reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się jako druga :-):-):-)

Mh super te klocki ale cena powalająca tych duzych zestawów niestety :tak::tak::tak::tak:

no ja sie dzis wreszcie wyspałam :-):-):-):-) wstalismy po 9.00,własnie zjedlismy śniadanko i zaraz się ubieramy i jedziemy do teściów.:-):-):-)

pogoda się zrabała,pochmurno,wiatr :sorry::sorry::sorry:

miłej niedzieli:tak::tak::tak::tak::-)

reklama
Witam i ja z ranca
U mnie tez sie pogoda zrabala:no::no::no:Robie sobie wlasnie pierwsze pranie a pozniej chyba drugie bede musiala wstawic:tak:Mlodzi niedawno wstali i jeszcze biegaja w pizamkach:tak::tak::tak:Ale Klaudia mi cos marudzi i mowi ze znowu boli Ja brzuch:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj bylam u siory i bylo fajnie.Dzieciaki sie wybawily,pozniej zaliczyli wspolna kapiel we wannie bo sie niezle wyswinili:tak::tak::tak:
Do domu wrocilismy jakos po 19:tak::tak::tak:Mlodzi zjedli kolacje a ja poszlam pod prysznic:tak::tak::tak:No i dziewczynki wskoczyly do mnie,wiec zaliczyly wczoraj dwie kapiele:tak::tak::tak:

BEATKA
Super fryzurka i bardzo ladnie wygladasz:tak::tak::tak:

MH
Fajne te klocki:tak::tak::tak::tak:
Moje dziewczynki jakos nei lubia lego:no:Tzn maja lego duplo i Dominik ma duzo normalnych lego ale to jest dla nich tylko chwilowka

NATALINECZKA
Wspolczuje klotni z M:no::no::no:No i akurat przed wyjazdem:no::no::no:

AGNES
No wkoncu sie wyspalas Kochana:tak::tak::tak:

Witam sie z wami
ja wstalam dzis o 10:-)
mlody spal az milo
niestety nadal chyrla:dry:
jak jutro nadal bedzie to do lekarza jedziemy:tak:
u nas pogoda do bani
w nocy albo rano padalo bo balkon mokry
a teraz mkoro wszedzie i wiaterek wieje:dry:

hej,ja tylko na chwilkę.

za dużo nadrabiania nie było,kazda zajęta.

dzis rano tesciowa zabrała Oliwkę do siebie,jutro pojedziemy do nich na obiadek i wieczorkiem wrócimy wszyscy.także dziś chatka wolna i wreszcie spokój i cisza :tak::tak::tak::tak::tak:

miałam wziąć się za sprzątanie a do tej pory puściłam 2 pralki i je wywiesiłam.teraz będę prasowac i sprzątać.

ale wczesniej jakoś nie było czasu bo siostra przyjechała ,zrobiliśmy sobie grila i tak fajnie czas minął.
posmialismy się,powygłupialismy,mi troche szumi w głowie od piwka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra zcas zabrac sę za robotę.

buziaki:-):-):-):-):-)

Agnes korzystaj z wolności. Sprzątać będziesz jak Oliwka wróci do domu.
Też mam czasem ochotę te moje łobuzice wywieźć do dziadków ale wg mnie Nati jeszcze trochę za mała na nocne zostawanie

sliczna jestes i baaaaaardzo podobna do mojej znajomej:tak:
az sie zastanawialam czy to nie ona i przypomnialam sobie ze ona jest Ola:tak::tak::tak:

to wy macie az tyle kasy:szok::confused::-D
dla mnie to kosmos:-D:-D:-D:-D
najwiecej w reku mialam 5 tys jak pozyczke bralam:-D:-D:-D

kochana dobrze ze jestes:tak:
zagladaj do nas czesciej w miare mozliwosci:tak:

a my juz w domku po grilu
oczywiscie z m sie polucilismy i tym razem mu nie popuszcze:no::no::wściekła/y:
na szczescie zawsze mam jakas ksizke pod reka w torebce i na dzialce sobie ksiazke czytalam mialam go gleboko w powazaniu:dry:
dlaczego my jak sie klucimy to zawsze jak on ma wyjechac i nawet nie ma czasu na pogadanie:dry:
jutro nadal bede obrazona a do niego dotrze dopiero za kilka dni jak bedzie w niemczech i bedzie chcial gadac przez sms
takiego wala :dry::dry::dry:
teraz tez sie za ksiazke zabieram a on sobie spi na wersalce:sorry2:
pewnie juz nie wpadne, chociaz moze wpadne jeszcze zobacze;-)

Natali to wszystko zasługa mojego centusia bo mnie to się jakoś pieniądze nie trzymają. Kiedyś jak pracowałam to dwa tysie wypłaty nie starczało mi nigdy na cały miesiąc

Współczuję kłótni z mężowym

Prezent świetny ale ceny niestety też

Witam i ja z ranca
U mnie tez sie pogoda zrabala:no::no::no:Robie sobie wlasnie pierwsze pranie a pozniej chyba drugie bede musiala wstawic:tak:Mlodzi niedawno wstali i jeszcze biegaja w pizamkach:tak::tak::tak:Ale Klaudia mi cos marudzi i mowi ze znowu boli Ja brzuch:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj bylam u siory i bylo fajnie.Dzieciaki sie wybawily,pozniej zaliczyli wspolna kapiel we wannie bo sie niezle wyswinili:tak::tak::tak:
Do domu wrocilismy jakos po 19:tak::tak::tak:Mlodzi zjedli kolacje a ja poszlam pod prysznic:tak::tak::tak:No i dziewczynki wskoczyly do mnie,wiec zaliczyly wczoraj dwie kapiele:tak::tak::tak:

BEATKA

MH
Fajne te klocki:tak::tak::tak::tak:
Moje dziewczynki jakos nei lubia lego:no:Tzn maja lego duplo i Dominik ma duzo normalnych lego ale to jest dla nich tylko chwilowka

NATALINECZKA
Wspolczuje klotni z M:no::no::no:No i akurat przed wyjazdem:no::no::no:

AGNES
No wkoncu sie wyspalas Kochana:tak::tak::tak:

Dowikła oby nic się znowu nie przyplątało dziewczynkom.

Ja też dziś piorę. Tym razem ciuszki po Natalce bo umówiłam się z dziewczyną która organizuje zbiórkę dla powodzian

Witam sie z wami
ja wstalam dzis o 10:-)
mlody spal az milo
niestety nadal chyrla:dry:
jak jutro nadal bedzie to do lekarza jedziemy:tak:
u nas pogoda do bani
w nocy albo rano padalo bo balkon mokry
a teraz mkoro wszedzie i wiaterek wieje:dry:

Trzymam kciuki żeby mały Ci się nie rozłożył.

A tak w ogóle to witam się z Wami niedzielnie i już znikam bo mykamy na zakupki

Hej dziewczyny

U mnie tak jak i u was pogoda w kratke wczoraj juz nie dałam rady zajrzec bo masakra byłam zmeczona , rano wstałam jak połamana ale za to spałam do 9.30:-):-):-)
pózniej wybralam sie do koscioła z mezem i synem ale niestety nie dałam rady wystac i w czasie komuni wyszłam z koscioła i poszłam połozyc sie w aucie :tak::tak::tak:
Obiadek zjedzony a na 17 jedziemy do kina z synem na Disco Robaczki:-):-):-):-)
mam nadzieje ze bajka bedzie fajna :-)

Natali przykre to ze przed samym wyjazdem sie kł,ócicie , własnie te ostetnie chwile razem powinniscie spedzic milo zebys miala co wspominac pod nieobecnosc a nie kłótnie:-:)-:)-:)-(

MH no to zaszalałas z tym duplo fajne zestawiki:tak::tak::tak:

Agula zagladaj do nas czesciej :tak::tak::tak:

Beata super fryzurka no i kolorek faktycznie troche niewyrazny ale napewno sa jasniejsze niz na fotce:tak::tak::tak:ile ty masz ksiazek za soba:szok::szok::szok:

witam
Egzamin z angielskiego przeżyłam.
Spodziewam się minimum 4 a co będzie to się okaże.:-D:-D:-D:-D
Konik też już przeprowadzony.
Wszystko poszło wg planu.:tak::-):-)
Dziś babka od polskiego powiedziała mi,że na koniec mam 6 ,więc egzamin to tylko formalność.:tak::-D:-D:-DAleż się cieszę.
Podobno pierwsza 6 na koniec roku od ponad 10 lat :szok::szok::szok:;-):-):-)
Nie mam czasu na czytanie .
wybaczcie mi.:zawstydzona/y:
Uciekam robić obiadek ,bo rodzinka zaraz przyjedzie.
Pozdrawiam Was

Wpadłam tylko na chwilkę :tak: Przyjechała teściowa, bawi się z dziećmi :tak: Dostały od babci farby do malowania palcami, ale jakoś nie zrobiły furrory :eek: No moze dlatego, że dziewczyny od wczoraj buszują w klockach :-D Helenka robi sobie przerwy tylko na posiłki :szok::-D

J zato coś słabiutka jestem, grdło boli, głowa boli, sił brak :eek:

MH a nie boisz się, że Anika Ci jakiegoś połknie?

super wielki zestaw im kupiłaś- zazdroszcze:-)

sliczna jestes i baaaaaardzo podobna do mojej znajomej:tak:
az sie zastanawialam czy to nie ona i przypomnialam sobie ze ona jest Ola:tak::tak::tak:
a my juz w domku po grilu
oczywiscie z m sie polucilismy i tym razem mu nie popuszcze:no::no::wściekła/y:
na szczescie zawsze mam jakas ksizke pod reka w torebce i na dzialce sobie ksiazke czytalam mialam go gleboko w powazaniu:dry:
dlaczego my jak sie klucimy to zawsze jak on ma wyjechac i nawet nie ma czasu na pogadanie:dry:
jutro nadal bede obrazona a do niego dotrze dopiero za kilka dni jak bedzie w niemczech i bedzie chcial gadac przez sms
takiego wala :dry::dry::dry:
teraz tez sie za ksiazke zabieram a on sobie spi na wersalce:sorry2:
pewnie juz nie wpadne, chociaz moze wpadne jeszcze zobacze;-)
A dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: współczuję kłótni z M :-(
I znowu dziękuję :zawstydzona/y: ale żeś zaszalała :szok: ceny powalające :tak: mnie niestety nie satć na takie zabawki dal małego :-(
Witam i ja z ranca

BEATKA
I dziękuję :zawstydzona/y: no to kąpiel nie zła aż dwa razy :-D oby z Klaudią nic poważnego :tak:
Hej dziewczyny

U mnie tak jak i u was pogoda w kratke wczoraj juz nie dałam rady zajrzec bo masakra byłam zmeczona , rano wstałam jak połamana ale za to spałam do 9.30:-):-):-)
pózniej wybralam sie do koscioła z mezem i synem ale niestety nie dałam rady wystac i w czasie komuni wyszłam z koscioła i poszłam połozyc sie w aucie :tak::tak::tak:
Obiadek zjedzony a na 17 jedziemy do kina z synem na Disco Robaczki:-):-):-):-)
mam nadzieje ze bajka bedzie fajna :-)

Natali przykre to ze przed samym wyjazdem sie kł,ócicie , własnie te ostetnie chwile razem powinniscie spedzic milo zebys miala co wspominac pod nieobecnosc a nie kłótnie:-:)-:)-:)-(

MH no to zaszalałas z tym duplo fajne zestawiki:tak::tak::tak:

Agula zagladaj do nas czesciej :tak::tak::tak:

Beata super fryzurka no i kolorek faktycznie troche niewyrazny ale napewno sa jasniejsze niz na fotce:tak::tak::tak:ile ty masz ksiazek za soba:szok::szok::szok:
O wiele jaśniejsze mam włosy :tak: a te książki to połowa tego co tam jest :tak: biblioteka mojej mamy :tak: relację z filmu proszę :-)
witam
Egzamin z angielskiego przeżyłam.
Spodziewam się minimum 4 a co będzie to się okaże.:-D:-D:-D:-D
Konik też już przeprowadzony.
Wszystko poszło wg planu.:tak::-):-)
Dziś babka od polskiego powiedziała mi,że na koniec mam 6 ,więc egzamin to tylko formalność.:tak::-D:-D:-DAleż się cieszę.
Podobno pierwsza 6 na koniec roku od ponad 10 lat :szok::szok::szok:;-):-):-)
Nie mam czasu na czytanie .
wybaczcie mi.:zawstydzona/y:
Uciekam robić obiadek ,bo rodzinka zaraz przyjedzie.
Pozdrawiam Was
No to moje gratulację KOchana oby tak dalej :tak::-D:-D
Wpadłam tylko na chwilkę :tak: Przyjechała teściowa, bawi się z dziećmi :tak: Dostały od babci farby do malowania palcami, ale jakoś nie zrobiły furrory :eek: No moze dlatego, że dziewczyny od wczoraj buszują w klockach :-D Helenka robi sobie przerwy tylko na posiłki :szok::-D

J zato coś słabiutka jestem, grdło boli, głowa boli, sił brak :eek:
Zdrówka Kochana :tak::tak::tak:

Witam. Ja tylko na chwilkę. Kuba szaleje, spać za godzinę a zaśnie za dwie :dry: dzisiaj rodzinka była, siostra torta pycha zrobiła, już tylko kawałek został :-p a ja czekam na @, w tym tygodniu powinnam dostać, jak nie to do lekarza będę iść bo czas najwyższy :tak: to tyle ode mnie na razie :-) miłego wieczorka życzę :tak:

reklama
Do góry