reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka dziewczyny,raczej jutro juz nie wpadnę bo wieczorkiem już wyje żdżamy hurra :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

takze będę dopiero za tydzień.

trzymajcie się cieplutko.:-):-):-):-)

udanego wypadu

Luna skora Malinka ma taie sny to ten CCC jest twoje :))Powodzenia i trzymam kciuki :)

Natalineczka ja mam za to za duzo w domu kupione i tylko pcham w dupke :) a waga bedzie rosna i znow bedzie trzeba cwiczyc:-D

reklama
Witam nocnie.
A ja się wzięłam za nocne prasowanie.:tak::-):-)
Upał mi spać nie daje to jakoś to wykorzystam.:-D:-D:-D
Dla odpoczynku co jakiś czas zasiadam przed obrazem i coś tak krzyżykuję.:tak::-):-)
Pozdrawiam nocnie.:-D:-D:-D:-D:-D

A ja witam porannie.
Przyjemnie sie zrobilo, nad ranem padało, teraz chłodek po plecach smyra. Młoda z tatusiem dosypia, a mnie obudził tel od mamy.
AS Ty wariacie, ja tez spac nie mogłam, do 2 sie meczylam, ae rasowanie mnie nie olsniło, hehe. Dzis zanosze czesc cv, do ccc i do komornika sadowego. Otwierają nowe biurowce nowej firmy, musz esprawdizć co to jest i dokładny adres i tam tez się zapodam, hehe.
Wczoraj , albo przedwczoraj rozmawialam z kolezanka. Mamy koniecznie przyjechac do niej na wakacje. Myslalam, ze Piciu okonem stanie, a ten-no pewnie, ale po wypłacie i gołabków mi narób-szok. No ale jak dostane prace to nie da rady i to i to, hehe. Nie wiem tylko co z małą-przedszkole dopiero od wrzesnia...przyjdzie czas=bedzie rada.

witam sie z wami z rana

w nocy do 1.30 siedzialam na balkonie
u nas byla burza ale taka sliczna ze szok:szok:
wiekszosc piorunow rozchodzila sie po niebie takimi pajakami
tylko niektore walily po ziemi
niebo aż fioletowe bylo
niestety kamera rozladowana byla:dry::dry:
poszlam spac a to do 5 rano burzylo z tym ze rano juz tak slabiutko:tak::tak:

zaraz sie trza za porzadki zabrac bo uuuuuuu w domku bajzel jakich malo
a wczoraj sprzatalam:sorry2:

Witam
Ja sie tylko melduje:-)
Zaraz sie szykujemy i jade z mlodymi nad wode,bo nie da sie wysiedziec w domu:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Widzialam fotki i sa superasne:tak::tak::tak:Widac ze wszyscy sie siwtnie bawiliscie:tak::tak:

BEATA
Twoje fotki tez widzialam:tak:Ale z Ciebie lasencja:tak:No zgrabizna jestes jak nic:szok::tak::tak::tak:

elloo

Witam sie z rana :) jak dla mnie z rana bo wstalam o 10:30 :)
Laura wstala bez goraczki i jeszcze mi nie kaszl;ala ale zaraz jej dam syrop z cebuli bo teraz jest w trakcie sniadanbka.Potem kapiel bo wczoraj moja gwiazda cala sie popisala dlugopisem i pomalowala mazakiem i nie berdzo jej to zeszlo wiec musi se odmoczyc.
Ja dzis chodze w kapciach bo cos czuje gardelko:baffled:oby mnie nie rozlozylo.
O 8:30 obudzil mnie telefon myslalam ze zastrzele a to byl bratanek Bogdana:-D On lubi do mnie dwonic jak nie ma Bodzia:-D:-DPewnie gdyby nie musial jechac do PL wieczorkiem juz by siedzieal u mnie:-D:-D

Widze ze nie tylko ja nie moglam spac:-D:-Dale z tym prasopwnaiem to tez nie pomyslalam a koszyk stoi:rofl2::rofl2: Wieczorkiem wezme sie za niego:tak:
Dowikla korzystajcie z pogody:happy2:

hej mamuski!!!
ja tak na chwilke jestem załamana i zmeczona już tym wszystkim.:-(
z krystiankiem lepiej juz nie goraczkuje ale za to alan i mikolaj od wczorj teperatura taka ze cieżko ja zbic:-:)no:cala noc nie przespana jak nie jeden to drugi.szok-szkoda nawet gadac.ja teraz to na rzesach chodze jeszcze takie goraco dzieci marudne-mam dosyc!!!!!!!

czekam na dr.mam przyjechac to zobacze co powie ale pewnie antybiotyk:-(

do usłyszenia.
napisze jak bede maiła lepszy humor.

pozdrawiam:-)

Lidka trzymaj sie. Dobrze ze masz wizyte domowa.Wspolczuje serdecznie tych nieprzespanych nocy.Czlowiek ma problem jak mu 1 dziecko choruje a co Ty masz powiedziec.Oby leki zaczely szybko dzialac i szybko wrocicie do formy

Laura na balkonie.Juz nie wiedzialam co wymyslecd.Puzzle, kolorowanie, pisanie, malowanie, gra na komputerze, wspolna kapiel, obiadek.... i pozwolilam jej wyjsc na balkon do swojego pisaku :/ Jest cieplo a ja mam cien na balkonie wiec mam nadzieje ze jej nie zaszkodze.Dzis ma sie lepiej bo az tak mi nie kaszle.Chyba ze 2 razy mi zakaszlala, na szczescie.
Zrobilam troche porzadku i zaczelam kichac chyba od Lali mnie wzielo.Na szczescie witaminki sa i reszta medykamentow rowniez

hej

o matko ale upal ja mam juz dosc non stop przy wiatraczku gdyby nie on to byłoby chyba juz po mnie :-):-)
Ja dzisiaj tylkjo łazienke sobie posprzatałam bo juz patrzec na nia nie mogłam:-D:-Da mamusia zrobiła mi gołabki :tak::tak::tak:super normalnie ja tylko przyprawiałam farsz po swojemu a reszte mama zrobiła

Anka moze wkoncu Lali przejdzie i wyjedziesz z tych niemiec do polski bo moje dziecko tylko chodzi i pyta kiedy ta Laura do niego przyjedzie:-D:-D:-D

Lidka kochana współczuje takie ciepło a tu jeszcze dzieci chore , zdrówka zdrówka ijeszcze raz zdrówka daj znac jak bedziesz miała chwilke co lekarz powiedział:tak::tak:

Natali matko kochana podziwiam w burze siedziec na balkonie :szok::szok::szok:ja to sie boje burzy:baffled::baffled::baffled:

Dowikla jak tam po basenie :happy2::happy2::happy2:

Lunka powodzenia z praca moze akurat sie uda:tak::tak::tak:

AS ty to spania nie masz i jeszcze prasowac :szok:o kurcze :szok:
Ja tez po nocach nie spie ale jakos tego nie wykorzystuje na porzadki tylko spaceruje tam i spowrotem bo nogi bola i jak leze to one chca chodzic :-D:-D:-Di tak do 2 lub 3 w nocy dopiero zasypiam juz ze zmęczenia :tak::tak::tak:

reklama
witam,
my z Maksem cae dwa dni sie basenowaliśmy- jhestem wymęczona jak cholercia.. teraz ide kąpać małego i sama siebie opłuykać.. jeszcze musze isc na zakupy dco do jedzenia w domu nic nie ma, a chce mi się jak....:eek:

miłego wieczorku

Do góry