przed domkiem bo kwiatki juz kwitna w donniczkach a mialy w skrzynkach kwitnąć

kerna
http://www.lauraziobro.pl
Iwcik do lekarza na 13
a wiesz któa już jest??

Mój M może nie fachura ale sporo sam sobie potrafi zrobić i na szczęście:-)
Ja sobie nie wyobrażam samej w domu teraz.no serio.......
Natalineczka leń jesteś a pierogi chce Ci sie kleić

coś tu ściemniasz
;-)

Mój M może nie fachura ale sporo sam sobie potrafi zrobić i na szczęście:-)
Ja sobie nie wyobrażam samej w domu teraz.no serio.......
Natalineczka leń jesteś a pierogi chce Ci sie kleić

Mama Helenki
i Aniki :D
Kerna fajne te łóżeczka 
ale widzę, e przez tyle lat wile sie niezmieniło miałam podobne jako dzicko 
po prostu dobre patenty sie nie starzeja :-)
Anaconda, ja jestem fanką lego
polecam każdemu 
Malina, ten pierwszy mi się podoba
ma wszystko co trzeba
A te at4 fajny, tylko, że strasznie zdzelowan, pene już przejechał swoje
a sprzedajac nie razył napisać, że brakuje kosza na zakupy
no i przekładanej raczki brak, aczkolwiek ma budę tak zaciaganą, ze można przeyć 

Anaconda, ja jestem fanką lego

Dowikluś Patyczak to mama Adasia tak ?????gratulacje
Iwcik nóżki jak igiełkitego ci zyczę
Natalineczka bo ty jesteś jak mawia mój synuś "kompaktowa " i dla tego leginsy pasuja jak ulał
MH twoja Helenka to samochodziarz pełna gębąale lego super
a my licytujemy ten wózio super SPACERÓWKA KNORR - WYSYŁKA 0 ZŁ okazja (1045497433) - Aukcje internetowe Allegro tylko proszę mi ceny nie podbijać
jest masywny ale biorąc od uwagę tereny po których się poruszamy pasuje mi bardzo
bardzo bardzo podoba mi się ten cena ok tylko nie wiem czy ma przekładaną rączkę MH ty jesteś wózkowy spec pomożesz ???;-) PEG PEREGO AT4 !!! okazja! (1047513797) - Aukcje internetowe Allegro
zupkę nastawiłam zakupy zrobione Antonio uśpiony teraz mobilizuję się do sprzątania i prasowania ale tak mi się nie chce że![]()
Malina, ten pierwszy mi się podoba

Witam.
ŻYJĘ ;-):-):-)
Jutro 4 zaliczenia i egzamin z angielskiego pisemny i ustny.
Wieczorkiem przeprowadzka konika do innej stajni.
Trzymajcie kciuki,oby wszystko poszło z planem.
;-):-):-)
Ps.Klacz moja jak się okazało z badań jest skrajnie niedożywiona,bo ma zaburzenia wchłanialności składników odżywczych.

a wszystkiemu winny stres i jeszcze kilka drobiazgów.
Z Orinką już nieco lepiej.
Całe leczenie ma kosztować ok.2000 zł.
Kurczę to połowa nowego konia

Uciekam z młodym na SI
całusy dla wszystkich
ŻYJĘ ;-):-):-)
Jutro 4 zaliczenia i egzamin z angielskiego pisemny i ustny.
Wieczorkiem przeprowadzka konika do innej stajni.
Trzymajcie kciuki,oby wszystko poszło z planem.

Ps.Klacz moja jak się okazało z badań jest skrajnie niedożywiona,bo ma zaburzenia wchłanialności składników odżywczych.

