reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :-) no nareszcie po wszystkim Ale nie jestem zadowolona a tak po krótce
Komunia była o 10 do 12 Mielismy ponad 20 osób W trakcie mszy teśc przyszedł po mnie bo nie mogli zaplić gazu inastawic ziemniaków :wściekła/y:dobrze ze niedaleko ale co z tego jak juz musialm zostac i wszyskiego przypilnować zdjec nie mam zadnych bo cały czas bylam przy garach malo co siadłoamnie mówiac juz ze 3 dni nie jadlam bo nie mailam czasu :szok: pomagał mi siostra cioteczna męża obydwie zasuwałysmy jak male samochodziki :eek:moja bratowa jak zwykle musiala sie odezwac ze moja mama to jet u nas parobkiem a siostra mamy jeszcze podkręcala a moja mam pilnowała Gabi aha i jeszcze jedna nieprzyjemna sytuacja ciotka kupila Zuzi kolczyki złote i starsznie rozpowidalo ile to one kosztowaly i jakie to one sliczne a poztym Zuiza uzbierala sobie 1800 zł no ite kolczyki i wszystko a najbardziej bylismy zaskoczeni obecnosci mojego ojca ktory unika wszelakich imprez :szok: mogło byc lepiej ale oczywisci moja "rodzinka " to typy udane zreszta szkoda gadac zreszta jeslimacie jakies pytani bo ja nie weim co jeszcze napisac to pytajcie :-( dobrze ze juz dzis do pracy :tak:

Joanna, z rodziną to najlepeij na zdjęciu... Fajnie, ze masz to już z głowy :tak:

tak masz racje i najlepiej z brzegu zeby mozna było sie odciać :-D:-D denerwujace bo nikt nawet nie zpytal co umnie ani nie bylo usiąc sobie tylko głosowali jeden prze z drugiego moj mąz to stwierdzila ze przyszli jak do restauracji najedli sie napili "zapłacili "podziekowali i poszli
a my z Beata tak sie narobilysmy ja w sobote poszalm spac po 24 bo sprżatłam mylam i chpowałam wszysko zeby było z głowy :no:

Komunia była o 10 do 12 Mielismy ponad 20 osób W trakcie mszy teśc przyszedł po mnie bo nie mogli zaplić gazu inastawic ziemniaków :wściekła/y:dobrze ze niedaleko ale co z tego jak juz musialm zostac i wszyskiego przypilnować zdjec nie mam zadnych bo cały czas bylam przy garach malo co siadłoamnie mówiac juz ze 3 dni nie jadlam bo nie mailam czasu :szok: pomagał mi siostra cioteczna męża obydwie zasuwałysmy jak male samochodziki :eek:moja bratowa jak zwykle musiala sie odezwac ze moja mama to jet u nas parobkiem a siostra mamy jeszcze podkręcala a moja mam pilnowała Gabi aha i jeszcze jedna nieprzyjemna sytuacja ciotka kupila Zuzi kolczyki złote i starsznie rozpowidalo ile to one kosztowaly i jakie to one sliczne a poztym Zuiza uzbierala sobie 1800 zł no ite kolczyki i wszystko a najbardziej bylismy zaskoczeni obecnosci mojego ojca ktory unika wszelakich imprez :szok: mogło byc lepiej ale oczywisci moja "rodzinka " to typy udane zreszta szkoda gadac zreszta jeslimacie jakies pytani bo ja nie weim co jeszcze napisac to pytajcie :-( dobrze ze juz dzis do pracy :tak:

Asiu ciesz sie ze masz juz to za soba;))))))))))))
a Zuzia zadowolona?bo to najwazniejsze;)
ja u nas na komunii wcale nie siedzialam,nawet obida jadla w biedgu na stojaco,ale taka nasz rola;)

dobra laski ja uciekam
mala w koncu sie podniosla ide sie brac za robote
glowa mi peka:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam
Egzamin z angielskiego przeżyłam.
Spodziewam się minimum 4 a co będzie to się okaże.:-D:-D:-D:-D
Konik też już przeprowadzony.
Wszystko poszło wg planu.:tak::-):-)
Dziś babka od polskiego powiedziała mi,że na koniec mam 6 ,więc egzamin to tylko formalność.:tak::-D:-D:-DAleż się cieszę.
Podobno pierwsza 6 na koniec roku od ponad 10 lat :szok::szok::szok:;-):-):-)
Nie mam czasu na czytanie .
wybaczcie mi.:zawstydzona/y:
Uciekam robić obiadek ,bo rodzinka zaraz przyjedzie.
Pozdrawiam Was
e no to gratulacje kujonico:-p:-D:-D:-D
oby tak dalej:tak::tak::tak:
sama bym takim pojezdzila
zdolniache masz
nie widze problemow, moj m wazy 90 kg a jezdzil na czarkowym:tak::-D:-D
Dzieki:-)
Mlode juz ubrane i wysikane do kubkow,wiec ja musze sie ubrac bo biegam w staniku :szok:i mozemy jechac:tak::tak::tak:
U mnie sie tak rozpadalo ze szok:szok:normalnie leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
&&&&&&&&&&&&
oby badania wyszly dobrze:tak::tak::tak:
e no to duzo nazbierała tyle co my na ślub:szok::-D
super:tak::tak:
wspolczuje tylko bieganiny :no:
narobilyscie sie niezle:sorry2::sorry2:
dobra laski ja uciekam
mala w koncu sie podniosla ide sie brac za robote
glowa mi peka:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

milego dnia
mnie tez cos leb boli:sorry2:
moze cisnienie nie te co trzeba:eek:

Witam sie z wami "porannie" m w pracy zaraz powinien juz byc dzis wyjezdzaja:blink:
ale wczoraj przyszedl i sie mocno do mnie przytulil i z taka mina ze masakra:sorry2:
wiec skoro i tak czarek spal to sie mocno przepraszalismy:-p:-p;-)
chcielismy dwa razy ale nasz synek przyczlapal:dry:
wiec tylko 1,5:zawstydzona/y::-D:-D:-D
echhh:-p:-D:-D:-D:-D
a w nocy czytalam ksiazke i skonczylam drugi tom tak mnie wczoraj wciagnela ze do 2:30 czytalam i nie moglam przestac:sorry2:
moze dlatego ta glowa:sorry2::-D:-D:-D
mlody nadal kaszle mysle zeby go do lekarza zabrac ale nie mam skad zadzwonic do lekarki go zapisac:sorry2:

pogoda do bani wieje wiatr silny i leje deszcz masakra chmury znow zeszly w dol do nas:dry:

Witam Was

Napisalam posta i Lali mi skasowala:wściekła/y::wściekła/y:
Wiec krociutko
Dowikla wanna mal ale sporo sie w niej miesci:-DTorcik boski:tak:
Joanna ciesz sie ze masz to za soba.Rodziny sie nie wybiera:sorry2:
MH oby Anika szybko wyzdrowiala i weekend sie udal:tak:
Anabubka wspolczuje klootni ale zawsze sie zaczyna od bzdury a potem sie rozkreca.No i ten sters dzis uffff dobrze ze nic sie nie stalo:dry:

Musze odkurzyc i gnac na zakupy bo obiadu nie bedzie:-D

Witam wieczorkiem
Dzieci juz w wyrkach:tak:Mam nadzieje ze zaraz usna:tak::tak::tak:Ja musze cosik zjesc bo jadlam tylko sniadanie dzisiaj i cos slodkiego:szok::szok::szok:
Jak mlode wstaly w dzien to szybko zjedli obiad i pojechalam z Nimi na te dmuchane i palstikowe zabawki bo powystawiali przy galerii handlowej:tak::tak::tak::tak:Ale tam bylo dzieciakow:szok::szok::szok:Ale mlodzi sie wyszaleli:tak::tak::tak:No i ja przy okazji porobilam zakupki:tak::tak::tak:A ze tesciowa zabrala sie z nami to nie bylo tak zle:tak::tak::tak:
Kupilam sobie wkoncu taki stojacy wieszak na korytarz a tesciowa wziela sobie lawe:tak::tak:
Dominik wybral sobie takie pudlo na zabawki z zygzakiem a dziewczynki takie fajne letnie bluzeczki w h&m i oczywiscie kolejna pare skarpetek hello kitty:tak::tak::tak:
Dobrze ze w sklepie spotkalismy mojego brata bo pomogl nam sie z tym wszytskim zapakowac :tak::tak::tak:

Jak mi sie uda to wkleje jakies fotki bo co chwile mi sie net rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to się dzieci nie źle wybawiły :tak: szkoda że u mnie nie ma takiego wielkiego sklepu najbliżej to zielona góra :sorry2: a zdjęcia super :-) fajny tort :tak:
Dobrze że już po :tak: Zuzia nie źle kasy nazbierała :tak: a z rodziną to najlepiej na zdjęciach :sorry2:
A to Nasza Medeuska Jak bysmy na nia czekaly to pewno tego bysmy nie zobaczyly w tym roku:-D:-D
[video=youtube;jjbwtOdb154]http://www.youtube.com/watch?v=jjbwtOdb154[/video]
Nie no nie źle Asia :-D:-D:-D:-D:tak::tak: ale super wyglądasz :tak: Ania dzięki że to dałaś :-p

Witam. Kuba dał popis w nocy, co chwilę płacz i musiałam go wziąć do siebie :dry: także M z Kubkiem się wyspali a mama nie :sorry2: i teraz głowa boli :hmm: pogoda do d... wczoraj tak fajnie słoneczko dawało a dzisiaj wiatr i pada :no: ta pogoda z człowieka debila robi, za przeproszeniem :wściekła/y: już by mogło być ładnie :tak: w tym tygodniu na wolne się przeprowadzam :tak: oby tylko M miał wolne w piątek :tak: jak zniknę to czyli ze jestem w żaganiu i nie mam neta :sorry2: miłego dnia lecę się wziąć za obiadek :tak:

reklama

Asiu doskonale Cię rozumiem. też nie lubię takich rodzinnych spędów bo tylko się człowiek narobi i dobrego słowa nawet nie usłyszy. Dobrze że już po wszystkim. Teraz tylko musicie się martwic żeby małą jakoś dobrze zagospodarowała prezentowe pieniążki a nie nakupiła np cukierków;-)

Witam sie z wami "porannie" m w pracy zaraz powinien juz byc dzis wyjezdzaja:blink:
ale wczoraj przyszedl i sie mocno do mnie przytulil i z taka mina ze masakra:sorry2:
wiec skoro i tak czarek spal to sie mocno przepraszalismy:-p:-p;-)
chcielismy dwa razy ale nasz synek przyczlapal:dry:
wiec tylko 1,5:zawstydzona/y::-D:-D:-D
echhh:-p:-D:-D:-D:-D
a w nocy czytalam ksiazke i skonczylam drugi tom tak mnie wczoraj wciagnela ze do 2:30 czytalam i nie moglam przestac:sorry2:
moze dlatego ta glowa:sorry2::-D:-D:-D
mlody nadal kaszle mysle zeby go do lekarza zabrac ale nie mam skad zadzwonic do lekarki go zapisac:sorry2:

pogoda do bani wieje wiatr silny i leje deszcz masakra chmury znow zeszly w dol do nas:dry:

Ha widzisz czyli na dobre Wam ta kłótnia wyszła:-D:-D;-):-)

Do góry