reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
cholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :--
-
-(powiedzcie co mogę na to kupić w aptece??????
Urosept jest na pewno bez recepty. Możesz też poprosić o coś z żurawiną bo ona bardzo dobrze wpływa za pęcherz. Dobry jest Furagin ale nie jestem pewna czy dostaniesz go bez recepty
ja już po obiadku,dzieciaczki spią,krystek szaleje na dworze a ja musze umyc gary, ale tak mi sie nie chce że szok
pogoda troszke sie poprawiła,słoneczko nie swieci ale jest strasznie duszno,jeden spacer już mam zaliczony jak nie zacznie padac to na jeszcze jeden sie wybiewrzemy jak m z pracy wruci.
a ja jestem taka na siebie w.......a

walłam dłonia w zlew tak z calej siły i szlak trafił mi tipsa
:-(ale juz dzwoniłam do dziewczyny co mi robi i jutro mam do niej przyjechac to mi go zrobi.
dowikla-kurcze,mam nadzieje że Ci sie wozek naprawi.
a kiedy wyniki bedą?
madeuska-sliczna jestes.
a figurki to tylko pozazdroscic.
malina-ty to kochana biedna jestes:-(niech już Cie te chorubska zostawią!!!
a wspołczje zapalenia pecherza ja to mam bardzo czesto i mi tylko antybiotyk pomaga a doraznie mozesz sobie wziasc przeciw bólowo scopolan(mi pomaga)

a ja jestem taka na siebie w.......a

dowikla-kurcze,mam nadzieje że Ci sie wozek naprawi.
a kiedy wyniki bedą?
madeuska-sliczna jestes.

malina-ty to kochana biedna jestes:-(niech już Cie te chorubska zostawią!!!
a wspołczje zapalenia pecherza ja to mam bardzo czesto i mi tylko antybiotyk pomaga a doraznie mozesz sobie wziasc przeciw bólowo scopolan(mi pomaga)
Natalineczka555
kocham kochać :)
no no ale laska;-)A to Nasza Medeuska Jak bysmy na nia czekaly to pewno tego bysmy nie zobaczyly w tym roku
[video=youtube;jjbwtOdb154]http://www.youtube.com/watch?v=jjbwtOdb154[/video]
dzieki anka żes wstawila bo ta mala jedza by sie nie pochwalila

swoja droga ciekawe jak zes to wygrzebala

współczuje nocki i zycze szybkiej przeprowadzki;-)Witam. Kuba dał popis w nocy, co chwilę płacz i musiałam go wziąć do siebietakże M z Kubkiem się wyspali a mama nie
i teraz głowa boli
pogoda do d... wczoraj tak fajnie słoneczko dawało a dzisiaj wiatr i pada
ta pogoda z człowieka debila robi, za przeproszeniem
już by mogło być ładnie
w tym tygodniu na wolne się przeprowadzam
oby tylko M miał wolne w piątek
jak zniknę to czyli ze jestem w żaganiu i nie mam neta
miłego dnia lecę się wziąć za obiadek
![]()

mozna to naprawic zawwze jakis powod sie znajdzieWitam laseczki po weekendzie
Oj pracowity był na maxa :-(miałam w niedziele dość do tego zdrowie do (_ _) więc i byle jakoś na szczęście przeżyłam :-)
Antonio zaczął mi kaszleć i tym sposobem nie poszli w niedzielę na imprezę na dzień dziecka organizowaną przez cstoramę a szkoda :-(
Dowikluś daj znać ja szczypiornistką wyjdą wyniki i się kochana nie nakręcaj przypadkiem no :-( zdjęcia boskie Antonio z kolan mi nie schodził musiałam mu cały czas pokazywać dziewczynki a najbardziej mu przypadło do serducha to zdjęcie szczypiorków w biłych tuniczkach zostały przez niego wycałowane
Natali bo w kłótniach najważniejsze jest co???????????godzenie się ;-)kurcze czemu my się z Pietruchą prawie wcale nie kłócimy
Anabubka oj to się wam na wątrobach nazbierało ale czasami taki wybuch jest potrzebny dla oczyszczenia atmosferyno i mam nadzieję że się niedługo będziecie pięknie godzić i tak jak Lunce kolana nie będą ci się schodzić
Joasiu rodzina ach rodzina .....dobrze że to już za wami ale przykre że w tak ważnym dniu nie mogłaś się cieszyc tym co najważniejsze :-*
Ania dzięki za klip Meduski a niech mi ta cholera jeszcze raz wspomni o odchudzaniu
As gratuluję wyników w nauce jak nic czerwony pasek będziei już teraz wiemy po kim to Klauduśka taka ambitna bestia
Beatko to oby ci chłopa nie sprzątnęli i możesz się spokojnie przerowadzaća kiedy będziesz miała tam net????co byśmy na ciebie długo nie musiały czekać
a i w krótkich włoskach wyglądasz bosko
A miałam wam napisać wygrałam ten wózio :-):-):-):-) jutro Pietruszk płaci i będziemy go mielino na to "upalne " lato i prześliczną wiosnę będzie jak znalazł
![]()

u nas nader czesto

gratujuje wozia wstaw foteczki jak juz dostaniesz;-)
hoho jaka skromniachaokropnie tam wyszłam, to tylko zwiastun... ma nadzieje, ze jakies lepsze urywki bede w teledysku.....teledysk ma być niedługo, wiec jak bedzie to Wam wkleje.. teraz nie ma sie czym chwalić![]()

dawaj ten link na you tube z sesja zdj

i nie marudz

e no to super ze prezent trafionya wogóle to nie mwiłam Wam,że te lustro, które mu wylicytowałam na allegro z fisher price robi furore, całymi dniami juz od tygodnia przy nim siedzi i wogóle mus ie nie nudzi- zawse wszystkie zabawki po jednym-dwóch dniach były beeeee:-)

oby wiecej takich

furagin jest dobry, ale to chyba na receptecholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :--
-

Lidka nie zaznaczylo mi twojego poscika

bylismy u lekarki i zbadala go i mowi ze to przeziebienie jakies bo ani goraczki ani kataru (czasem mu tylko poleci z nosa ale nie caly czas) tylko kaszel i mowi ze to nic groznego
uffff ulzylo mi przepisala sanosvit wapno i pulmeo i mam mu dawac nadal ten drosetux, ale zastanawiam sie czy to nie za duzo tych syropow

a tego pulmeo na pewno nie bedzie chcial brac o jest ochydny

m juz w drodze

aż zal mi bylo go wypuszczac tym bardziej ze ja jechalam z mlodym do lekarki a on zostal sam w domku i sie pakowal, na szczescie zostalismy troszke dluzej w miescie i spotkalismy sie bo mieli jeszcze jednego kolege odebrac akurat kolo przychodni, wiec z Czarkiem poszlismy sie jeszcze pozegnac

ale czarek nie chcial go puscic mama wziela go na rece i mow idziemy a on nieeeeee
tatus nie i taka mial mine jakby mial sie zaraz poplakac az mi go szkoda bylo a na odchodne powiedzial do m "bujaj sie stary"

a sam go uczyl mowic bujaj sie mama wiec maly skorzystal ale w odwrotna str

witajcie dziewczyny
troche mnie nie bylo ale to dlatego ze komputer sie na mnie obrazil, nie moglismy zlapac zasiegu i dupa blada...
w sobote mialam imprezke - spotkanie klasowe
udalo sie i bylo super...
dzisiaj m ma wolne bo w sobote i niedzilee byl w pracy wiec mu sie nalezy :-)
ide poczytac co nie co poki dziala kompiacz

troche mnie nie bylo ale to dlatego ze komputer sie na mnie obrazil, nie moglismy zlapac zasiegu i dupa blada...
w sobote mialam imprezke - spotkanie klasowe
udalo sie i bylo super...
dzisiaj m ma wolne bo w sobote i niedzilee byl w pracy wiec mu sie nalezy :-)
ide poczytac co nie co poki dziala kompiacz

Natalineczka555
meduska 

obejrzalam ta sesje

jaka ty laska jestes

opad szczeny niekontrolowany

jestes pewna ze te dziecko ty ty urodzilas i nosilas
bo po tobie nic a nic nie widac

masakra kochana nawet nie wiesz jak zaczynam Ci zazdrościć

obejrzalam ta sesje

jaka ty laska jestes

opad szczeny niekontrolowany

jestes pewna ze te dziecko ty ty urodzilas i nosilas

bo po tobie nic a nic nie widac

masakra kochana nawet nie wiesz jak zaczynam Ci zazdrościć

luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką
. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką

Załączniki
Natalineczka555
oj no to rzeczywiście burdelloHej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.

ale jak poniej bedzie pieknie;-)

reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
cholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :--
-
urosept, albo zurawit, na pewno bez recepty

Hej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.
Ale cxie wena złapała

Podziel się: