reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej a ja dzisiaj chciałam wyjsc z małym na spacer i wiecie co ide do pracy na 15 super i do 20. Wczoraj wróciłam przed 22 mały j eszcze nie spał wiec troche sie nacieszyłam i jeszcze mnie wkurzyli nie dosc ze powinnam pracowac po 4 godziny to robie po 8 to jeszcze prawie cały lipiec mam popołudniu.Pracuje dopiero 2 tygodnie a mam dosc. Ciekawe tylko jak na tym wyjde bo jak dostane 300 zł to chyba nie wytrzymam :mad: :mad:

reklama
hej
a my dziś w miarę wyspani, na dworze duchota, zreszta w domku juz też choć rolety nieodsłaniane

i co my będziemy dziś robić???? nie mam pojęcia :( żadnych pomysłów, żeby chociaz auto było

olka21 współczuję, tak to jest ww tych pieprzonych marketach :(

dziewczyny pomozcie chce przystapic do OFE ING i przed chwila wypełniałam ankiete ale czegos w niej nie kumam mam wymienic osobe uposazona co to znaczy?? I jest tam tez jej udział czy cos takiego w procentach

To chyba znaczy, że w razie czego coś zostanie wypłacone osobom, które wypiszesz. Ja wpisuje synka i męża. I daję im po 50 proc.- niech mają ;)
Ale może osoby bardziej doświadczone w tych sptrawach też się wypowiedzą

Witam!
Wczoraj troche zaszalalismy i poszlismy spac o 2 w nocy wiec jestem troche nie wyspana :p

Olka tzn ze podajesz kogas kto kozysta w razie gdybys ty nie mogło

czesc dziewczyny......mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma.....

Kurde maly nauczyl sie piszczec..zaraz mi glowe rozsadzi... ::)

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie :)

empolan ja z tej wygody męża namawiam na dojazdowe wakacje, a on nie... I kto powinien decydować? Kobieta która się dzieckiem opiekuje czy facet który będzie leżał plackiem jak już gdziekolwiek dojedzie? Co za róznica czy się położy na tej czy na tej trawie ;). Dzisiaj jeszcze chce przyjechać moja kuzynka z mężem i własnie wsadziłam galaretki do lodówki.

Ostatnio nie mam na siebie czasu, nawet o dziecko nie chodzi ale co chwila się ktoś "zamawia" na wizytę ::). W efekcie ciągle zajmuję się dzieckiem i siedzę ciągle w kuchni... Obiad, no tak trzeba przygotować ale zwykle nie trzeba do tego szukać łyżeczek od kompletu ;). Chyba jestem za wielką pedantką ;)

Pozdrawiam

olka21 pisze:
Hej a ja dzisiaj chciałam wyjsc z małym na spacer i wiecie co ide do pracy na 15 super i do 20. Wczoraj wróciłam przed 22 mały j eszcze nie spał wiec troche sie nacieszyłam i jeszcze mnie wkurzyli nie dosc ze powinnam pracowac po 4 godziny to robie po 8 to jeszcze prawie cały lipiec mam popołudniu.Pracuje dopiero 2 tygodnie a mam dosc. Ciekawe tylko jak na tym wyjde bo jak dostane 300 zł to chyba nie wytrzymam :mad: :mad:

ja juz Ci pisalam wczesniej ze market to najgorsze gowno jakie moze byc......i radze z calego serca jesli okaze sie ze dostaniesz gowniana pensje (Kaufland nie placi za nadgodziny niestety) to zrezygnuj, nie licz na to ze Ci zaplaca, to wyzyskiwacze......

reklama
Witajcie, a ja jestem taka niewyspana że poezja, Majka pół nocy marudziła i jeśli to tak wygląda ząbkowanie to ja serdecznie dziękuję, ale mam już dość, na dodatek teraz też wcale lepiej się nie zachowuje i jutro z rana biegnę do lekarza, może on mi coś podpowie

Do góry