reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no Anaconda z tym jajkiem to przesadzila jak ja bym wziela i to jajao wepchla jej do g.....y to by sie chyba kobieta zesrala jajecznica....sory ale to lekka przesada
no ja na moja tesciowa to niemoge narzekac na ta stropne ona znow uwarza ze zbyt "otwarcie "daje jej nowosci(jak byla mniejsza) bo teraz to juz wlasciwie jeje co chce nawet ogora malosolnego juz jadla i fasole po bretonsku tez i nic jej niebylo.....
ale maja zeczywiscie niektore baby nasrane w glowach...............sory  za zwroty

reklama
Anaconda no ale co wkoncu ma mala trzydnowke czy rozyczke? bo jak to pierwsze to sie niczym nie smaruje a na rozyczke to niewiem bo ja nigdy niemialam i niewiem nawet jak to sie przechodzi.........
a ta masc co ci proponowala to weno wycisnij jej zeby se moze mozg wysmarowala bo moze jej wysycha .....naprawde wybaczmi to co pisze ale przeciez normalnie sie az e mnie gotuje to co piszesz ze ci masc przyniosla od zaprzeproszeniem starej baby dla malego dzioecka i co niby wysmaryuj.....a potem jeszcze wiekszy klopot..............czy ta kobieta wogule mysli???????????????????????????????????

justus pisze:
no Anaconda z tym jajkiem to przesadzila jak ja bym wziela i to jajao wepchla jej do g.....y to by sie chyba kobieta zesrala jajecznica....sory ale to lekka przesada

Ty brutalu hahahahahahaha dobreee

no sluchaj shady a co innego mozna o tym powiedziec .....no to ja uwazam ze i tak delikatnie to ujelam.............

rozyczki tez sie niczym nie smaruje, samo przechodzi....

Justus dokladnie.....ja z calego szacunku do Anacondy nie wypowiadam sie tak jakbym chciala ;) a ta kobieta jej tesciowa powinna walnac sie w glowe za takie durne pomysly

zeby tylko walnoc i zeby tylko w glowe..................???????????
choc powiem wam ze slyszalam juz rozne historje dotyczace dawania dzieciom roznosci do jedzenia i to przez wlasne mamusie ........no ale sa ludzie i ludziska stolki i taborety nie???????????

Zgadzam się z wami, we mnie też się zagotowało gdy to zobaczyłam i bez słowa wzięłam wtedy dziecko i poszłyśmy na górę. A jak przyniosła tą maść to popatrzyłam i nawet tego nie skomentowałam, bo zabrakło mi słów. A ostatnio to stwierdziła,że chyba małej nie chcę na dół dawać ( ona się jeszcze dziwi czemu?). I jeszcze stwierdziła, że po co wydawać pieniądze na zupki w słoiczkach, skoro sama już mogę ugotować taką niedosoloną i będziemy mieć obiad dla wszystkich (chyba grochówki nagotuję i jej dam)

kiedys no juz z 1,5 roku jak bylam w naszej przychodni to przyszla taka kobieta chyba rumunka,bardzo elegancka i wiecie czycto ubrana i ona i dziecko i wszysto jak najbardziej ok i opowieda ze ona pracuje i zatrudnila opiekunke( polke ) do dziecka jakas mloda dziewczyne i tak wszysto fajnie i ktoregos razu -opowiada wrucila do domu i uslyszala jak ta opiekunka rozmawia przez telefon i tak mowi: no wiesz to dziecko( a mialo ono z 6 miesiecy bo nie wspomnialam) to nawet spokojne i wszystko ok ale jak chce zeby  dluzej se pospalo ,zebym se film jaki obejzal;a to dodaje mu kilka kropli wodki do mleka i se spi a ja mam spokuj .............-ta matka to poprostu zbladla jak to uslyszala i dawaj ja w obroty...
jak sie okazala w sledztwie(bo bylo) to ta dziewucha od jakiegos czasu wpadla na taki pomysl i dodawala dzicku do mleka wodeczki ktora zreszta przynosila z soba do pracy -pilnowanie 6-miesiecznego dziecka i sama tez sobie popijala
i co fajnie nie ,mataka tego dziecka jak wtedy mowila to wiecie odrazu do lekarza i na badania ....no ale wszystko podobno sie zakonczylo ok

i co wy na to????????????????

dobra ja to chyba narazie uciekam bo musze do urzedu miasta leciec po stypedjum dla tygrysa mojego.............a tak mi sie niechce ze szoook...........cale miasto musze przespacerowac zeby tam dojsc.....szok....

wiec chyba juz musze sie ulotnic ......................cieplutkiego dnia ,duzego goracego slonka i ddddduuuuuzzzzzoooo cierpliwosci do naszych KOCHANYCH BRZDACOW

a ja to musze dzis po drodze popytac o takie tzw.smycze dla dzieci .........bo chyba musze ja kupic mojej Tosce........hihihi

reklama
A nie napisałam, mała ma w końcu trzydniówkę, ale nie wiem czemu ciągle ryczy, ja już nie mam siły jej nosić na rękach, wcale usnąć nie chce, a jest niewyspana, bo w nocy nie spała

Do góry