Z Orinką już nieco lepiej.
Całe leczenie ma kosztować ok.2000 zł.
Kurczę to połowa nowego konia

Uciekam z młodym na SI
całusy dla wszystkich
Oj As dobrze że jesteś już cie tu dziś wywołałam :-) a koń kurcze nie ciekawie 
MH właśnie ten ierwszy licytujemy bo spełnia wszystkie moje wymagania i nie jest dobity

Natalineczka ja nie mam szans cichaczem coś zamówić na allegro

bo konto ma mój Pietruszka i zaraz by wiedział a swojego nie zakładam bo i po co 

zresztą u nas to najczęściej Pietrucha namawia mnie na zakup czegoś bo ja to zawsze myślę o potrzebach wszystkich a o sobie tak jakoś zapominam
ale mam swój ukochany lumpek w którym ostatnio zakupiłam sobie nówki sztuki jeansy akuratne na moje gabaryty firmy lee za całe 30 zł
Julce 5 bluzek na długi rękaw też nówek z metkami firmy h&m po 5 zł za sztukę i Antoniemu jeansy lee nic nie zniszczone takie na za 6 m-cy ale super takie męskie z paskiem za całe 2 zł i 4 bluzeczki na krótki rękaw 2 jakieś bez firmówki nowiutkie z metkami jedna w paseczki brązowo zielono beżowa polo druga w biało czerwone paseczki (patriotyczna
) z autkiem za 2 koszulki 4 zł i 2 z małpkami firmy h&m za 3 zł sztuka
i Adamowi taką samą polówkę jak Antoniemu zielono brązowo bezową za 4 zł i bluzę z kpturem reswrwerd granatowo beżową za całe 5 zł a żeby nie było że o chłopa nie dbam to kupiłam mu koszulę letnią za 1 zł a nóweczka 

więc ja mam swój ulubiony sklep 

Iwcik na 13 powiadasz do lekarza masz /miałaś

Ja zdążyłam sprzatnąć kuchnię zabrałam się za łazienkę ale Toni wstał więc mam chwilę przerwy i zaraz dlej sprzątam póki resztki weny zostało we mnie :-)

MH właśnie ten ierwszy licytujemy bo spełnia wszystkie moje wymagania i nie jest dobity

Natalineczka ja nie mam szans cichaczem coś zamówić na allegro

Iwcik na 13 powiadasz do lekarza masz /miałaś

Ja zdążyłam sprzatnąć kuchnię zabrałam się za łazienkę ale Toni wstał więc mam chwilę przerwy i zaraz dlej sprzątam póki resztki weny zostało we mnie :-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Malina, a ten widziałaś ??
Zooty ! WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ! LOLEK ! Okazja ! (1057506069) - Aukcje internetowe Allegro
i ten
http://www.allegro.pl/item1051923988_wielofunkcynjy_gleboko_spacerowy_komplet_hauck.html
i jeszcze ten, ma dwa poważne atuty, gigant siedzisko, jest to emmaljunga wiec z założenia się nie psuje
do tego zapakujesz do niego kazde zakupy i bedzie jechać pieknie 
http://www.allegro.pl/item1051869882_emmaljunga_sliczna_tanioooooooo.html
Zooty ! WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ! LOLEK ! Okazja ! (1057506069) - Aukcje internetowe Allegro
i ten
http://www.allegro.pl/item1051923988_wielofunkcynjy_gleboko_spacerowy_komplet_hauck.html
i jeszcze ten, ma dwa poważne atuty, gigant siedzisko, jest to emmaljunga wiec z założenia się nie psuje
http://www.allegro.pl/item1051869882_emmaljunga_sliczna_tanioooooooo.html
Ostatnia edycja:
reklama
MH świetne są 

jak z tamtym co licytujemy nie wyjdzie to jest alternatywa 

może Meduska skorzysta jak ma zamiar wydac do 300 zł to jak najbardziej te spełniaja wymagania 

i jak dla mnie to wózki które maja wszystko co trzeba dla dziecka i mamy mały lekki to tak na szybkie wypdy lub do komunikacji miejskiej a duże porządne na codzień spacery no i na naszą aure 

Antocha dostał jakiejś głupawy chodzi po domu i się śmieje

Antocha dostał jakiejś głupawy chodzi po domu i się śmieje

Podziel się: