Hej a ja dzisiaj chciałam wyjsc z małym na spacer i wiecie co ide do pracy na 15 super i do 20. Wczoraj wróciłam przed 22 mały j eszcze nie spał wiec troche sie nacieszyłam i jeszcze mnie wkurzyli nie dosc ze powinnam pracowac po 4 godziny to robie po 8 to jeszcze prawie cały lipiec mam popołudniu.Pracuje dopiero 2 tygodnie a mam dosc. Ciekawe tylko jak na tym wyjde bo jak dostane 300 zł to chyba nie wytrzymam

reklama
Pycha
mama Mai i Marty
hej
a my dziś w miarę wyspani, na dworze duchota, zreszta w domku juz też choć rolety nieodsłaniane
i co my będziemy dziś robić???? nie mam pojęcia
żadnych pomysłów, żeby chociaz auto było
olka21 współczuję, tak to jest ww tych pieprzonych marketach
a my dziś w miarę wyspani, na dworze duchota, zreszta w domku juz też choć rolety nieodsłaniane
i co my będziemy dziś robić???? nie mam pojęcia
olka21 współczuję, tak to jest ww tych pieprzonych marketach
empolan
listopad '05 wrzesień '09
To chyba znaczy, że w razie czego coś zostanie wypłacone osobom, które wypiszesz. Ja wpisuje synka i męża. I daję im po 50 proc.- niech mają 
Ale może osoby bardziej doświadczone w tych sptrawach też się wypowiedzą
Ale może osoby bardziej doświadczone w tych sptrawach też się wypowiedzą
K
Kora
Gość
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie 
empolan ja z tej wygody męża namawiam na dojazdowe wakacje, a on nie... I kto powinien decydować? Kobieta która się dzieckiem opiekuje czy facet który będzie leżał plackiem jak już gdziekolwiek dojedzie? Co za róznica czy się położy na tej czy na tej trawie
. Dzisiaj jeszcze chce przyjechać moja kuzynka z mężem i własnie wsadziłam galaretki do lodówki.
Ostatnio nie mam na siebie czasu, nawet o dziecko nie chodzi ale co chwila się ktoś "zamawia" na wizytę :
. W efekcie ciągle zajmuję się dzieckiem i siedzę ciągle w kuchni... Obiad, no tak trzeba przygotować ale zwykle nie trzeba do tego szukać łyżeczek od kompletu
. Chyba jestem za wielką pedantką 
Pozdrawiam
empolan ja z tej wygody męża namawiam na dojazdowe wakacje, a on nie... I kto powinien decydować? Kobieta która się dzieckiem opiekuje czy facet który będzie leżał plackiem jak już gdziekolwiek dojedzie? Co za róznica czy się położy na tej czy na tej trawie
Ostatnio nie mam na siebie czasu, nawet o dziecko nie chodzi ale co chwila się ktoś "zamawia" na wizytę :
Pozdrawiam
shady
Fanka BB :)
olka21 pisze:Hej a ja dzisiaj chciałam wyjsc z małym na spacer i wiecie co ide do pracy na 15 super i do 20. Wczoraj wróciłam przed 22 mały j eszcze nie spał wiec troche sie nacieszyłam i jeszcze mnie wkurzyli nie dosc ze powinnam pracowac po 4 godziny to robie po 8 to jeszcze prawie cały lipiec mam popołudniu.Pracuje dopiero 2 tygodnie a mam dosc. Ciekawe tylko jak na tym wyjde bo jak dostane 300 zł to chyba nie wytrzymam![]()
![]()
ja juz Ci pisalam wczesniej ze market to najgorsze gowno jakie moze byc......i radze z calego serca jesli okaze sie ze dostaniesz gowniana pensje (Kaufland nie placi za nadgodziny niestety) to zrezygnuj, nie licz na to ze Ci zaplaca, to wyzyskiwacze......
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witajcie, a ja jestem taka niewyspana że poezja, Majka pół nocy marudziła i jeśli to tak wygląda ząbkowanie to ja serdecznie dziękuję, ale mam już dość, na dodatek teraz też wcale lepiej się nie zachowuje i jutro z rana biegnę do lekarza, może on mi coś podpowie
Podziel się: