reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie

tak przrelotem tylko zerklam

anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez :-D

odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec :tak:
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami :rofl2:

reklama
hejka

Fajnie ze lampa sie podoba :) Co do refleksow to krysztalki pieknie sie odbijaja i widac je na suficie :)

Czol fajna rzecz a Kuba napewno bedzie mial frajde przy skladaniu:tak:

Luna z tymi objaami to mozliwe ze woreczek:baffled: Oby wszystko poszlo sprawnie &&&

Patrysia kupa lat:-D:-D Ty to masz klocki z tym netem a jak dzieci?

Iwcik i jak swinia zamowiona?

AS powodzenia zycze!!!!

Lidka a twoje dzieci maja w pokoju tv?

My po obiadku pojechalysmy na zakupy. Kupilam sobie spodenki do rajstop i kozakow, jeansy za cale 6,99e :-D:-D sa swietne i fajnie na dupie leza:szok::tak::-D
Kuzynka kupila sobie 2 pary spodni i kozaki. Fajkne i niedrogie. Ja upatrzylam sobie w Deichmanie ale byla ostatnia para i prawy but byl rozciagniety jutro pojde do drugiego moze beda mieli inna pare:happy2:
Laura spi od 19 a ja mialam smak na lasanie i teraz mnie brzuchol boli- za duzo zjadlam

witam Was moje kochane kobitki
alez sie za Wami stesknilam
nie bylo mnie bo nie mialam neta :-(
tak to jest jak sie nie placi :sorry2::-p
kurcze az nie wiem co pisac normlanie

tak przrelotem tylko zerklam

anka zaj...fajna ta lampa!!!
iwcik Wy tez macie rocznice 20 pazdziernika? My tez :-D

odpisze kazdej z osobna bo musialabym dlugo siedziec :tak:
witam nowe mamy jesli tu sa ;-)
teraz juz powinnam byc z Wami :rofl2:
Pti no wieki Cięnie było!!! Witaj córo marnotrawna:-D:-D:-D
hejka

Fajnie ze lampa sie podoba :) Co do refleksow to krysztalki pieknie sie odbijaja i widac je na suficie :)

Czol fajna rzecz a Kuba napewno bedzie mial frajde przy skladaniu:tak:

Luna z tymi objaami to mozliwe ze woreczek:baffled: Oby wszystko poszlo sprawnie &&&

Patrysia kupa lat:-D:-D Ty to masz klocki z tym netem a jak dzieci?

Iwcik i jak swinia zamowiona?

AS powodzenia zycze!!!!

Lidka a twoje dzieci maja w pokoju tv?

My po obiadku pojechalysmy na zakupy. Kupilam sobie spodenki do rajstop i kozakow, jeansy za cale 6,99e :-D:-D sa swietne i fajnie na dupie leza:szok::tak::-D
Kuzynka kupila sobie 2 pary spodni i kozaki. Fajkne i niedrogie. Ja upatrzylam sobie w Deichmanie ale byla ostatnia para i prawy but byl rozciagniety jutro pojde do drugiego moze beda mieli inna pare:happy2:
Laura spi od 19 a ja mialam smak na lasanie i teraz mnie brzuchol boli- za duzo zjadlam
Anka udany zakup. Obok mnie otworzyli deischmanna i tylko czekam na kolejna wypłate bo i tak musze na zime kozaczki kupić, hehe, Piciu bez butów na zimę, to się wybierzemy.. On już był oglądnąć co mają, ja na razi enie wchodze, bo sie tylko napalę:-pI po co mi to:-D
A takie refleksy uwielbiam. Zrobiłma ostatnio nawet w akwa takie oświetnenie, że na tylnej ścianie widac jak błekit faluje jak woda w rzecze, no bajka, tylko na zdjęciu tego nie byłoby nawet widać, no i telefonem to jzu w ogóle, hehe

Ania to widzę że zakupki udane dzisiaj :-) chociaż Ty bo ja nic nie znalazłam :sorry2:
Patrysia fajnie że już jesteś :-D

W końcu mogę usiąść :tak: plecy coś mi się znowu odzywają :sorry2: coś czuję że będę zdychać przez @ :baffled: już się boję bo się chyba nie ruszę :dry: a mam zamiar całe miasto przejść od początku do końca a to dobre 3h :sorry2: dobrze że są tampony :-)

heh mamuski widze tesknilyscie :-D:-D:-D:-D

u mnie?
dzieciaczki znow zakatarzone sama woda,
mala odstawiam od cyca pije juz tylko raz popoludniu i w nocy jak sie obudzi...

Sewek spi juz ale wydaje mi sie ze jego dopiero chorobsko wezmie bo za wczesnie poszedl spac i taki marudny byl ze hej,
Niki u mnie na kolanach - mleko sie studzi wiec zarazz dosateni i ona i pojdzie spac - mam nadzieje :-D
m w robocie bedzie dopiero o 2 w nocy
ja ide sie tez zaraz wygrzac i spac...:tak::tak:

Patrysiu zdrówka dla dzieciaków :tak::tak: oj coś te chorubska nie chcą się odczepić :sorry2:

Ja się kładę ale najpierw kolacja :-) spokojnej nocki życzę Laseczki ;-) do jutra :-)

beata no dokladnie, ostatnio przeciez byli chorzy i teraz znowu... :dry: narazie biora calcium w syropie zobaczymy co bedzie dalej.
dzieciaczki juz spia od dluzszego czasu, wiec ide sie relaksowac do wanny
no i pojde juz spac bo oczy mi sie kleja a jutro mam klientke na tispy ok godz 10 wiec jeszcze z rana bede musiala cos ogarnac chatke...
dobranoc, buziam :-D

Ania lampa super :tak: a ta Pani przedszkolanka to chyba jakiś dekiel :szok: jak można krzyczeć i bić cudze dzieci :no: menopauze przechodzi czy co :confused:
Iwcik a kiedy chrzcicie małą :-)
Dowikla ja na uspokojenie biorę hydroksiznum :dry: niestety na mnie ziółka nie działają :baffled: ja od razu chemia :sorry2:

Kubek śpi a ja już mam wszystko zrobione :-) poodkurzane, pranie wisi, ściana wyszpachlowana potem tylko pomalować :tak: makaron się gotuje tylko nie mam spaghetti więc są świderki :-D też się zje :tak: potem do żar na zakupki i dzień szybko zleci :tak: Ja to dobra jestem, siedzę i jem loda i jak już byłam w połowie kubka przypomniało mi się że on z alkoholem :-pa za kierownice potem wsiadam :sorry2: zawsze można powiedzieć w razie czego że się syrop na kaszel bierze :-) zamówiłam prezent dla Julka co o tym myślicie? Czołg metalowy do skręcania 175 elementów (1267813956) - Aukcje internetowe Allegro
sama bym sie takim czolgiem zajeła;-):-D:-D:-D
Beatko 23 pazdziernika robie chrzciny bo 20 mam z mezem rocznice slubu wiec chcielismy to razem zrobic juz w sobote dwie imprezy za jednym razem:-):-):-)
a wiesz ze 23.10 sa imieniny Leny :-):-):-):tak:
Witam .
W telegraficznym skrócie.:tak::-D:-D
W sobotę byłam na szkoleniu dla rodziców dzieci z Z.A. i biedna szkoła.:crazy:
Powiedziałam ,że im nie daruję i po swojemu dopnę swego.
A jak coś powiem to słowa dotrzymam.:tak:;-)

Wczoraj byłam w szkole .
Wczoraj też wreszcie zaakceptowałam auto,które mąż mi kupił.
Opel Corsa ,w piątek przyjechał z Niemiec.Yupppiiii podoba mi się :szok::szok::-D:-D:-D
Dziś rano byłam w szkole z pełną teczką dokumentów ze stowarzyszenia i występowałam w imieniu mojego dziecka jako rzecznik.
Mam zamiar napisać podanie o wgląd do akt ,gdzie się podziała małego Subwencja oświatowa i ile na niego wydali.
Subwencja na dziecko z Z.A. to 56.000 zł rocznie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a oni pieprzą ,że na nic pieniędzy nie ma. No masakra.:crazy::crazy::crazy:
Wystąpiłam również o przedstawienie Kuby indywidualnego programu nauczania ,który powinien być mi doręczony do rąk i akceptacji z dniem 30 września.:tak:;-)
Powiedziałam ,że załatwiłam szkole szkolenie ze stowarzyszenia dla dzieci z Z.A.
Dyrektorka się zgodziła ,więc proponowane jest już w ten czwartek.

Szykuje się szereg zmian i trzymajcie kciuki ,oby na lepsze.
Albo doprowadzę tak,że moje dziecko będzie bezpieczne i szanowane ,albo zabiorę z tej szkoły małego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Resztę jak ochłonę ,bo same epitety mi się nasuwają....
Pozdrawiam.
Uciekam na spotkanie komunijne
oj biedna ty biedna
ale z ciebie waleczne serce;-)
wiec za pewne w szkole teraz wielkie zmiany nadejda:tak::tak:
&&&&&&&&&

anka co to za przedszkolanka kurde rozmowa konieczna z ta baba
a lampa piękna:tak::tak::tak:
hej hej dzis dopiero teraz bo wlasnie skonczylam jabłka robic mama mi dala z dzialki wiadro jablek wiec trza bylo obrac zetrzec i podsmazyc a na koniec zagotowac:tak:
ale juz gotowe teraz w nocy ino dekielki beda do mnie strzelac:-D:-D:-D
m poszedl do cioci na watrobke
mlody nie chcial zasnac myslal ze jak go nosimy do lozka do spania to taka zabawa
ale jak tylko m poszedl na dol to ja raz go zanioslam drugi tez ale za trzecim juz nie wytrzymalam (a ze dodatkowo w jablkach siedzialam i mylam gar do gotowania sloikow) to jak nie ryknelam poszedl jak przeciag normalnie i spi:-p:-D

reklama
Przepraszam,że odpisuję tylko na swoje,ale czasu brak i nerwy mną szarpią na prawo i lewo.

Od męza dostałam Opla corsę rok 2002 . :-D:-D
Ze względu na małego jest 3 drzwiowy i ma przyciemniane szyby :tak:
W piątek przyjechał z Niemiec i ma 120.000 przebiegu .
Jeździła nim kobieta,był garażowany i jest w idealnym stanie. :-):-)

ps.
Nie chciałam nowego auta ,bo w razie mu się coś stanie(stłuczka) to tak go szkoda nie będzie jak nowego. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ps 2.
Byłam dziś w tej cholernej szkole i rozmawiałam z dyrektorką i nauczycielką od religii.
Sprawa wygląda tak,że dyrektorka uważa,że panię się starają i jest coraz lepiej jej zdaniem ,ale moim zdaniem nie. :no::no::no:
To co się dziś dowiedziałam to mi włosy na głowie stawały po kolei.
Z wywiadu z panią od religii wiem,że w czwartek przez cały dzień jeden z Kolegów prowokował Kubusia.
Kuba wytrzymał cały dzień ,ale na religii nerwy mu już puściły i go uderzył. :crazy::crazy:

Jednak ja na miejscu Kuby nie postąpiła bym inaczej.
Nie dość ,że latał za nim z wykałaczką i mówił ,że go ukłuje to jeszcze go podburzał i mu docinał.
Kubuś sobie dzielnie radził,ale jak zaczął mówić do niego na lekcji " ty idioto,ty klaunie,ty błaźnie,ty debilu dlaczego po stołach nie skaczesz,a może poczołgasz się trochę to Kuba już nie wytrzymał i mu dowalił. :szok::szok::szok::szok:
Kubuś niestety został za to ukarany potrójną karą !!!!!! :crazy::crazy::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po pierwsze czarną kropką ,po drugie siedział w ławce na przerwie ,a po 3 napisano mu uwagę !!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nosz kur...a w jakim kraju ja żyję !!!!!
devil.gif

I gdzie tu sprawiedliwość.
Pani od religii była sama jedna i ten chłopiec za to ,że pochwaliła Kubusia odstawił taką prowację.
Kobieta nie mogła poprowadzić lekcji ,bo wyciszała tamtego chłopca,żeby nie robił przykrości Kubie.
A Jędrek zero reakcji.
Nic ,po prostu nic.
Nie reagował na polecenia pani i robił co chciał.

Mi już ręcę opadają.
Ja już nie mam siły walczyć o każdy normalny dzień w szkole u mojego syna !!!!!!

Przepraszam,że tylko o sobie,ale mnie nosi i mało skupiona jestem... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry