reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurde napisałam posta i mi ekran się wyłączył :crazy:

To tak :-)
Lidka wyjdź z domu choćby do sklepu, codziennie jak M wróci z domu :tak: humor się poprawi zobaczysz :-)
Natali może to materiał, proszek albo płyn do płukania :confused: musisz zgadywać :tak:
As Kochana i bardzo dobrze że tak wyszło :-) teraz facet nie podskoczy :tak:
No to teraz wszystkie do pierdonki po pizze :-D i wystarczy coś napisać :-)

No i w domku. Spacerek mega zaliczony :-D najpierw zakupy, potem do ciotki potem do kiosku i godzinkę temu do domu weszłam :tak: Kuba teraz się bawi, a mama ogląda chirurgów i pije capuccino :-D jakoś mi się zachciało :tak: zjedliśmy pierożki oczywiście z pierdonki i teraz odpoczywamy :-D Kuba mi dzisiaj nie spał wcale :sorry: ciekawe jak wieczorem z nim wytrzymam :sorry: idę odpoczywać zajrzę potem :-)

reklama
Narozrabiałam...:rofl2::rofl2::rofl2:Była u mnie policja :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
A wiecie w jakiej sprawie?
W sprawie tego zajścia środowego w autobusie.
Okazało się ,że w tym autobusie siedział syn jakiegoś policjanta (podejrzewam,że nawet naszego komendanta) i co?
I musiał coś widocznie w domu powiedzieć .
Powiedzieli mi,że mogę z psem jeździć tym autobusem ,bo to pies do opieki nad dzieckiem i wystarczy mu kamizelka ,że psy w pracy w kagańcach nie mają obowiązku chodzić (przynajmniej na naszym terenie).
Powiedzieli również,że on więcej się czepiał nie będzie ,a jak będzie to żeby powołać się na komendanta i on mu odpowiednie zaświadczenie wystawi. :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Ale numer !!!!!
Nie mogę w to uwierzyć :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
no proszę i oliwa sprawiedliwa:tak::tak::tak:

witojcie
byla u mnie polozna
kurcze chyba pol godz siedziala mala ogladala
poopowiadala nagadala sie i poszla
ale fajna babeczka taka bardzo sympatyczna:tak:
mala fajnie sobie zasnela na balkonie polezala w wozeczku
pojutrze na spacerek pojdziemy:tak::tak:
akurat fajna pogoda na dworze
ciocia wziela czarka do babci po obiedzie i pewnie wroca wieczorem:sorry:
najwyzej darka wysle po mlodego;-):tak:
tym czasem ja sobie na bb posiedze
a co chwila dechu mi sie nalezy;-)

dziopki nie wiecie ile sie czeka na pieniadze z ubezpieczenia
powiedzieli nam ze w przeciagu tyg powinnismy dostac ale ni mo:sorry:

Natali pogoda ma się zepsuć więc korzystaj ze spacerku :-D a z ubezpieczenia szybko wypłacają powinnaś dostać na przyszły tydzień jak powiedzieli :tak:

No a mi Kuba zaczyna marudzić :eek:

Fajnie, zasnął mi na podłodze jak się bawił :-D niech się zdrzemnie godzinkę, szybciej wieczorem mi zaśnie :-)
Agnieszka. Moją inspiracją jest świat - babyPrzyKawie a tu o mojej siostrze ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natali może to materiał, proszek albo płyn do płukania :confused: musisz zgadywać :tak:
juz wiem, potówka:tak::tak::tak:
no i dzis kapiel w krochmalu:tak:
Natali pogoda ma się zepsuć więc korzystaj ze spacerku :-D a z ubezpieczenia szybko wypłacają powinnaś dostać na przyszły tydzień jak powiedzieli :tak:

No a mi Kuba zaczyna marudzić :eek:

Fajnie, zasnął mi na podłodze jak się bawił :-D niech się zdrzemnie godzinkę, szybciej wieczorem mi zaśnie :-)
Agnieszka. Moją inspiracją jest świat - babyPrzyKawie a tu o mojej siostrze ;-):-D
ło matko ależ masz zdolna siostre:szok::szok:
ino pogratulowac:tak::tak:
te motyle przesliczne:tak:

Natali ona zawsze ładnie rysowała :tak: ja też umiem ale z czegoś, tak sama z głowy to mi ciężko :tak: ona uwielbia malować na karkach a ja na ścianach :-D
Ja Kubę kąpałam w oilatum jak był mały :-D i to mu pomagało na szczęście :-)

Scenka z życia rodzinnego.
Poszłam z małym do sklepu
Kuba chciał jakąś gazetę.
Odpowiadam nie kupię .:no:
Kuba : aczemu?
To nie mam pieniędzy .
A Kuba po chwili refleksji na cały sklep.
No tak.tata bogaty a mama biedna.
I gdzie tu sprawiedliwość ?:szok:
Padłam na ladę i zasłoniłam się tą gazetą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As tekst dobry :tak::-D

Witam wieczorem :tak: a co tu tak pusto :szok: jeszcze daje głowę że Bubka zajrzy :-) ja zaraz się z Kubą kładziemy bo coś padam :sorry: Kuba jak mi padł na podłodze to spał z godzinkę i go obudzić nie mogłam :-D na szczęście jak się wykąpał i zjadł to się rozbudził i teraz nie chce iść spać :tak: ale jak się położy to mam nadzieję że szybko zaśnie bo mama zmęczona a jutro chcę posprzątać u niego w pokoiku na picuś galncuś :-D idę coś amknąć i się kładę :-) do jutra Dziewuszki :-D a tu na uśmiech na noc :-D:-D:-D

Facet spędza miłe chwile u kochanki. Nagle do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś śmieci.
Kochanek w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie i idąc w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach:
- Jaka ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna i ma refleks.
Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś te śmieci.
Facet bierze worek i mruczy do siebie pod nosem:
- A to zołza. Cały dzień w domu siedzi i nawet śmieci nie może wynieść.

ellooo

Melduje ze po weeekendzie sie poprawie :)
U nas chyba juz po calym zamieszaniu z remontem wiec bede miala wiecej czasu
Wczoraj poczytalam ale dzis za to nic a nic sorki
Padam na twarz wiec sie zbieram do wyrka
Dobranoc

Witam dziewczyny
Wczoraj zaraz jak P wrócił zjedliśy obiad biegiem o na pogotowie z młodą pojechaliśy. Przed 18 zaczełą mi płakać, ze ją strasznie uszko boli, trzyma się za nie i płacze, ze nie zniesie tego. Noale co, laryngolog o tej godzinie nie dyżuruje w szpitalu, wiadomo. Babka ja osłuchała, zbadała, nawypisywała recept i do domu. A w drodze do domu młod akazała nam śpiewac jakie światła mijamy po drodze. Sama spiewała najgłośniej.Ja nie rozumiem tych lekarzy. Pyta jaki antybiotyki dostała, no to mówię i jaki problem był z podaniem zawiesiny tej paskudnej, że na zastrzyki przeszliśy. przeszliśmy. Pyta czy mam krople do nosa, no to mówię, że mam Nasiwin i robione. Mówi-oooo, robione, sa bardzo dobre.
I co? I zapisała kolejną zawiesine paskudną jako antybiotyk ( nie wiem, czy nie za szybko, no bo bez przesady- trzy antybiotyki w przeciągu mieisąca??? ) i jeszcze jedne krople do nosa:eek::eek::eek:
Wykupiłam tylko ten antybiotyk, bo 13 może isę okazac , ze jednak będzie potrzebny no i krople do ucha. I okazało ise z e mam takei w domu-kuźwa- gdybym wiedział, ze można je dziecku podawać:wściekła/y:
Dziś młoda kiepsko wygląda, skoro samam mówi, ze jest chora, to kiepsciutko, chrype ma, katar słysze, ale mniejszy, no i ucho mówi, z etylko odrobinkę boli. Ale oczka to takie szparki tylko :-(
No i dostałam skierowanie do laryngologa. Ale najbliżej to mamy w szpitalu-brrrrr-myśłicie, ze to konieczne? J ajak słyszę ucho to już isę boję, al ejak ma iść do nich, to aż mnie wstrzącha. Czekac do poniedziału?
To się wygadałam. Chciało sie komuś o czytać???

As-Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy:tak:
A Kubus chyba Ci już drugi raz takim tekstem rzucił, co? Mały mądrala. Niech sie wstawi u ojca za matką:-D

Natali ubezpieczenie bardzo szybko wypłaca. U nas trwało to 3 dni

ona uwielbia malować na karkach a ja na ścianach :-D
Boże co za rodzina:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Facet spędza miłe chwile u kochanki. Nagle do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś śmieci.
Kochanek w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie i idąc w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach:
- Jaka ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna i ma refleks.
Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi:
- Kochanie, proszę wynieś te śmieci.
Facet bierze worek i mruczy do siebie pod nosem:
- A to zołza. Cały dzień w domu siedzi i nawet śmieci nie może wynieść.
Dobre. mÓj jak wraca z pracy myśłi tak samo, bo ja za chiny śmieci nie wyrzucę:rofl2:

Aniu trzymamy za słowo. No i foteczki-wiesz:tak:

reklama
hej laski

pojechalam z lenka wczporaj do lekarza na 16.50 i cholera jasna nie było go 30km jechałam na darmo przepisala mnie na nastepny tydzien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mogły by chociaz zadzwonic i uprzedzic :wściekła/y::wściekła/y:
maksiu juz w szkole lenka spi wiec korzystam :-D cholera zimno jak szlak u mnie -3 i chyba ide zapalic bo strach tej malocie pampka przebrac bo zamarznie jej ta dupeczka:eek::eek::eek:kurcze chyba idzie zima:rofl2::rofl2::rofl2:meza nie mam dzisiaj wiec pewnie wybiore sie gdzie na ploty bo nie bede tak siedziec w domu:-):-):-)

AS to ci policja niespodzianke zrobiła mnie tez odwiedzili dwa razy:-D:-D:-Dale u mnie bo był jakis przekret z allegro przesłuchanie musieli zrobic a ja i tak nic nie pamietalam za duzo kupuje przez allegro :-):-):-):-)
a Kuba widze ze ma teksty dobre:-D:-D:-D no i mamusia czemu ty jestes biedna a tatuś bogaty?????????????:-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla to twoj pierwszoklasista taki niegrzeczny w szkole:szok::szok::szok:

Natali nie gadaj o sniegu bo mnie przeraza wizja zasypanych drog najgorsze to odwalanie do drogi:wściekła/y::wściekła/y:

Beata zdolna ta twoja siostra:tak::tak::tak:motyle po prostu piekne, :tak::tak::tak:

Luna zdróweczka kurcze z uchem nie ma żartów :-:)-:)-(ale trzeci antybiotyk w ciagu miesiaca :eek::eek:

Do góry