reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi lekarz przepisała na ta wysypke z trzydniówki Zyrtec aby młodego tak nie swedziało i naprawde po tych kropelkach sie uspokoił. Teraz tesciu wział go na spacer.
Ja do tesciowej nic nie mam tylko niech tak nie trzesie sie nad Maciem.
Anakonda moi tesciowie mieszkaja w domu obok wiec cały czas jestesmy razem, gdyby nie to krytykowanie i noszenie na raczkach to byłoby super

reklama
anaconda27 pisze:
Ale ten Zyrtec to co to jest? Kropelki czy maść? I czy można kupić bez recepty?

to tabletki na alergie.......mozna kupic bez recepty ale w malej ilosci bo wieksza jest na recepte.....niezly pomysl zeby kupic 10 opakowan i duzo wiecej wydac niz na jedno duze

Zyrtec to kropelki i nie wiem czy mozna kupic bez recepty bo mi zapisał lekarz.

Majeczka wyglada na zadowolona z zycia. A moj Macio teraz troche kaprysi. Zrobiłam mu dzis misiowy ogródek ale za bardzo mu nie smakował zjadł pare łyzeczek a reszta wyjadaja psy

reklama
Kunda wszystkiego naj naj dla Macia z okazji skończenia 8 miesięcy!!!

a my nawet psa nie mamy i wszystko idzie do smieci :(

A Majeczka wygląda na jak najbardziej zdrową

moja Maja też niby była chora, a durny lekarz przepisał jej biseptol bo stwierdził że ma na chore gardełko, ale juz jej nie daję i nie ma zadnych objawów choroby, pierwszy i ostatni raz poszłam z Mają państwowo do lekarza :(

Do góry