reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej gwiazdeczki :happy2:
Ale mroźny poranek dziś :szok::szok::szok:i to akurat dziś kiedy musiałam iść rano z Antonik odprowadzić Julię do szkoły :baffled: chłop mnie poinformował wczoraj o 21 że on ma dziś na 7 do pracy.....no i tym sposobem rano szłam z małym do szkoły a rękawiczek oczywiście nie wziełam mu :baffled::baffled::baffled::baffled: no nic trzeba naprawdę ubrania zimowe wyciągać z szaf.......
Poczytałam po łepkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak zwykle wekeend pracowity węc nawet nie próbuje nadrabiać dokładnie mwolę być teraz na bierząco:-):-):-):-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WICI ANABUBKI ZDRÓWKA UŚMIECHU I WSPANIAŁYCH ZABAW W PRZEDSZKOLU :-)
Lunka ale ci córcia prezent chciała zrobić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwyłam pomysłowa jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beatka a co chłopu kupujesz na urodziny??????????????????????
Wiki w życiu czegoś takiego nie lupuj:no::no::no: weidź sobie na stronę ikea tam są też fajne tapczaniki sofki łóżeczka :tak::tak::tak::tak::tak::tak: u nas moje dzieci maja drewniane łóżko piętrowe świetne i bardzo wygodne z dobrymi materacami:tak::tak::tak: moga stać osobno jako 2 jedynki albo jak u nich teraz piętrowo świetne są :tak::tak::tak:Toni śpi w łóżeczku i narazie jaoś myślę że w nim mu jest wygodnie i póki co odpowiednio póki je lubi nie mam amiaru zmieniać tym bardziej że on ma duże łóżeczko :tak::tak::tak::tak:a to co ty Wiki pokazałaś to tak na gościnne występy to by można spać ale codziennie to wydaje mi się że mało wygodne i dobre dla kręgosłupa :cool2:
Justyś kochana jesteś???????????????????????????trzymasz się ??????????????????

czesc dziewczyny, dolanczam i ja ..;
u nas chlodno, ale slonecznie
a ja... padam po weekendzie, w sobote wyszlismy z mezem na kolacje i troche zaszalalam z winem
a wczoraj maz nas wpakowal do auta i pojechalismy na 1 dzien nad morze... super bylo, ale dzis jednak zmeczona...
ale maly nawdychal sie jodu, pobawil piaskiem, napatrzyl na statki no i muszelki przywiezione :)
milego dnia wszystkim zycze :)

lunka gdzie byliscie w lesie ???

As &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a oszczędzasz się trochę babo?????????????
Wiki pewnie że można zamówić kurierem na allegro też są meble z ikei :tak::tak::tak::tak:
Josephin ale fajny weekend mieliście :tak::tak::tak::tak:
Antonio dostaje wariacji wywalił swoje kredki na środek pokoju z piórnika pytam no i co ty synek robisz???!!??? a mój synuś ze spokojem i tym swoim rozbrajającym uśmieszkiem"bloje mamo" znaczy się broję mamo:-D:-D:-D:-D:-D i co tu takiemu zrobić jak jeszcze zrobi te oczka jak kotek ze shreka :cool2::cool2::cool2::cool2:
A mi po pracowitym weekendzie nic się nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

słonecznie bylo i jest ale zimno jak nie wiem a pisalam to zanim wyszlismy na dwor :):-D:-D

hej hej m jeszcze nie wrocil na 14 pojechal z kolegami na mecz zawsze marudzi ze go nigdzie nie puszczam wiec niech ma obiecał mi ze wypije tylko dwa piwa:sorry:
zobaczymy:sorry:
jeszcze nie wrocil:sorry:a mecz przed 16 sie skonczyl:cool:
no zobaczymy zobaczymy:sorry:
u nas to nawet sloneczka nie bylo :dry:
Witam,

dzisaj byłam z dziewczynami u teściowej na imieninach :-) zostawiłam jej dziewczyny rano na 2 godzinki a sama skoczyłam na zakupki :-) nawiedziłam H&M, no a skoro zgubiłam 2 deko to nie obeszło sie bez zakupów :-p

Jutro, ze \Helenką idę na kontrole, mam nadzieję, ze już będzie wszytsko ok :tak: pozwolenie na wychodzenie z domu, amy, więc jestem dobrej mysli :-)

Pozdrowionka :tak:
eeee no to pochwal sie zakupkami.... no juz :-p
Hej. My po roczku. Wczoraj wieczorem wybraliśmy się z A i kolezanka i jej juz za 2 tyg męzem na disco:rofl: super było, przynajmniej sie troche odchamilismy;-)

dzis znow caly dzien moja rodzinka siedziała.. ale juz na szczescie poszli...

jestem tak zmeczona, ze ne poczytam, prelecialam posty ale nie bylam w stanie sie skupić:eek:

Maks marudny cholernie, nie wiem.. spać nie chce.. nic nie chce:baffled:
no to fajnie ze roczek udany a wy wybawieni!
Witajcie cos wam pokaże :-)
eeee juz myslalam ze Ty w ciazy jestes chcialam Ci gratulowac...
Aleście się rozpisały w ten weekend!!!!!!!!!!! Juz myślałam, ze nie zdążę do lekarza:-D:-D:-D:-D:-D
Każdy korzysta z ostatnich promyków. my w końcu byliśmy w lesie-alez było fajnie, jaka ja kocham las,mmmmmmm

No i witam. Niedziela spacerowa i wychodna, ale to juz wiecie.
Dzi s widze pięnie słonko świeci ale biało wszędzie ze szok, jakby śńiegiem popruszył, hehe.
Natali-nowy awatarek? Ladniusi:tak:

MH daj znac co tam na kontroli powiedzieli. Ja dziś mam zamiar wepchnąć się do lekarza z tymi moimi płucami i nie moge sie dodzwonić. Czekam aż mała wstanie i polece osobiście do rejestracji. Niech mi da skierowanie na przeswietlenie, bo zaczął się 7 tydzień jak choruję a piąty jak tak kaszlę i nic lepiej.
A przy okazji zakupy szybkie zrobię. Wczoraj weszliśy do Biedronki i przy kasie aż mnie zatkało-wielkie G w wózku a prawie stówa pykła. No ale pampki znów kupiliśmy, to już 30 zł. Jednak na zime będę jej zakłądać, bo moment i znów się zaziębi.
Wczoraj rozmawialiśy z P, że złożymy łóżeczko i młoda będzie spała na kanapie a na wiosnę weźmiemy cos na raty ( znaczy cały pokój ) a ta, ze ona chce w swoim małym spać:baffled:. Ale teraz tak myśłę, ze i tak ja przeniesiemy, bo na te scianie ten grzyb wyszedł oststnio, wiec nie może przy niej spać. a juz doszłam od czego to badziewie pojawiła się ni z te go z owego. Zawsze miałam lenia i nie zamykałam zaworu po praniu od wody, a od 2 tygodni, może 3 jak założył nowy, bo tamten zakamieniał zamykam. No a 2 tyg temu tesciowa odsuwała szafkę i nic nie było i teraz nagle jest? Ja mówię, ze z tym zaworem jest cos nei teges i musi puszczać w ścianie wodę. powoli nasiąka i pleśń wychodzi. W łazience nei wyjdzie bo cała w kaflach, wiec wyłązi w pokoiku-akurat jest ten zawór za ta szafką-dziwne nie? Piciu od razu powiedział, ze to nie to, al ejak sie zastanowił to przyznał mi rację. Tylko co z tym dalej robić? Kuć kafle? Nie zamykać zaworu? To w końcu puści zawór w pralce i zaleje . No nie iwem. Ale chcę młoda na inną scianę przenieść, tam tylko stoliczek postawić i niech oddycha wolna ściana:happy2:.

Alem naskrobała-ktoś to przeczyta?hehehehehe

Tez tak Was kiedys w konia chciałam zrobić. Też mi tak wywala.

Witaj Ana-fajny weekend-imprezowy, hehe.
no widzisz jaka Ty bystrzacha jestes, szkoda kafli by je kuc... ale pewnie znajdziecie stosowny sposob co zrobic :tak:
Witam z ranka z kawka :-) dzieci mleczko wypiły i sie bawią a mamusia oczywiscie bb i farmerama :-D:-D:-D.Pogoda za oknem brzydka a my dzisiaj jedziemy na odpust do siostry męża.

Pati dzieki za informacje no to lepiej kupic juz inne :tak:
dokladnie ;-)
czesc dziewczyny, dolanczam i ja ..;
u nas chlodno, ale slonecznie
a ja... padam po weekendzie, w sobote wyszlismy z mezem na kolacje i troche zaszalalam z winem
a wczoraj maz nas wpakowal do auta i pojechalismy na 1 dzien nad morze... super bylo, ale dzis jednak zmeczona...
ale maly nawdychal sie jodu, pobawil piaskiem, napatrzyl na statki no i muszelki przywiezione :)
milego dnia wszystkim zycze :)

lunka gdzie byliscie w lesie ???
zazdroszcze wypadu :tak:
Witam poniedziałkowo.
Dziś wizyta u lekarza .
Pewnie ok.18 tam dojadę.
Trzymajcie kciuki :tak::-):-)
daj znac zaraz jak bedziesz po - jestem ciekawa co i jak, oszczedzaj sie :tak:

no i witam sie i ja:tak:
maluchy jakos spac dzis nie umialy Sewek chyba ze 3 razy przyszedl do nas a ja co chwile go odnosilam jak juz przysypial, mala tak samo a skonczylo sie tak ze cala 4 obudzilismy sie w jednym lozku,
za to jak dzieci nie bylo pobaraszkowalismy z m :-D
kawka wypita, obaid jest,
to teraz ogarnac chatke mi zostalo :tak:

Witam
Ja tylko melduje ze u nas wszystko ok:tak::tak::tak:M jeszcze jest i leci w srode o 6 rano:tak:Dominik ma dzisiaj pierwszy sprawdzian z angielskiego:szok:Nauczyc Go na ten sprawdzian to byla masakra:no:Mam nadzieje ze nie dostanie paly:cool2:
Dziewczyni szaleja jak zwykle hehe.
Sorki ale nie poodpisuje i nwet nie poczytam bo korzystam z laptopa tesciowej bo moj znowu sie spierniczyl:no::no::no:A dopiero w srode jade go zawiesc do naprawy bo jade przy okazji do siory:tak::tak::tak:
Buziam Was wszystkie

reklama
Josephine fajny weekend miałaś :-D
Malinka ja swojemu kupiłam perfumę paco rabban i chce mu jakiś szalik ładny do płaszcza kupić :tak: i mu wystarczy :sorry2:
As trzymam kciuki &&&&&&&&

Witam w nowy tydzień :-) Kuba poszedł spać a ja na BB :-D już mam wszystko zrobione potem tylko ziemniaczki wstawię i tyle :tak: dzisiaj rano po 8.00 było -5 stopni :szok: jak popatrzyłam na termometr to aż mi się zimno zrobiło :-) miałam na miasto iść rano ale jakoś mi się nie chciało :-p po południu skoczę i chyba jutro na spokojnie do domu po obiedzie pojadę :tak: słoneczko ładnie świeci mam nadzieję że powietrze się trochę nagrza do południa :tak: idę sobie ciepłą herbatkę zrobić i posiedzieć póki mogę :tak:

Do góry