reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :-:)-:)-:)-(powiedzcie co mogę na to kupić w aptece??????

reklama
cholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :-:)-:)-:)-(powiedzcie co mogę na to kupić w aptece??????

Urosept jest na pewno bez recepty. Możesz też poprosić o coś z żurawiną bo ona bardzo dobrze wpływa za pęcherz. Dobry jest Furagin ale nie jestem pewna czy dostaniesz go bez recepty

ja już po obiadku,dzieciaczki spią,krystek szaleje na dworze a ja musze umyc gary, ale tak mi sie nie chce że szok:szok:pogoda troszke sie poprawiła,słoneczko nie swieci ale jest strasznie duszno,jeden spacer już mam zaliczony jak nie zacznie padac to na jeszcze jeden sie wybiewrzemy jak m z pracy wruci.:tak:
a ja jestem taka na siebie w.......a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:walłam dłonia w zlew tak z calej siły i szlak trafił mi tipsa:wściekła/y::-(ale juz dzwoniłam do dziewczyny co mi robi i jutro mam do niej przyjechac to mi go zrobi.

dowikla-kurcze,mam nadzieje że Ci sie wozek naprawi.
a kiedy wyniki bedą?

madeuska-sliczna jestes.:tak:a figurki to tylko pozazdroscic.

malina-ty to kochana biedna jestes:-(niech już Cie te chorubska zostawią!!!
a wspołczje zapalenia pecherza ja to mam bardzo czesto i mi tylko antybiotyk pomaga a doraznie mozesz sobie wziasc przeciw bólowo scopolan(mi pomaga)

A to Nasza Medeuska Jak bysmy na nia czekaly to pewno tego bysmy nie zobaczyly w tym roku:-D:-D
[video=youtube;jjbwtOdb154]http://www.youtube.com/watch?v=jjbwtOdb154[/video]
no no ale laska;-)
dzieki anka żes wstawila bo ta mala jedza by sie nie pochwalila:-p:-p:-D
swoja droga ciekawe jak zes to wygrzebala:confused:
Witam. Kuba dał popis w nocy, co chwilę płacz i musiałam go wziąć do siebie :dry: także M z Kubkiem się wyspali a mama nie :sorry2: i teraz głowa boli :hmm: pogoda do d... wczoraj tak fajnie słoneczko dawało a dzisiaj wiatr i pada :no: ta pogoda z człowieka debila robi, za przeproszeniem :wściekła/y: już by mogło być ładnie :tak: w tym tygodniu na wolne się przeprowadzam :tak: oby tylko M miał wolne w piątek :tak: jak zniknę to czyli ze jestem w żaganiu i nie mam neta :sorry2: miłego dnia lecę się wziąć za obiadek :tak:
współczuje nocki i zycze szybkiej przeprowadzki;-):tak::tak:

Witam laseczki po weekendzie :happy2:
Oj pracowity był na maxa :-(miałam w niedziele dość do tego zdrowie do (_ _) więc i byle jakoś na szczęście przeżyłam :-)
Antonio zaczął mi kaszleć i tym sposobem nie poszli w niedzielę na imprezę na dzień dziecka organizowaną przez cstoramę a szkoda :-(
Dowikluś daj znać ja szczypiornistką wyjdą wyniki i się kochana nie nakręcaj przypadkiem no :-( zdjęcia boskie Antonio z kolan mi nie schodził musiałam mu cały czas pokazywać dziewczynki a najbardziej mu przypadło do serducha to zdjęcie szczypiorków w biłych tuniczkach zostały przez niego wycałowane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali bo w kłótniach najważniejsze jest co???????????godzenie się ;-):-D:-D:-D:-D:-D kurcze czemu my się z Pietruchą prawie wcale nie kłócimy :confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka oj to się wam na wątrobach nazbierało ale czasami taki wybuch jest potrzebny dla oczyszczenia atmosfery :tak:no i mam nadzieję że się niedługo będziecie pięknie godzić i tak jak Lunce kolana nie będą ci się schodzić :-D:-D:-D:-D
Joasiu rodzina ach rodzina .....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze że to już za wami ale przykre że w tak ważnym dniu nie mogłaś się cieszyc tym co najważniejsze :-*
Ania dzięki za klip Meduski a niech mi ta cholera jeszcze raz wspomni o odchudzaniu :eek::eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As gratuluję wyników w nauce jak nic czerwony pasek będzie :tak::-Di już teraz wiemy po kim to Klauduśka taka ambitna bestia :-D:-D:-D:-D:-D
Beatko to oby ci chłopa nie sprzątnęli i możesz się spokojnie przerowadzać :tak:a kiedy będziesz miała tam net????co byśmy na ciebie długo nie musiały czekać :tak: a i w krótkich włoskach wyglądasz bosko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A miałam wam napisać wygrałam ten wózio :-):-):-):-) jutro Pietruszk płaci i będziemy go mieli :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: no na to "upalne " lato i prześliczną wiosnę będzie jak znalazł :eek:
mozna to naprawic zawwze jakis powod sie znajdzie:-p;-);-):-D
u nas nader czesto:sorry2:
gratujuje wozia wstaw foteczki jak juz dostaniesz;-)
okropnie tam wyszłam, to tylko zwiastun... ma nadzieje, ze jakies lepsze urywki bede w teledysku.....teledysk ma być niedługo, wiec jak bedzie to Wam wkleje.. teraz nie ma sie czym chwalić:rofl:
hoho jaka skromniacha:-p:-D
dawaj ten link na you tube z sesja zdj:tak::tak:
i nie marudz:-p:-D

a wogóle to nie mwiłam Wam,że te lustro, które mu wylicytowałam na allegro z fisher price robi furore, całymi dniami juz od tygodnia przy nim siedzi i wogóle mus ie nie nudzi- zawse wszystkie zabawki po jednym-dwóch dniach były beeeee:-)
e no to super ze prezent trafiony:tak::tak::tak:
oby wiecej takich:tak::tak::tak:
furagin jest dobry, ale to chyba na recepte:tak:

Lidka nie zaznaczylo mi twojego poscika:dry:
bylismy u lekarki i zbadala go i mowi ze to przeziebienie jakies bo ani goraczki ani kataru (czasem mu tylko poleci z nosa ale nie caly czas) tylko kaszel i mowi ze to nic groznego
uffff ulzylo mi przepisala sanosvit wapno i pulmeo i mam mu dawac nadal ten drosetux, ale zastanawiam sie czy to nie za duzo tych syropow:confused:
a tego pulmeo na pewno nie bedzie chcial brac o jest ochydny:baffled::baffled::baffled::baffled:

m juz w drodze:blink:
aż zal mi bylo go wypuszczac tym bardziej ze ja jechalam z mlodym do lekarki a on zostal sam w domku i sie pakowal, na szczescie zostalismy troszke dluzej w miescie i spotkalismy sie bo mieli jeszcze jednego kolege odebrac akurat kolo przychodni, wiec z Czarkiem poszlismy sie jeszcze pozegnac:tak:
ale czarek nie chcial go puscic mama wziela go na rece i mow idziemy a on nieeeeee
tatus nie i taka mial mine jakby mial sie zaraz poplakac az mi go szkoda bylo a na odchodne powiedzial do m "bujaj sie stary" :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a sam go uczyl mowic bujaj sie mama wiec maly skorzystal ale w odwrotna str:-D:-D:-D:-D

witajcie dziewczyny
troche mnie nie bylo ale to dlatego ze komputer sie na mnie obrazil, nie moglismy zlapac zasiegu i dupa blada...
w sobote mialam imprezke - spotkanie klasowe :)
udalo sie i bylo super...
dzisiaj m ma wolne bo w sobote i niedzilee byl w pracy wiec mu sie nalezy :-)
ide poczytac co nie co poki dziala kompiacz :-D:-D:-D

meduska :szok::szok::szok:
obejrzalam ta sesje:szok::szok::szok:
jaka ty laska jestes:szok::szok::szok:
opad szczeny niekontrolowany:no::szok::szok:

jestes pewna ze te dziecko ty ty urodzilas i nosilas:confused:
bo po tobie nic a nic nie widac:no::no:
masakra kochana nawet nie wiesz jak zaczynam Ci zazdrościć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką:-D. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.

Załączniki

• DSC01980.jpg
    DSC01980.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 36
Hej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką:-D. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.
oj no to rzeczywiście burdello:sorry2:
ale jak poniej bedzie pieknie;-):tak::tak:

reklama

urosept, albo zurawit, na pewno bez recepty :tak: MAlina zdrówka, bo coś te cvhoróbska nie mogas sie od was odczepic :eek:

Hej dziewcyny

Ale cxie wena złapała :szok: zazdroszczeń, a ja też powinnam sie za przedpokój wziąć, ale z dwójka to nie dam rady :eek:

Do góry