Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Dowikal super fotki/!!!!!!!!!!!!!!11
jakie te szczyporki Twoja juz pannice

kolejne patyczaki beda

jakie te szczyporki Twoja juz pannice

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joanna, z rodziną to najlepeij na zdjęciu... Fajnie, ze masz to już z głowy![]()
witam :-) no nareszcie po wszystkim Ale nie jestem zadowolona a tak po krótce
Komunia była o 10 do 12 Mielismy ponad 20 osób W trakcie mszy teśc przyszedł po mnie bo nie mogli zaplić gazu inastawic ziemniakówdobrze ze niedaleko ale co z tego jak juz musialm zostac i wszyskiego przypilnować zdjec nie mam zadnych bo cały czas bylam przy garach malo co siadłoamnie mówiac juz ze 3 dni nie jadlam bo nie mailam czasu
pomagał mi siostra cioteczna męża obydwie zasuwałysmy jak male samochodziki
moja bratowa jak zwykle musiala sie odezwac ze moja mama to jet u nas parobkiem a siostra mamy jeszcze podkręcala a moja mam pilnowała Gabi aha i jeszcze jedna nieprzyjemna sytuacja ciotka kupila Zuzi kolczyki złote i starsznie rozpowidalo ile to one kosztowaly i jakie to one sliczne a poztym Zuiza uzbierala sobie 1800 zł no ite kolczyki i wszystko a najbardziej bylismy zaskoczeni obecnosci mojego ojca ktory unika wszelakich imprez
mogło byc lepiej ale oczywisci moja "rodzinka " to typy udane zreszta szkoda gadac zreszta jeslimacie jakies pytani bo ja nie weim co jeszcze napisac to pytajcie :-( dobrze ze juz dzis do pracy
![]()
e no to gratulacje kujonicowitam
Egzamin z angielskiego przeżyłam.
Spodziewam się minimum 4 a co będzie to się okaże.
Konik też już przeprowadzony.
Wszystko poszło wg planu.:-):-)
Dziś babka od polskiego powiedziała mi,że na koniec mam 6 ,więc egzamin to tylko formalność.Ależ się cieszę.
Podobno pierwsza 6 na koniec roku od ponad 10 lat;-):-):-)
Nie mam czasu na czytanie .
wybaczcie mi.
Uciekam robić obiadek ,bo rodzinka zaraz przyjedzie.
Pozdrawiam Was
nie widze problemow, moj m wazy 90 kg a jezdzil na czarkowymsama bym takim pojezdzila
zdolniache masz
&&&&&&&&&&&&Dzieki:-)
Mlode juz ubrane i wysikane do kubkow,wiec ja musze sie ubrac bo biegam w stanikui mozemy jechac
U mnie sie tak rozpadalo ze szoknormalnie leje
![]()
e no to duzo nazbierała tyle co my na ślubwitam :-) no nareszcie po wszystkim Ale nie jestem zadowolona a tak po krótce
Komunia była o 10 do 12 Mielismy ponad 20 osób W trakcie mszy teśc przyszedł po mnie bo nie mogli zaplić gazu inastawic ziemniakówdobrze ze niedaleko ale co z tego jak juz musialm zostac i wszyskiego przypilnować zdjec nie mam zadnych bo cały czas bylam przy garach malo co siadłoamnie mówiac juz ze 3 dni nie jadlam bo nie mailam czasu
moja bratowa jak zwykle musiala sie odezwac ze moja mama to jet u nas parobkiem a siostra mamy jeszcze podkręcala a moja mam pilnowała Gabi aha i jeszcze jedna nieprzyjemna sytuacja ciotka kupila Zuzi kolczyki złote i starsznie rozpowidalo ile to one kosztowaly i jakie to one sliczne a poztym Zuiza uzbierala sobie 1800 zł no ite kolczyki i wszystko a najbardziej bylismy zaskoczeni obecnosci mojego ojca ktory unika wszelakich imprez
mogło byc lepiej ale oczywisci moja "rodzinka " to typy udane zreszta szkoda gadac zreszta jeslimacie jakies pytani bo ja nie weim co jeszcze napisac to pytajcie :-( dobrze ze juz dzis do pracy
![]()
mnie tez cos leb bolidobra laski ja uciekam
mala w koncu sie podniosla ide sie brac za robote
glowa mi peka:--
-
-
-
-
-(
milego dnia
No to się dzieci nie źle wybawiłyWitam wieczorkiem
Dzieci juz w wyrkachMam nadzieje ze zaraz usna
Ja musze cosik zjesc bo jadlam tylko sniadanie dzisiaj i cos slodkiego
Jak mlode wstaly w dzien to szybko zjedli obiad i pojechalam z Nimi na te dmuchane i palstikowe zabawki bo powystawiali przy galerii handlowejAle tam bylo dzieciakow
Ale mlodzi sie wyszaleli
No i ja przy okazji porobilam zakupki
A ze tesciowa zabrala sie z nami to nie bylo tak zle
Kupilam sobie wkoncu taki stojacy wieszak na korytarz a tesciowa wziela sobie lawe
Dominik wybral sobie takie pudlo na zabawki z zygzakiem a dziewczynki takie fajne letnie bluzeczki w h&m i oczywiscie kolejna pare skarpetek hello kitty
Dobrze ze w sklepie spotkalismy mojego brata bo pomogl nam sie z tym wszytskim zapakowac
Jak mi sie uda to wkleje jakies fotki bo co chwile mi sie net rozlacza![]()
Dobrze że już powitam :-) no nareszcie po wszystkim Ale nie jestem zadowolona a tak po krótce
![]()
Nie no nie źle AsiaA to Nasza Medeuska Jak bysmy na nia czekaly to pewno tego bysmy nie zobaczyly w tym roku
[video=youtube;jjbwtOdb154]http://www.youtube.com/watch?v=jjbwtOdb154[/video]
witam :-) no nareszcie po wszystkim Ale nie jestem zadowolona a tak po krótce
![]()
Witam sie z wami "porannie" m w pracy zaraz powinien juz byc dzis wyjezdzaja
ale wczoraj przyszedl i sie mocno do mnie przytulil i z taka mina ze masakra
wiec skoro i tak czarek spal to sie mocno przepraszalismy;-)
chcielismy dwa razy ale nasz synek przyczlapal
wiec tylko 1,5![]()
echhh
a w nocy czytalam ksiazke i skonczylam drugi tom tak mnie wczoraj wciagnela ze do 2:30 czytalam i nie moglam przestac
moze dlatego ta glowa
mlody nadal kaszle mysle zeby go do lekarza zabrac ale nie mam skad zadzwonic do lekarki go zapisac
pogoda do bani wieje wiatr silny i leje deszcz masakra chmury znow zeszly w dol do nas![]()